Jump to content

Miieka

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kouvostoliitto
  • Ajoneuvot
    kupla vm -71

Recent Profile Visitors

776 profile views

Miieka's Achievements

  1. Imusarja kantoi ja siitä johtuen rankka imuvuoto. Case solved ja kaikki sylkät käy.
  2. Tarkemmassa tarkastelussa havaittu koneen käyvän vain kahdella. Molemmat 1&2 pimeenä. Todettu käynnistämällä ilman tulpan johtoja. Mielenkiintoiseksi tämän tekee se, että jokaisesta sylinteristä löytyy tasaiset puristuspaineet ja kipuna tulee tulppaan. Vaihtoehtona voisi olla tulpanjohtojen väärä järjestys?
  3. Seuraava ongelma kiusaa kovasti ja aiheuttaa myös sen ettei auto suostu käymään, kuin kolmella? Jakaja näyttää YKK:ssa väärää sylinteriä ja sen myötä ajoituskin metsässä? Tulpanjohtojen järjestys käännetty jakajan mukaiseen järjestykseen. Testattu kahdella eri 113 905 205 AJ (musta alipainekello) koodisella jakajalla -> tulos silti sama YKK:ssa pyörijä osoittaa sylinteriin 1. Lähtökohdat: -Venttiilien välykset tarkastettu ja säädetty, ok -Puristuspaineet mitattu, ok -Kärkiväli katkojista tarkastettu ja säädetty, ok -Kärjet putsattu, ok -Tulpat vaihdettu uusiin ja ristiin useamman kerran -Tulpanjohdot uudet NGK merkkiset ja kipinän tulo varmistettu -Jakajaa vaihdettu ja silti suunta on "väärä". Toinen jakaja jopa purettu atomeiksi mahdollisten "viritysten" selvittämiseksi. -Kondensaattori vaihdettu uuteen BOSCH merkkiseen konkkaan -Puola vaihdettu uuteen BOSCH merkkiseen puolaan Lisää vinkkejä mistä lähteä liikkeelle? T. Miika
  4. Moro. Minkähän väriset ovat olleet lokasuojan ja korin väliset tiivistenauhat orginellina Shantung gelb kuplassa? Mustat, korinväriset vai jopa valkoiset?
×
×
  • Create New...