Jump to content

Soukka

Members
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 • Ajoneuvot
  1300 '71

Recent Profile Visitors

613 profile views
 1. Mulla toi mittaa ilmaa. No sitten hyvä juttu että lämmöt ok lukemissa.
 2. Joo tosta kuvassa ympyröidystä kohdasta. Mittaa siitä sivusta eli puhallus ylhäältä ja alapeltejä pitkin.
 3. Mitä teillä on moottorinlämmöt jos ajelee normaalisti matkaa 60kmh ja 80kmh, entä minkä kokoinen hihnapyörä? Mulla 133mm. Mulla 60 astetta kun ajaa 60kmh ja 80kmh vauhdissa jo 72-75. Anturi on kuvan paikassa ja kaikki lämpöpellit on paikallaan.
 4. Se olis nyt katsastettu turbolle ja ruiskulle. Nyt voi aloittaa uuden pohjan sekä korin metsästämisen talvea varten.
 5. Mul on 230nm ja kennedy stage 2 ja empi kush lock, hyvin toimii ainakin vielä.
 6. Mulla on tämä toiminut e85 kanssa http://autotune.fi/tuote/239/polttoaineenpaineensaadin Mulla on nyt oma säädetty ensin penkissä ja sitten tunerstudion autotunea käyttämällä, aika hyvä tuli. Ainut ongelma että kun kierrokset laskee alle 2000rpm häviää sähköt samanlailla kuin sammuttaisi avaimesta, mistäköhän voi johtua?
 7. No nyt se olis jo koeponnistettu ja irtoperän kiinnitystä ja muutamaa muuta pikku juttua vailla valmis leimalle. https://youtu.be/vPdn9wwVb7w
 8. Oli ennen 12-1 trikkeri ja eilen laitoin 24-1 niin alko pelittää.
 9. Kaasari oli tosi huono ajaa ja en edes yrittäny katsastaa sillä. Nykyään tän näkönen, viikko koiteltu jo käyntiin mutta joku vastustaa.
 10. Mä otin sen tangon pois sieltä kun oli kanssa edessä ton dieselin startin kanssa. Todella hyvin kyllä pyörittää 10,5 puristeista.
 11. Hommasin tämmösen nyt sitten http://www.cbperformance.com/product-p/7073.htm Onkohan kukaan laittanut tommosta esim atecun kanssa? Lähinnä miten johdotus ja ajoitus?
 12. Oliko öljykanavat puhdistettu sen jälkeen kun oli tehty kierteet tuolle paluu nipalle?
 13. Mulla kesti nyt viikko että sain vastauksen sähköpostiin, heillä varastomies sairaana ja kuten osa asiakkaista tietää jo niin yrittäjällä on lisäksi normaali päivätyö. Hyvä ja luotettava kauppa kyllä on.
 14. Huonot vaihtoehdot kyllä äänestyksessä... Itse olen suurimman osan ostoistani tehnyt Keiteleen Koneessa ja OMALTA osaltani asiointi ollut erittäin hyvää ja mieluisaa siellä. En väitä etteikö olisi muuallakin, yhtä hyvää palvelua sain Aircooledista. Samaa ei voi sanoa esim hot cars, soitin kun netistä en löytänyt jotain osaa, vastaus oli että katso netistä ja laita sieltä tilaus. Jäi tilaamatta sieltä osat. Virheitä sattuu kaikille sille ei voi mitään. Itse ostin kampuran (samaa empi "paskaa" mitä muut myy). Sain vahingossa chevy-kauloilla olevan, huomasin tämän kun testi kasasin sitä ja soitin Hytöselle. Vastaus puhelimeen n. klo 20 että tule vain vaihtamaan uuteen että odottaa minua. En taaskaan väitä että tätä samaa palvelua ei saisi muualta mutta kunhan sanoin vain että kun muut mustamaalaa Keiteleen Konetta ja itse saanut vain hyvää sieltä. Ps. Samalla osalla samalta valmistajalta ollut hinta yleensä Keiteleestä halvempi kuin muualta. Ainut miinus että saisi olla vaikka joku luettelo facebookissa vaikka kun aina ei muista kaikkea kysyä puhelimessa ja välillä tekee mieli tehdä heräteostoksia.
×
×
 • Create New...