Jump to content

kepajake

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla 66, Passat 09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Todella mielenkiintoinen luokka. En vielä viime vuonna tuollaista huomannutkaan. Harmi että tällaisen tavallisen konttorirotan tilipussi ei enää riitä moiseen. Nuo valurautakannet ja vaakakaasarit tosiaan kuulosti vähän omituiselta, mutta kyseessä taitaa olla vain käännösvirhe. Tai sitten virhe on jo NHRA:n säännöissä.
 2. Tuota Permatexiä olen käyttänyt ja hyvin on pysynyt litkut sisällä.
 3. Hulevesimaksulla kustannetaan sekaviemäröinnin saneeraamista erillisviemäröinniksi sekä tietysti myös jo olemassa olevan sadevesiviemäröinnin saneerausta ja uudisrakentamista. Sekaviemäröinnissä puhdistamoille kulkeutuvat sadevedet heikentävät puhdistamon tehoa ja nostavat kustannuksia. Runsaiden sateiden aikana sekaviemäröidyllä alueella myös riski paskavesien tulvimisesta talojen kellariin on paljon suurempi. Maksu ei ole käytössä kaikissa kunnissa. http://fi.wikipedia.org/wiki/Hulevesi
 4. Jep, normaali omakotitaloasujalla se tulee nousemaan käsittämättömän valtavaan yli 30 euron vuosittaiseen maksuun... :-)
 5. Joo, on tuossa aika paljon samaa. Taidan laittaa tasaiseksi, on se paremman näköinen. Valot on varmaan Datsunista, mallia en tiedä. Kauniit ne ei tosiaan ole. Jo ennenkuin olin katsonut tuota Vetten perää, niin olin ajatellut vaihtaa ne ehkä pyöreisiin.
 6. Laitoin tänään puukkosahan soimaan ja kopasta tuli avomalli. Aika linjakas sivuprofiili mielestäni. Nyt mahtuu äijä sisään ja säästyy lexania ja maaliakin. Noista kattokourun kohoumista en oo ihan varma jättäiskö ne scoopeiksi viemään ilmaa moottorille vai vetäiskö koko perän tasaiseksi. Perä menee vielä poikki aikalailla tuosta kohtaa mistä nuo kohoumat alkaa. Se tulee muuhun koriin kiinni dzusseilla. Väliseinät edestä ja takaa sahailin myös pois. Ne korvataan alumiinipelleillä, joihin myös tulee dzus-kiinnitys.
 7. Täällä oli myös aika hyvin tietoa ja kuvia: http://users.burtrask.com/rpb/
 8. Tää olikin hyvä tieto. Mulla ei ole ollut hajuakaan mikä tuo kori on. Nyt löytyy netistä paljon paremmin matskua.
 9. En oo vielä päättänyt. Halvalla... kaikki irtoavat eurot taidan mieluummin sijoittaa kulkua edistämään.
 10. Kehikkoa täytyy tosiaan tuosta kuvasta hieman täydentää ja chromolyllä sais aika paljon kevyemmän. Ainoa miinus siinä on hinta. Tuo koppa on niin matala, että sinne ei mahdu mikään kisapenkki sisään joten katon poisto on myös suunnitelmissa. Silloin ehkä olisi kuskin ympärille hyvä tehdä myös "funny car" -häkki. Myös maavara olisi juu saatava pienemmäksi ja se ei taida onnistua järkevästi ilman laatikon nostoa. Myös vetarit olisi hyvä vaihtaa 3" lyhyempiin mutta se taas teettää muitakin töitä ja myös lisää rahanmenoa...
 11. Tuo Amanten takana oleva olis kyllä paljon mielenkiintoisempi projekti, mutta taitais eukko tykätä siitä vielä vähemmän kuin nykyisestä.
 12. Flamethrower sytkä osoittautui näköjään nimensä veroiseksi... Hyvä video, kaiuttimet pomppi pöydällä.
×
×
 • Create New...