Jump to content

Tuomo

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tuomo

  1. Ok. Taidanpa sitten tutustuu tuohon merkkiin.
  2. Onko kukaan laittanu noita update kittejä kiinan Webereihin? Onko tuo Fajs niin tarkka kopio että ovat yhteen sopivia?
  3. Laitetaanpa tännekin. Eli Juho Peuraniemi kauppaa Dellorton drla 45:sia kaasuttimia kuplan imusarjoilla. Nämä kaasuttimet on jo ainakin kerran maksettu kun typeryyttäni menin ne etukäteen maksamaan. Paikkakunnaksi myynti-ilmoituksseen oli laitettu Ranua mutta pienen kaivelun jälkeen samat kaasuttimet oli myynnissä myös Tuupovaarassa.
  4. Muutamalla kympillä näköjään saisi noita sitikan pönttöjä mut eipä noita mikään firma taida lähettää? Motonetinkin varasto punasella.
  5. Korkki irti kävin ajamassa ja sehän toimii! Korvausilman saannissa se vika oli. Eipä käyny edes mielessä noin yksinkertanen vika. Kiitoksia
  6. Pumpulle luvattu 114L/h tuotto. Tankki ja bensalinjat kaikki uutta. Imuvuodot ja pakoputkisto tarkastettu. Kierrokset ei jää leijailemaan eikä muutenkaan pauka tai aivastele.
  7. Siellä on nyt 55 tyhjäkäyntisuuttimet. Tuossa nyt lähinnä sotkee ajatusta tuo kun saa kohtuu kauan ajaa tietyillä kierroksilla ennenkun tipahtaa laihalle. Niin ja moottorina 1914cc
  8. Voiko reilun kokoisista neulaventtiileistä olla haittaa? Nurkka dellortot. Nyt paikallaan 150 venttiilit ja pumpunpaine 0.22. Moottoritiellä putoaa laihalle 10-20sekunnin ajamisen jälkeen. 250venttiilit löytysi varastosta.
  9. Tuomo

