Jump to content

Jussinbussi

Members
 • Posts

  1049
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Loppi
 • Ajoneuvot
  MR kupla-66 MR Kombiwagen -74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jussinbussi's Achievements

 1. Alkaako olla last season vai vieläkö puhuttelee. Joskus vaan miettinyt että kuinka monta hyvää koppaa on tällä vinguttamisella pilattu? Tosta ruosteisesta pellistä kun et enää millään saa tervettä vaikka mitä tekis. Ja näitä on kyllä ihan pirun hienoja mutta valta osa kyllä melkoista skeidaa. Sorry jos jonkun palstalaisen auto mutta menköön esimerkkinä. https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/8195664#
 2. Vedin joskus Sonderilla + 120 km/h 80 alueella kun välähti, ei tullu mitään lappuja kotiin.
 3. Voi olla viallinenkin kunhan se käyttöakselin valkoinen muoviratas on ehjä. Mikäli jollain tällainen ratas niin sekin riittää. Jussi 0403306045
 4. En muuten ole ikinä katsonut toyotasta öljyjä, vesiä enkä oikeastaan mitään muutakaan. Bensan lisäksi tietysti jatkuvana riesana on pissapojan lisäys. Onneksi sitäkin kuluu kohtuu vähän kun ajelee vähän reilummalla turvavälillä. Mutta vituttaahan sekin jumppa, luulisi että autoon osattaisiin tehdä esim 15 litran säiliö pesuliuosta varten.
 5. Toyota on aina vaihtoehto. Koskaan ollut pienintäkään vikaa. Tässä viimeisessä tosin huomaa laadun heikenneen. Auto on nyt 4,5 vuotta vanha ja airbagin varoitustarra kuljettajan häikäisysuojassa on alkanut reunasta irrota ihan itsestään, useita millejä jo. Olisihan sen varmaan takuuseen saanut mutta kun ei muuta asiaa sen suhteessa ole ollut niin ei sitten jaksanut lähteä rutisemaan.
 6. Hienoa! Arto ottanut vinkeistä vaarin ja saanut suhteet kohdilleen. Nyt ei muuta kuin autoja maalauttelemaan. Edellyttäen tietysti että löytyy se tonni.
 7. Tässä tullaan juuri siihen kun yhtäkkiä nämä ovatkin kalliita laitteita eikä enää kansanautoja. Aiheuttaahan se pakokauhua persaukisissa harrastajissa. :)
 8. Muistupa mieleeni että olen maalannut toisenkin auton kännissä pensselillä. Tämä tapahtui Puolassa vuonna 2001. Oltiin kaverin kanssa "paska-automatkalla". Poliisit pysäytteli jatkuvasti ja sakkoja ropsui vähän tästä. Autona ihan jäätävän paska Toyota Corolla dx -80. Viimeisistä sakoista suivaantuneina päätimme että hämäämme virkavallan maalaamalla auton. Siitä paikalliseen rautakauppaan (oli kioskin kokoinen tiskirautakauppa). Myyjä ei osannut sanaakaan Lontoota niin sitten pantomiimi esityksin saimme puljusta ulos 3 litran maalipurkin (jotain sisälateksia), teräsharjoja, hiekkapaperia, kittiä (jotain sisäkamaa luonnollisesti) + muuta oheismateriaalia. Ei muuta kun hotellin pihaan autoa värjäämään. Ensin teräsharja käsittely samalla kun kaveri alkoi muotoilla uusia lokarin kaaria. Edelliset kun putosi siinä hässäkässä kun ei virkavallan kanssa löytynyt yhteistä kieltä. Paikallinen poliisi veteli pitkin autoa joka paikkaan mikä olivat hänen mielestään viallisia. Sitten kun "pohjat" oli tehty niin ei muuta kuin lateksit selkään ja kyllä tuli hyvä, vielä kun malttoi tehdä hyvin ja maalaa myös auton sisäpuoliset peltipinnat raikkaan vihreäksi. Ainoana harmina kotimatkalla huomattiin ettei uusi loistokas maalipintamme tykännyt sateesta vaan alkoi irrota ärsyttävästi riekaleina irti niin että välilä joutui tuulilasia pyyhkimään puhtaaksi niistä riekaleista. Lisäksi vitutti se kun se sisäkäyttöön tarkoitettu kittikin alkoi korkkailla pahemman kerran. Mutta ei ollut kallis maalaus.
 9. Ei se nyt kovin kaukana MR- kunnosta ole mitä olen juttuja kuullut näistä MR-katsastetuista junakeuloista. :)
 10. Kännissä pensselillä lienee halvin. Olen yhden auton näin maalannut (wartburg 353 tourist). Ja tuli niin perkeleen hyvä!
 11. Eiköhän tässä tarkoiteta niillä suhteilla ylipäänsä sitä että osaa olla yhteyksissä oikeisiin ihmisiin. Ei tässä kai mitään oravannahkoja tarvi kenenkään vaihdella. Minä en maksa maalauksistani yhtään vähempää kuin kukaan muukaan. Eikä mene ketunnahkoja välissä. :)
×
×
 • Create New...