Jump to content

mrbates

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mrbates

  1. Palstalla on kuulemani mukaan tarkat mitat mihin paikkaan takalokasuojissa ´59 kuplan alkuperäiset takavalot tulevat. En vain löydä moista topiccia. Onko kenelläkään varmaa faktatietoa paikkojen mitoista?
  2. Ea 489 oli viime kevään American car showssa yhdistyksen osastolla näytillä. Sen jälkeen viettänyt taas hiljaiseloa tallin hämärässä. Uusien projektien osia on tosin äärimmäisen helppo varastoida lavalle :D
  3. Kolkkiin Bugpackin pakosarja ja sille kuvan vaimennin/vaimentimet. Käyttämättömät mutta saaneet muutamia naarmuja. Ei J putkia. Nummelasta löytyy pakettina 250€ korvausta vastaan. 0404153222
  4. Valoisassa mitattuna kauluksen sisäpuolinen leveys 5,5 tuumaa
  5. Pimeässä kiireessä mittailin, ainakin et;n suhteen jättäisin hieman varausta tarkkuuden suhteen. Sain leveydeksi 6,5 tuumaa ja et 50 mutta tuon et:n suhteen on tosiaan mittavirhe mahdollisuus.
  6. Myydään kuplan alla olleet 15" aluvanteet Tuntemattomaksi jääneen tekijän tekemät, ei tule toisia vastaan. Kiinnostuneelle mittailen ja laitan lisäkuvia. Naarmuja yms, myyn kunnostettavaksi. Yhdessä vanteessa pientä pystyheittoa. Edelleen, myyn nämä projekteina. 4kpl sarjalle hintaa 250€ ja nouto Nummelasta 0404153222/Tomi
  7. Sisältä taisi sitten muuttua reippaasti ulkopintaa enemmän. Verhoilusta vastasi Urmaksen Maija, jälki on kyllä ainakin omaan silmääni todella upea!!! (Kiitos Maija, kiitos!!!!)
  8. Kerrankin kun itselle tekee niin siitä tulee sitten tuollainen 🤔😂
  9. Hetki piti harjoitella mutta alkoihan se maali halkeilemaan lopulta..
  10. Sai tällekkin viimein hieman ylimääräistä aikaa aikaiseksi, hieman kuvitusta ja verhoilua oli tarkoitus ehostaa. Hanskastahan se lähti, taas kerran.
  11. Ulkoisesti valmis tuote... On se vain kyllä... ..erilainen. 😄
  12. Saattoihan tuo nyt hieman muuttua siistimpään suuntaan. Jopa messuillekkin ehdittiin, jäi luppoaikaa melkein vuorokausi kuitenkin. Tosin, Lahdessa oli esillä vielä aikalailla raakileena kuten kesän bug in finn:issäkin. Jospa se vielä kohta liikkuisi omin voimin taas. On kyllä niin hämmentävä auto ajaa... 😄
  13. Nyt alkoi jo helpottamaan... Kori nostettu rungon päälle takaisin. Kolme päivää Lahden näyttelyyn.
  14. Vaikka helppo kasauksen puolesta olikin niin aikaa kului kyllä ihan tuhottomasti ettei pilaa maalausta samalla kun riehuu. Kolme päivää näyttelyyn...
  15. Rungon kasaaminen menossa. Onneksi tuli otettua "muutama" valokuva purkamisen yhteydessä, ne olivat tarpeellisia Mikon ottamien kuvien lisäksi tässä vaiheessa. Korjausoppaita näihin kun ei kamalasti ollut tarjolla.. Onneksi kuitenkin todella simppeli laite tehdä. Tässä kohdassa Lahden näyttelyyn neljä päivää. Työpäivien jälkeiset illat alkoivat olla aika kiireisiä.
  16. Oli pakko työntää kori pihalle kevät aurinkoon, kahvitauko ja rungon kasauksen kimppuun. Aikaa Lahteen viisi päivää.
  17. Koriin vielä kertaalleen hiontaväri ja sen hionnan jälkeen päästiin vetämään koriin viimein väri. Spies Heckerin akryylillä edelleen. Irto osat oli tässä vaiheessa maalattu jo erikseen etukäteen. Aikaa Lahden näyttelyyn viisi päivää.
  18. Koppa epoksiin ja hiontaväriin ympäriinsä ja alta ja sisältä väriin. Sävyksi valikoitui Ral kartastosta sävy joka oli erittäin lähellä pinnassa ollutta sävyä. Voisi jopa kuvitella että alunperinkin on käytetty Ral sävyjä autossa korjauksen helpottamiseksi. Sehän tässä ollut idea, ettei tarvitsisi viedä korjaamolle huoltoon vaan käyttäjä olisi pystynyt itse huoltamaan ja tekemään tarvittaessa jopa korin osia suorasta pellistä. Sitä taustaa vasten Ral kartaston käyttö oli perusteltua. Maalina Spies Heckerin akryyli.
  19. Sitten iski todellisuus aikataululla naamaan, pakko oli käyttää koppa hiekkapuhalluksessa. Aikaa Lahden näyttelyyn 8 päivää.
  20. Sitten olikin hytin vuoro. Tässä vaiheessa vielä tuntui hyvältä idealta käydä kori läpi ilman puhallusta... Idea joka iski näpeille aika rajusti vielä ja aika nopeastikkin..
  21. Toinen takavalo kiilloitettu, toinen maalattu.
×
×
  • Create New...