Jump to content

kari

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  lohja
 • Ajoneuvot
  vw type 3

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0503442210

Recent Profile Visitors

468 profile views
 1. Olen pihalla - autossa uusi akku ja jos seisoo muutaman päivä, on akku tyhjänä...kello ei kytketty, radio kyllä mutta kiinni...mikä voisi tyhjenträä akun??? Ei tahvo tajua...?? Onko ideaa?? Kiitti.
 2. Made in USA, ks.kuvat, ostin mutta päädyinkin orkkikseen eli nyt jouten, uudet, tarpeeseen 300,-, posti, matkahuolto, nouto .... 2" madallus
 3. Myyn kunnostettavat - puskurien kävyt, ks kuva...., mennee loppupään malleihin eli 69-73? 30,- - uudet roiskeläpät ks kuva 20,- - uudelleenpostauksen penkinpäälliset/verhoilut, ruskea, koko sarja, vuosimallista en ihan varma 71-73?? ks. kuvat, uudet, ostin aikoinaan ebaaystä, 40,- eli ei paha.... Postit päälle halvimman mukaan tai nouto Virkkala.
 4. KORJAUS - verhoilut ovat siis koko sarja...laitan uuteen ilmoon kuvia, vuosimalliin 71-73???
 5. Myyn seuraavat tuotteet: Type 3 1970: (käynee muihinkin) - uusi kojelauta, USAsta, ei koskaan kiinni ollut 100,- - kuvassa näkuvät ikkunatiivisteet, uudet 25,- - ehjät taskulliset ovipaneelit, kunnostettu ja nyt mustat 80,- - madallusosat eteen / droppiolat, USA, uudet, 350,- - uudet etupenkkien päälliset/verhoilut, ruskeat/beige 50,- - näiden vuosimallista en ihan varma, tarkisettava Lisäksi jotain type 3 irto-osaa mm. takalvalojen lasit ym - tutkin tarkemmin - kulpan mittarinkehykset, uudet 15,- Kattele kuvat ja kysele lisää...
 6. No nyt tilanne se ettää hitsasin putken kasaan kun tuo liitoskohta mihin lämppärit tulee oli ruostunna- laitoi niin että ei ole enää laippaliitosta eli pautkia vastakkaain vaan menevät sisäkkäin...onm sakemanni perin outo otus---pakoputken,lämmönvaihtiminen, peltien yms kiinnitysjärjestys ja pulttienMutterien paikat ihan syvältä - monta kertaa purkasian ennen kuin hiffasin oikean järjestyksen - jos laitat väärin, et saa jotain toista osaa kiinni....ja ne mutterien paikat/tilat....ihmeellisen hankala paketti....saas nähdä miten saan koneen kiinni kotitallissa...
 7. Yo! Vaihdoin type 3 työntötankoin suojaputket ja ruuvasin keinuvivuston paikalleen - joidenkin keinuvipujen ja tankojen väliin jäi yli tuuman rako - kiersin konetta ja tilanne normalisoitui. koneessa ei öljyä paitsi jämät. Käsittääksein 1970 ei vielä ollut hydraulisia nostimia eli miten tuo selittyy? Ei äkkiseltään moinen ilmiö aukene. Mitään muuta ei siis tehty kuin keinuvivusto irti, uudet suojaputket ja vivusto takaisin... Noviisia askarruttaa. Jään kuulolle.
 8. Pitäisikö kuvassa näkyvät pelpötikät saada irti os halajaa uuden takapöntön vain laittaa?? tuntuu vaikealta...... putki hajosi pöntön päästä kun väkisin irroiti, tosin tuohon saanee värkättyä uudet pätkät ja prässättyä levityksen päähänkin..sitten vuoan kenties takasin.... laitoin autoon tuulettimen moottorin kun alunperin ei ollut, tilasin muistaaksein käytetyn jostain...sillä lienee huurtet pois kesäajossa ok vaikkei sitten lämpöä niin enää uusioputkisysteemillä tulisi?? Enne sai sellaisi pieniä sähkävastuspuhaltimia joillasen ruuvaamalla kojelutaa sait fönrin auki - liekö moisia enää on.... tuo putken irtiooto tuntui käsittämättömän vaikealta - suojapeltien takana kaikki mutterit ja pellit ei tahtoneet puolestaa ihan helposti irrota ilman että putki taas pois jaloista.... takaisinlaitto jänskättää...
 9. Mulla orkkis putkisto lämmönvaihtajineen 1970 type 3 1600 fastback - koen vuotaa öljyä joten nakkasin irti... pakoputkisto ei ehjänä irronnut kun lienee iäti ollut sama ja nyt funtsin josko hommaan uuden putkiston ja j-putket ..ts. vanha pönttötyyppi pois ja modernimpi tilalle - pihalla kun näistä olen niin joutaakos silloin nuo taaemmat heaterboxit mäkeen? Koneessa noita pirun ilmanohjauspeltejäkin kiusaamassa muutenkin tarpeeksi irroitusta/asennusta - putkiston irroittamisessa mielestäni iso homma kun aina joku pelti tiellä ja nekään ei suosiolla irronneet vaikka kone irti....saas nähdä miten ne kaikki saa oiekin vielä takaisinkin... TS. palikkaversio kertokee noviisille mitä kannatta laittaa ja mitä ei tarvita enää...Jeesiä kiitos.
 10. Juu, tutkin - tuohan irtoaa ok ja pultti lienee vain vahdettavissa sitten - virranjakajas ylös ja lukituskiinnike / clmp lähtenöö mukana? Ol vaan ahdas kolo ja heti ei hommaa hiffanna... liittyykös tuohon jakajan irrotukseen jotain jippoja että osuu myös takaisin- näistä liikkuu monta versiota? Kiitoss.
 11. Onnistuin katkaisemaan virranjakajan kiristyspultin - on aika hankalassa kolossa muutenkin - onko ideoita? Siihen ei taida päästä käsiksi kunnolla iolman että kone irti?? Ajoitus liki ok mutta kaippa tuo pitäis jotenkin saada kuntoon?? Apuva siis? Ideoita?
 12. Mulla type 3 sama ongelma - pumppu ei jostaain syystä ime - jäänyt toimivana tauolle ko härveli....tankissa bensaa, linjassa uusi suodatin, linja ei tukossa (puhalsin läpi), bensaa tulee suodattimelle....voiko moinen suodatin vaikuttaa ettei pumppu ime?? Ts. konehan ei käy jos ei tule bensaa - toinen tarvittavahan on sähkö - sitäkään ei kyllä tule mitä ihmettelen...kärsille asti tulee muttei tulppaan saakka....uudet palkatkin sisällä...pitää pähkäillä..
×
×
 • Create New...