Jump to content

Järilä

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kokemäki
  • Ajoneuvot
    Kupla 70

Järilä's Achievements

  1. Se toimii niin kuin pitääkin. Kaikki muutkin näyttää silmämääräisesti pelittävän. Hmm...
  2. Mitä paikkaa tarvis alkaa säätää tai putsata kun Kupla meinaa sammua kun painaa kaasun pohjaan.
  3. Mikä olis vakioon -70 vuoden 1300 Kuplaan paras ilmansuodatin? Vakiosuodatinhan tuohon on vartavasten tehty, mutta mulla on sellasta ongelmaa että kaasariin pääsee öljyä vakiosuodattimen takia. Vai auttaako asiaan vain nykyisen suodattimen putsaus? Jos näin, niin miten sen saa parhaiten putsattua?
  4. Niin siis tarkotin jarrurumpua! Ei vaan halua mahtua paikalleen. Toisen puolen hilppeet meni paikalleen ilman ongelmia. Kiitoksia taas vinkeistä. Täytyykin tarkistaa nuo palat jarrukenkien alla ja vähän vaikka hioa olaketta tasasemmaksi.
  5. Nyt en tajua... Oon vaihtamassa jarukenkiä uusiin, mutta nyt ei jarrukilpi tahdo mennä sisään. Tuntuu että kengät olis liian isot/ulkona. Tähtimäinen säätöpala on ihan pohjassa ja vanhat jarrukengät on täysin saman kokoiset, ellei jopa samaa valmistajaakin. Ilmausruuvikin on avattu ja oon koettanut painaa mäntiä sisään. Ei auttanut. Vinkkejä ongelmaan ennen kuin ontan rälläkän esiin ja hipasen pari mm pois jarrukengän ja männän välistä?
  6. Sainpa tämänkin käyntiin! Vilkut, valot, pissipoika ja töötti kuntoon enää ni sais koettaa kilpiin.
  7. Joo vetäsen baercoilin tuohon. Näyttävät vaan ihan siltä niinkuin tuohon koloon menis just sopivasti mutteri läpipulttia varten...
  8. Juuh tuota... Muutamat pakoputken kiinnityksen kierteet korkkas kansista. Löysin pultinreikien takaa tilaa, joka näyttäisi olevan juuri sopivan kokoinen hieman kavennetulle mutterille. Mutterien avulla voisi toteuttaa läpipultit eikä tarvitsisi tehdä uusia kierteitä. Onko tämä kolo oikeasti tarkoitettu muttereille? Voiko tuommoiset läpipultit edes tehdä? Kuva on vahingossa ylösalaisin.
  9. Tuli heti aluksi mieleen ton jäbän Instagram-tili. Tuolta löytyy ainakin komeet koottavat alumiinireplicat ja kaikkea. Hän on tehnyt näin: https://www.instagram.com/p/0sxusyKrRv/ & https://www.instagram.com/p/1DIgDMKrXm/ Keskiö siis irrotetaan ja hitsataan lisää materiaalia joka sorvataan tasaseksi ja rei'itetään halutuille huulille.
  10. Kampiakselin stefan vaihdon yhteydessä aattelin vähä puunailla moottoriakin. Kelpaa nyt ainakin toistaiseksi itselle...
  11. Olitkos tolla mustalla kuplalla viikonloppuna CDLC Tuuloksen miitissä? Edit: Ai okei, näytti eräs kupla kyllä aivan samalta ku tämä...
  12. Startin ongelma löyty huonosta liitännästä. Bensafiltterissä oli ilmaa eikä pumppu imassu kunnolla. Kiitokset kaikille avusta!
  13. Nostin keulan ylös ja vaikuttais siltä ettei bensaletkussa oo enää ilmaa. Pumpussakin on bensaa, sillä kun sen sihdin avaa, niin sieltä tulee bensaa. Nyt tuli seuraava ongelma: startti ei toimikaan enää... Johdot näyttäis olevan kunnossa. Ei vaan inahdakaan.
  14. Totesin tuossa kun yritin ensikäynnistää Kuplaa, ettei kaasarille tule yhtään bensaa. Kaasari ja bensapumppu on molemmat pesty perusteellisesti ja niihin on vaihdettu kalvot ja tiivisteet. Myös tankilta tuleva bensaletku on puhdas. Miksi bensa ei mene kaasarille? Bensapumpun luulisi toimivan kun on puhdas ja huollettu?
  15. Juuri sellainen penkin kiinnityksiä peittävä, pohja myötäinen pelti. Voi se toki ilmankin olla hyvä... Mattamusta kun on sellainen näkymättömyysmaali.
×
×
  • Create New...