Jump to content

Koso

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koso

  1. Ongelmat sen kuin jatkuvat taas laturin valon kanssa. Itellä säädin sano itsensä irti ja akku ylilatautui oikein kunnolla ja työnsi nesteet pihalle. Nyt uusi säädin paikallaan, mutta laturin valo palaa eikä suostu enään käymään tyhjäkäyntiä. Voiko olla että viallinen säädin on saanut jotain muuta tuhottua vaikka laturista, vaikka lataa normaalisti mutta ei siis tyhjäkäyntiä käy. Potilaassa siis 12V tasavirta.
  2. Vikana oli laturin sisällä oleva DF liittimelle tuleva johto oli irronnut kolvauksista eli kemin karavaanari oli ihan oikeassa. Kiitokset neuvoista kaikille!
  3. Mielestäni ei näkynyt muita piuhoja kun hiilien omat ja 2 piuhaa D+ ja DF liittimiltä. Mutta joo laitan laturin takas kiinni ja ilmottelen tulokset myöhemmin
  4. Polarisointi on kokeiltu eikä pyörinyt.
  5. Meinaatko hyppylangalla laturin sisällä meneviä kahta piuhaa?
  6. Elikkäs 12V tasavirtalaturi kyseessä ja moottoriremontin jälkeen kummallisesti laturin valo palaa, vaikka laturille ei ole muuta tehty kun hiilet vaihdettu. Akusta mitattu moottorin käydessä 12.6V ja lukema ei nouse kierroksia nostettaessa. Pitäisikö laturin pyöriä kun akulta maadotetaan laturin runko ja annetaan 12V D+ liittimelle? Tämä on kokeiltu, eikä pyörinyt eli onko laturi entinen?
×
×
  • Create New...