    suutimet

    Mitenkä muuten on pelannu tuon kokonen moottori noin isoilla venttiileillä? Tuleeko pintakaasulla ajamisesta mitään? Lähinnä sen takia kyselen kun pitäs itekin kannet hommata tuohon 1915cc koneeseen. Muutaman vuoden sisään oisi kumminkin tarkotus vaihtaa 84-kampi niin oisi siinä mielessä jo kannet valmiina. Nyt siellä on c35 nokka ja nurkissa dellortot.
  10. Viime viikolla omassa ihan vastaavat oireet. Epäsäännöllistä nakutusta ja kilahteluu. Syyksi paljastu lohjennut ja vuotava pakosarjantiiviste.
  11. Oman kärjettömän jakajan asensin suurinpiirtein näin: Moottori pyöritellään siihen asentoon että ykkös sylinteri YKK asennossa..varmistin vielä venttiileistä että molemmissa ykkös pytyn keinuissa on välystä eli venttiilit on kiinni. Sitten jakajankansi irti ja mihin pyörijä osoittaa nyt niin siihen ykkösen tulpanjohto. Myötäpäivään kiertämällä seuraavaan 4 sitten 3 ja 2. Johtojen kanssa varmistuksen varmistus ettei mene ristiin. Kaveri oli avainta vääntämässä niin sain ite vielä käännellä varovasti jakajaa startatessa. Strobolla loput kun käynnissä pysy. Kärjettömässä 009:ssä piti johtojen paikkaa siirtää vartti vastapäivään.
  12. Seokset rupesi löytymään. Empin hitsaussauma tuhnusi vuotaa. Hämärä hommat kannattaa..päivän valossa oisi liekki jääny näkemättä.
  13. 35mm käärmeenpesä eikä kollektorin jälkeenkään ole kummanen mehupilli vaimentimena mut pitääpä testata. Imuvuotokin kävi mielessä.
  14. Näyttääkö tuollanen fmi 1.4 mittari tarkat luvut myös alakierroksilla? Alle 2000 kierrokset saa vihreille ledeille nousemaan vasta kun rajoittaa ilman saantia imutorvista mut sillon kyllä moottori rupeaa örveltämään jo kunnolla. 2000 ylöspäin ledit palaa vihreillä.
  15. Jospa sitä näillä saisi moottorin säätöihin..
  16. Mitenkäs tuollaseen 1915cc koneeseen jossa c35 nokka, 35.5/32 venttiilit ja tupla drla36. Kannattaako noita 32 sisäkurkkuja edes tarjota vai tilaanko suosiolla pienemmät?
  17. En tiiä kuuluuko tämä tänne mut mainostetaan nyt kun sattuu näille nurkille ja teemana on volkkari. HARRASTUSTUSAJONEUVO- JA ROMPEMYYNTITAPAHTUMA NURMEKSESSA 2016 ajankohta 5.-7.8.2016 teemana Volkswagen näyttelypaikka Hyvärilä, osoite Lomatie 12 näyttelyvastaava Matti Alatalo puh. 0400 725 454 Tervetuloa kaikkiin tapahtumiin! Tuossa linkkiä järjestäjien sivuille: http://www.kuhmonmobilistit.fi/
  18. Sitten sitä vannetta, rengasta ja perää yksi pykälä alemmas.. Tein itse..säästin. Kuplan keskiö ja golf 4:n seitsemän tuumaa leveä kehä kävi yllättävän hyvin yhteen..niin hyvin ettei toiseen vanteeseen tarvinnu laittaa edes painoja tasapainotuksessa. Renkaana 195/65 ja edessä 145/65 Tarkotus oisi vielä vaihtaa nuo takavalot vanhempiin ja laittaa säädettävät takalatat mut näillä mennään ainakin loppu kesä
  19. Ja kun on himo päästä ajamaan niin jotain aina unohtuu..tällä kertaa pyöränkulmat. Neljän sentin aurauskulmaa ei rengasvanhus arvostanu :D Noo mitäpä niittä nastarenkailla kesäautossa. Muovinen rinkeli ei oikein miellyttäny silmää ja sen paikalle vaihtu vanhempi malli. Pyyhkimien viikselle joutu vähän rälläkkää näyttämään mut muuten se istukin paikalleen ilman sen kummenpia ponnistuksia. Ratin keskiönä saa paremman puutteessa toimia spraypullon korkki.
  20. Eipä se leiman aiheuttama kestohymy kauaa kestäny kun kupla päätti nöyryyttää kuskiaan paikallisella vappuajelulla. Startatessa rupesi kuulumaan hirvee pajatus konehuoneesta. Syyksi paljastu kierteineen pihalle lentäny sytytystulppa. Kierteet korjasin ihk-kierteenkorjaussarjalla kannen ollessa paikallaan. Paljon vaseliinia välillä kierretappia puhdistaen ja perään vielä letkulla paineilmaa pakoventtiilin ollessa auki. Piti lausuu pari kertaa isä meidän-rukous ennen starttausta mut kierre pysy paikallaan eikä tainnu lastujakaan sylinteriin jäädä.
  21. Eniten harmaita hiuksia tämän kanssa tuli pakosarjan katkenneiden pinnapulttien kanssa. Neljä katkesi joista kolme lähti hitsaamalla mutteri kiinni nysään..tosin niitä hitsattuja muttereita oli aika iso kasa lopulta pajan lattialla. Yhden pultin jouduin poraamaan pois ja laittaman vastamutterin pakoaukon taakse. Ennen katsastusta tuli vaihdettua/korjattua/säädettyä: Jarrut uusittu rumpuja ja muutamaa jarruputkea lukuun ottamatta Moottorin perusjutut..venttiilin säädöt, sytytykset, tiivisteet, öljyt, tulpat ym Polttoainelinja pohjaa pitkin Kaasuttimen korjaussarja Iskarit ja etuvakaaja Katsastusaika oli varattu huhtikuun loppuun mutta mistään ei saanu selvää vastausta saako rekisteröintikatsastukseen ajaa jos on kilvet paikallaan vai pitääkö viedä trailerilla. No luotin tuuriini ja ajoin..eipä tuosta sen enempää sanomista tullu mitä nyt katsastusmies tuhahti että ei sitä noin oisi saanu tuoda. Itse auton tarkastuksessa ei kauaa menny mut paperihommissa sitäkin kauemmin..kolme tuntia. Liekkö ollu pelkkä tuhnunen kopio rekisteriotteesta ja luovutustodistus uusi juttu paikalliselle asemalle. Huomaa maalatut köyhänmiehen valkokyljet
×
×
  • Create New...