Jump to content

Pesone

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kuukanniemi
 • Ajoneuvot
  1300

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  pekkatapanainen@hotmail.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tähänkin akseliin tuli ihan pientä sinistymistä, tuskin edes huomaa :D :P Reilu 500km kesti. Kun alkoi kolisemaan niin en meinannut uskoa että kk laakerit hävinnyt, 2 km ajoa ei tehnyt hyvää... eipä oo tämän jälkeen tullut paljoa enää harrastettuakaan.
 2. Juu, eipä inspiraatio riittänyt tutkimaan mikä vian on aiheuttanut, sen verran sain itteeni niskasta kiinni että tänään sain koneen auki, vapusta astihan tuo on tuolla seissyt. Jospa joku päivä jaksais alkaa öljykanavia ihmettelemään oisko tukosta ollut tai sit se vaan on ollu liian tiukka. öljypuoli kyllä muuten on ollu kunnossa, mutta täähän on sitä harrastamista... "parhaimmillaan" ! Btw; tekeekö tolla kampuralla enää mitään, siis verkonpainoksi tai ankkuriksihan se käy, tai todella hienon taide esineenkin siitä saa, muuta mites näissä VW hommissa?
 3. No johan tuolla kerkes n.500 km ajella, eli johan se on jo aikakin tehdä pientä remonttiva.
 4. se kyllä lähtee ihan pistepuikolla naputtelemalla.
 5. itselläni oli oma vedetty viissin räärille jengoille väkisin kiinni, eli oli huohotus osa löysällä ja sieltä vuoti, mutta mutteri ei liikkunut mihinkään suuntaan, ei sitten mitenkään, ei auttanut muu kuin rälläkällä hajoittaa koko systeemi
 6. Kondensaattori entinen... käy ostaa uusi maksaa 2 euro tai jotain, osta samalla 3 niitä. niitä välillä menee, välillä ei. itselläni meni yksi kesä niitä 3. Oireet on juurikin tuonlaiset.
 7. kokeileppa vaikka 20w 50 öljyjä, mitkä ovat vanhoille koneille tarkoitettuja niin eiköhän lakkaa valo palamasta ;) Esim http://www.jenkkiosat.com/Oljy_gulf_classic__20w-50_5l tai http://www.motonet.fi/fi/tuote/592062/British-Classic-Motor-Oil-20W-50-5l http://www.biltema.fi/fi/Autonhoito/Oljyt-ja-Voiteluaineet/Mineraali/Moottorioljy-mineral-Classic-20W50-36928/
 8. Tälläkin palstalla jo useampaan kertaan todettu, että ei noi hienot punaiset uretaani puslat kestä käyttöä, missään kohdassa volkkaria. Itsekin olen tämän huomannut. Hölmöiltä rahat pois, näyttää hienolta. Puhallin pyörä hitsataan tietty molemmilta puolilta tottakai. (helppo homma jos itsellä on tig käytössä) lähetä takaisin toimittajalle puhallin jollei näin ole. Siinä omasta rojektista välikuva Siinä omasta rojektista välikuva
 9. eiköhän se kytkinhaarukan toinen sakara sieltä vain poikinut tai vaijeripoikki.
 10. hihnapyörän takana oleva moottori pelti on ainakin miulla oireillut samalla tavalla, syystä tai toisesta tullut liian lähelle hihnapyörää ja alkanut ääntämään. vähän taivuttelua niin helpottaa.
 11. Itse laittaisin tuohon laitokseen vaihteiston etupäähän tuollaisen http://www.hotcars.net/Prod/pict-o/big/4800-10.jpg Ja Sitten koneen taakse joku tuollainen viritelmä http://www.hotcars.net/Prod/viewpict.asp?pict=pict-o/big/4803-2.jpg Edellisessä kuplassani tuollanen ratkaisu toimi loistavasti ja piti renkaat tiessä Juu ja se keskirengas asetelmasta tosiaankin pois, hyvä sen ohjain holkin on siellä vaihdelaatikon puolella olla, pitää painelaakerin paremmin aloillaan.
 12. Eikun tuoltahan mie niitä koneita kyselin ja rahtia kotimaahan... "halvalla" sais vieläkin. http://www.scatvw.com/master/long_block/
 13. Vittu että häiritsi tuossa kannen työstö pätkässä tuo leikkuuneesteen suuntaus, eiks sitä nyt saatana vois laittaa suihkuamaan oikeaan kohtaan, eihän tuosta ollut mitään hyötyä, hahahaha... Ja sitä paitsi eikös alumiinilla käytetä leikkuunesteenä spriitä tai muuta vastaavaa alkomahoolia. Muuten ihan jees pätkiä, paitsi imusarjan porttaus filmin kuvaaja vois opetella kuvaamaan.
 14. Hoonaus öljy todellakin on erittäin ohutta, ei nyt ihan crc tai wd-40, mutta sinnepäin. Öljyä käytetään hoonatessa todella runsaasti, vähän niinkuin leikkuu nestettä, joku tippakannu ois hyvä, jatkuvasti ruikkii toisella kädellä oljyä kun toinen käsi hutkii poralla edestakaisin, ellei ole kaveria auttamassa, helpompaa tehdä kahdestaan noin niinkuin käsityökaluja käyttäen. Sorvissa on tullut itse hoonailtua, vaihtanut vaan leikkuunesteen tilalle öljyn.
 15. eipä sieltä ikinä oo tilausvahvistusta tullut muutenkaan, sähköpostia en oo kokeillut, mutta Mats osaa kyllä vastata puhelimeen.
×
×
 • Create New...