Jump to content

Mvuo

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

527 profile views

Mvuo's Achievements

 1. Näinkö oikein, että Jarkin autossa lämpökanavat oli jo kertaalleen vaihdettu kun ostit sen? Hitsisaumat eivät näytä alkuperäisiltä. Ja jos oli niin paikalle oli todennäköisesti laitettu tarvikelaatuiset. Oliko kanavan sisäpuolen pelleissä minkäänlaista pintakäsittelyä?
 2. Tarvikkeena löytyy vieläkin tällaisia: http://aircooled.fi/tuote/4287/terasvanne-maalattu-harmaa-55-x-15-4x130
 3. Löytyisikö ensisijaisesti Oulun lähettyviltä hyväkuntoista kuskin ovea 72 kuplaan? Ilmeisesti vuodesta 68 eteenpäin olevat käyvät. Läpiruostunut ja roikkuvasaranainen löytyy omasta takaa. Tarjoa yv.
 4. Haju tai ennemminkin sen puute tais olla HomeDepot nauhan tärkeimpiä valintaperusteita jenkeillä. Varmista tuostakin.
 5. Joutilaana käyttämätön saksalainen paksupeltinen laatuvaimennin ilmeisesti 63-> 1200-koneeseen. Tietävämmät voi tarkentaa. Valmistusvuosi oletettavasti 88. Varastoinnista johtuen hieman pintaruostetta ja muutama pieni kolhu. Osoitetarran alta paljastui tekstiä: ERNST Made in W.Germany Art... Ref no... 120S D22055 11/88 Hp. 80€ / paras tarjous Laatua halvimman tanskalaisen hinnalla! mikko.vuolteenaho@gmail.com Osa majailee Oulun kupeessa. Vaihdossa saa tyrkyttää ehjää vaimenninta ja/tai käärmeenpesää, joka ei ole liian virtaava 1300 (72) koneelle.
×
×
 • Create New...