Jump to content

Hanttapuli

Members
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hanttapuli

  1. On 1/25/2024 at 8:13 AM, Perttipee said:

    No itse kun tekee, niin saa sellaista kun sattuu tulemaan🤣

    Tällainen massanpoistokone sähköversiona, mulla on tähän sekä 11 mm ja 23 mm leveät sutipidikkeet olemassa, tätä on olemassa myös paineilmakoneena. 

    20240125_081001.jpg

    20240125_080954.jpg

    Mikä tuossa on ideana, kun ei ole koko matkalta noita harjaksia vaan on tuommoset välit?

  2. Nuo muoviset kidukset takakulmissa viittaa vahvasti vesikoneeseen. Harmi ettei näe tuota takavaimenninta paremmin. Siitä olisi ollut helpompi päätellä, että onko bensa vai diesel. Sisällä näyttää olevan ilmaräppänää katossa ja kattovaloa, joten voisi olla syncrobussikin. Toisaalta en kyllä huomaa niskatukia tuosta takapenkistä.

    • Like 1
  3. 30 minutes ago, mikan said:

    Ensin Hebsterin Geländewagen ja nyt tämä sun Baja. Tontitus on varmaan pois muodista. :-)   Aloin miettimään, että kuinka isot renkaat saa laittaa tämän hetkisillä lakipykälillä?

    Vaihdoin omassa tölkissä 14" -> 16". Se ainakin vaati muutoskatsastuksen. Leveyttäkään ei kovin montaa senttiä saa olla enempää. Eli ainakin kaksi tuumaa lisää halkaisijaa on jo yli sallitun.

     

    Edit. tämä oli siis 2017.

  4. Tuo tervetuliaisruoka on hyvä idea. Tässä vaan tulee helposti byrokratia/rahoitus vastaan mikäli sitä kovin näkyvästi alkaa markkinoimaan. Hygieniapassia, erilliset tilat ruoan laitolle jne. Oulussahan tuo voisi toisaalta olla vaikka ihan kärkkäriä tms. Joku Kotivaran ukko/akka saattaisi hyvinkin tulla muutamaksi tunniksi info-teltan kylkeen grillailemaan nopeat iltapalat tulijoille. Tai yksityinen grilliyrittäjä. Kokeillaan edes kerran? Tai rössypottua kulhollinen :)

     

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kärkkäri

     

  5. 8 hours ago, Urbantoy said:

    Tuo pitkäpöytä Skellessähän ei ole koskaan yleinen häppeningi.. Vähän tyyliin niiden oma juttu, mutta sen jälkeen ku ollaan niiden kanssa päästy tutuiks niin päästy mukaan, kiitos HöpsöHeka, Karavaanari ja Ruuhkaturpa Aatsi jotka siellä on enemmän vieraillut
    Eli miten sen nyt sitten toteuttas täällä.. Ei mitenkään, joku valittaa kummiskin aina jostain.. 

     

    Ensimmäisen kerran taisin pitkässä pöydässä istua 2013 Maarianhaminan Busfestissä. Se oli kirjattu selkeästi yhdeksi ohjelmanumeroksi tyyliin: "kl. 19 långt bord". Sanamuoto ei välttämättä ihan noin ollut, mutta joten kuten tuohon tyyliin kuitenkin. Henk. koht. en ymmärtänyt ensin mistä kyse, mutta kyllä konkarit neuvoivat tässäkin. "Ota pöytä, tuoli ja jotain omaa ruokaa mukaan ja istutaan koko kööri porukalla tuossa kentällä". Oli lystiä!

  6. Toivottavasti en ole jaoksen jäsenenä jäävi kommentoimaan, mutta hyvähän näitä on suunnitella pidemmälläkin tähtäimellä. Kiitos aloittajalle (en ollut minä)!

     

    Joten...

     

    - Mökkimajoituksen täydellinen puuttuminen on huono juttu kuten veli Art_Zi yllä todistaa.

    - Pärinää ehdottomasti ja täysin kädettömänä autoharrastajana joku rakentelunurkkaus tai huoltonäytös tms. infotilaisuus voisi kiinnostaa myös. Vetarinkumin vaihtoa, lukkojen sarjoitusta, jne jne.

    - Pitkä pöytä on hyvä idea minukin mielestä.

    - Muutaman tapahtumakertomuksen kirjoittaneena jotenkin tuntuu, että se sapluuna on usein sama. Tosin onko se edes huono asia. Varsinkin pidemmän matkan ajaneena voi olla ihan mukavakin vain istua vaihtamassa kuulumisia. Eli en siis kritisoi varsinkaan, kun ei ole mitään uuttakaan ehdottaa.

     

    Kommentoidaan vielä myöhemmin mikäli tulee jotain ideaa.

  7. On 1/25/2021 at 2:51 AM, Urbantoy said:

    Miten tuolla Maston suunnalla on sähköä jaossa ku kartasta ei selviä vai raahataanko oma agre mukaan

     

    Sähkön tilanne ei ole parantunut. Alueen osa missä taas ollaan on vanhaa ja odottaa ilmeisesti joskus tulevaa saneerausta. Toimitusjohtaja suositteli leiriytymään mieluummin virallisille sähköpaikoille mikäli sähkö on välttämätön ja sitä ei mistään Maston alueella onnistu saamaan. Siellä on jotain koiranäyttelyporukkaa ensi viikonloppuna meidän lisänä, joten pitkiä roikkavetoja voi olla kyseenalaista tai haastavaa tehdä. Eiköhän me jotenkin kuitenkin taas selvitä.

  8. On 5/13/2021 at 11:26 AM, Pasi said:

    Sattuisiko jollain ihmeellä juniksen kattoteline kulketumaan Lappeenrannasta lähemmäksi Oulua?

    Telineen pituus 280cm, leveys 140cm ja korkeus 40cm

     

    Vaivannäöstä maksan tietenkin korvauksen.

     

    0442761546

    Mittasin äsken käyttöauton peräkontin ja se oli just tasan tuo 280cm. Oulu-Lappeenranta-Oulu ois noin 1200 km. Lähetäänkö käymään? Heinäkuun lopussa käyn kyllä ehkä Helsingissä, mutta se on vasta heinäkuun lopussa.

    • Like 1
  9. 18 hours ago, Tuomo Lehmikangas said:

    Teillä on pojat siellä tosiaan ihan kadehdittavan hyvä meininki. Ei tarvi jokaisen tehdä vaan omassa tallissaan ja vitttuntua kun voi tolskata porukalla. Lisäksi projektit etenee mukavasti ja tulee näkösää.

    Oisko se pohojosen seuraava tallivierailu tällä sovittu. Kuhan tuo korona katoaa joku päivä.

    • Like 1
×
×
  • Create New...