Jump to content

Järilä

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Järilä

  1. Se toimii niin kuin pitääkin. Kaikki muutkin näyttää silmämääräisesti pelittävän. Hmm...
  2. Mitä paikkaa tarvis alkaa säätää tai putsata kun Kupla meinaa sammua kun painaa kaasun pohjaan.
  3. Mikä olis vakioon -70 vuoden 1300 Kuplaan paras ilmansuodatin? Vakiosuodatinhan tuohon on vartavasten tehty, mutta mulla on sellasta ongelmaa että kaasariin pääsee öljyä vakiosuodattimen takia. Vai auttaako asiaan vain nykyisen suodattimen putsaus? Jos näin, niin miten sen saa parhaiten putsattua?
  4. Niin siis tarkotin jarrurumpua! Ei vaan halua mahtua paikalleen. Toisen puolen hilppeet meni paikalleen ilman ongelmia. Kiitoksia taas vinkeistä. Täytyykin tarkistaa nuo palat jarrukenkien alla ja vähän vaikka hioa olaketta tasasemmaksi.
  5. Nyt en tajua... Oon vaihtamassa jarukenkiä uusiin, mutta nyt ei jarrukilpi tahdo mennä sisään. Tuntuu että kengät olis liian isot/ulkona. Tähtimäinen säätöpala on ihan pohjassa ja vanhat jarrukengät on täysin saman kokoiset, ellei jopa samaa valmistajaakin. Ilmausruuvikin on avattu ja oon koettanut painaa mäntiä sisään. Ei auttanut. Vinkkejä ongelmaan ennen kuin ontan rälläkän esiin ja hipasen pari mm pois jarrukengän ja männän välistä?
  6. Sainpa tämänkin käyntiin! Vilkut, valot, pissipoika ja töötti kuntoon enää ni sais koettaa kilpiin.
  7. Joo vetäsen baercoilin tuohon. Näyttävät vaan ihan siltä niinkuin tuohon koloon menis just sopivasti mutteri läpipulttia varten...
  8. Juuh tuota... Muutamat pakoputken kiinnityksen kierteet korkkas kansista. Löysin pultinreikien takaa tilaa, joka näyttäisi olevan juuri sopivan kokoinen hieman kavennetulle mutterille. Mutterien avulla voisi toteuttaa läpipultit eikä tarvitsisi tehdä uusia kierteitä. Onko tämä kolo oikeasti tarkoitettu muttereille? Voiko tuommoiset läpipultit edes tehdä? Kuva on vahingossa ylösalaisin.
  9. Tuli heti aluksi mieleen ton jäbän Instagram-tili. Tuolta löytyy ainakin komeet koottavat alumiinireplicat ja kaikkea. Hän on tehnyt näin: https://www.instagram.com/p/0sxusyKrRv/ & https://www.instagram.com/p/1DIgDMKrXm/ Keskiö siis irrotetaan ja hitsataan lisää materiaalia joka sorvataan tasaseksi ja rei'itetään halutuille huulille.
  10. Kampiakselin stefan vaihdon yhteydessä aattelin vähä puunailla moottoriakin. Kelpaa nyt ainakin toistaiseksi itselle...
  11. Olitkos tolla mustalla kuplalla viikonloppuna CDLC Tuuloksen miitissä? Edit: Ai okei, näytti eräs kupla kyllä aivan samalta ku tämä...
  12. Startin ongelma löyty huonosta liitännästä. Bensafiltterissä oli ilmaa eikä pumppu imassu kunnolla. Kiitokset kaikille avusta!
  13. Nostin keulan ylös ja vaikuttais siltä ettei bensaletkussa oo enää ilmaa. Pumpussakin on bensaa, sillä kun sen sihdin avaa, niin sieltä tulee bensaa. Nyt tuli seuraava ongelma: startti ei toimikaan enää... Johdot näyttäis olevan kunnossa. Ei vaan inahdakaan.
  14. Totesin tuossa kun yritin ensikäynnistää Kuplaa, ettei kaasarille tule yhtään bensaa. Kaasari ja bensapumppu on molemmat pesty perusteellisesti ja niihin on vaihdettu kalvot ja tiivisteet. Myös tankilta tuleva bensaletku on puhdas. Miksi bensa ei mene kaasarille? Bensapumpun luulisi toimivan kun on puhdas ja huollettu?
  15. Juuri sellainen penkin kiinnityksiä peittävä, pohja myötäinen pelti. Voi se toki ilmankin olla hyvä... Mattamusta kun on sellainen näkymättömyysmaali.
  16. Tästä tulee kyllä jotain hienoa! Tee pellistä tuohon satulan alle sen myötäinen underi. Vois tulla aika siisti. Paljonko tuo joustaa?
  17. Vein pyörän peltivanteen levitettäväksi metallipuolelle ja sanoin että tehkää siitä 4,3" leveä. No yhden vanteen levityksessä kesti kuukausi ja valmis vanne oli puolen tuumaa liian leveä. Olipahan sentään suht suoraksi sen saanut...
  18. Moottori ei ole vielä käynnistynyt. Eli tätä ylikierroksilla pyörimistä ei ole onneksi päässyt käymään.
  19. Irrotin startin ja solenoidin sekä putsailin ja rasvasin sieltä sun täältä. Kaikki näytti ulkoisin puolin toimivalta ja osat liikkuivat hyvin. Nyt asensin startin takaisin ja testasin: sama vika jatkui. Testasin uudestaan, mutta nyt ei enää starttimoottori pyörinytkään. Solenoidi kuuluu toimivan hyvin. Pitänee vielä asentaa uudelleen, josko joku olisi jäänyt jumiin.
  20. Irrottelin starttia nyt. Mites ton solenoidin saa auki, tai putsattua?
  21. -70 vuoden pystärissä jää startti päälle vaikka ottaa avaimet pois. Loppuu vasta kun ottaa akunkegän irti. Onko vika startissa vai releessä? Sanokaas missä mättää.
  22. -70 pystäriin ajovaloille tulee tällä hetkellä kolme johtoa (valkoinen, keltainen ja harmaa). Onko harmaa johto parkkien plussajohto? Käsittääkseni maadoitus on ruskea? Se täytyy vetää sinne uudestaan.
  23. Oli mullakin nyt hyvä aika saada autokortti... Korttikin maksoi jo aivan liikaa, jä siihen päälle nämä. Täytyy ajellä nätisti.
  24. Joo kiitoksia vastauksista! Akku on upouusi ja vika oli maadotuksissa. Nyt sain jo hätävilkut ja takavalot toimimaan. Takavalojen metalli ei ollut saanut kunnon maadoitusta. Vielä ajovalot tarvis korjailla. Myöskään vilkkuviiksestä ei tapahdu mitään. Niissäkin saattaa olla samantapaisia maadotusongelmia...
  25. Nyt tarvitsisin niitä ammattilaisjuomarahoja eli pro tippejä sähköistä ymmärtäviltä: Mistä kannattaisi lähteä sähköjä setvimään, kun valot tai vilkut vilkut eivät pala eikä ratin viiksi laita edes vilkkurelettä napsumaan? Myöskään jarruvalot eivät toimi. Pitkille valoille viiksestä vetämällä kuuluu releen napsahdus, samoin hätävilkun ollessa päällä rele napsuu. Eli vilkkurele on kyllä kunnossa.
×
×
  • Create New...