Jump to content

DaFox

Members
 • Content Count

  342
 • Joined

 • Last visited

About DaFox

 • Rank
  <3 pystärit

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo / Rauma
 • Ajoneuvot
  T1T1T2T2T2T3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olisiko myydä sonderbussin katon peltiosat/katto? Nouto pidempääkin. 044o23423kolme tapio.parjanen@gmail.com
 2. Takapuskuri vaatii remonttia. Kolhuja, alareunaa pitää hitsata yhdestä kohtaa. Rottalookiin bolt-on. Juniksen takavalot myyty.
 3. Hinta pysyy, osakasasta lähti yksi juniksen takapuskuri. Jäljelle jäi kuitenkin yksi etu- ja yksi takapuskuri junikseen.
 4. Hei, Hakusessa olisi VW-keulamerkki 1967-1972 väliltä olevaan pallokeulaan. Eli kyseessä on ns. varhaisen pallokeulan keulamerkki, joka on hitusen uudempien mallien vastaavia merkkejä isompi. Tarjoa kaiken kuntoisia. Ystävällisin terveisin Tapio Parjanen 044o 234 23kolme
 5. Iso kasa osia. Mm. Juniksen nännivilkut, alkuperäiset (ei tarvike) takavalöt. Juniksen jarrut, eteen ja taakse. Palliksen takaluukut, ala ja ylä. Palliksen ovet, ei mädät. Valoja ja muuta pientä osaa. Könttänä 300, ehkä jotain erikseenkin. Yt. Tapio / o44o 234 23kolme Osat Raumalla
 6. Hienoa kun sait apua ongelmaasi, muista kiiren mentyä kirjoittaa ohjeet myös tähän topicciin (Jos vaikka joku päätyy haun kautta tätä lukemaan, niin voi löytää avun ehkä juuri sinun kirjoituksistasi). Alkuperöinen ongelmasi tyhjäkäynnin kanssa johtuu todennäköisesti viallisesta kaasuttimesta (vaikkakin uusi). Jos kone käy kaikilla pytyillä kaasua painettaessa, niin ei sen kuulu sammua tyhjäkäynnille päästettässäkään, vaikka säädöt olisi hieman enempikin pielessä. Omassa vastaavassa kaasuttumessa oli sulkusolenoidi rikki. Tämän vaihdon jälkeen toimi hienosti myös tyhjäkäynnillä - riippumatta juurikaan oikeista säädöistä. Jossain uusissa kaasuttimissa saattaa olla samaa "tyhäkäyntipiirin" vikaa, mitä vanhoissa käytetyissä ko. mallin (Solex) kaasuttimissakin on. Tällöin helpointa on vaihtaa kaasutin toimivaan (uuteen). Patenteilla tyhjäkäynnin saa kyllä kohdilleen risallakin kaasuttimella - mutta sitten on seokset ja säädöt ihan pielessä.
 7. Kaveri hakee pallokeulaansa sohvaa, josta saa tehtyä sängyn. Tarjoa kaikenmoisia ratkaisuja. Ystävällisin terveisin Tapio Parjanen nolla neljäneljä nolla 234 2kolmekolme tapio.parjanen ät gmail.com
 8. - Ovet vasen ja oikea, painonappiovenkahvallisiin -63 ja uudempii juniksiin. Hyvät ovet, joita on kuitenkin hiukan jouduttu korjaamaan. Ikkunankarmit ja ovenkahvat purettu irralleen. Hinta 400€ - Pariovet, alaosat vaihdettu. Ikkunoidut, ehkä Wiiman tekeleet. 300€ - Takaluukku, pieni ikkunainen, alaosa vaihdettu (ei lasia). 100€ - Moottoriluukku, alareunan sisävahvike leikattu irti. 80€ Pallikseen - HOX. Aiemmin myydylle etupenkille löytyi pari, joten se olisi vielä myymättä. 50€ - vaihdelaatikko (kunto arvoitus) 150€ - mittaristo 40€ - moottori osina 50€ Yt. Tapio / 044o o44 0234 / tapio.parjanenätgmail.com
 9. Hinnoitellaan osat sunnuntaina jos jotain on vielä jäljellä. Osa jota juuri sinä kaipaat, kerkeää menemään varmaan ennen sitä - joten puhelin kouraan viestiä/soita.
 10. Hei, Tarvitsen ovet 1960- tai vanhempaan junikseen. Takakaarien korjauspalat/kyljet. Sonderin katon ja takakulmat ikkuna-aukoilla. Tarvitsen myös 944-käsijarrukamat, takalevyt ja kilvet. Minulta löytyy sekalaista osaa junikseen mm. - ovet vasen ja oikea. -63 uudempii juniksiin. Hyvät ja korjattu valmiiksi. Näissä oli todella vähän korjattavaa, peltejä ei tarvinnut vaihtaa. -pariovet, alaosat vaihdettu. Ikkunoita/Wiima. -takaluukku, pieni ikkuna, alaosa korjattu. -moottoriluukku -Taka-ylänurkat sadekouruineen ym. Pallikseen - vaihdelaatikko - 1hlö etupenkki - mittaristo - moottori osina Tapio 044o234kaksikolmekolme Tapio.parjanen ät gmail piste com Osat Raumalla ja kulkee tarvittaessa Åke seudulle/muualle.
 11. Pääsyliput: 20€ (FVWA:n jäsenet 15€), vain käteinen. Lapset ilmaiseksi. Iltalippu 10€ Kiihdytys/rata-lisenssi 20€. Myyntipaikka yrityksille 20€ ja yksityisille ilmainen.
 12. Juhlavuotta pukkaa Boxer SpeedDay 10v! Juhlavuoden kunniaksi ohjelmassa jo perjantaina 3 bändiä! Solifer Export, Anustrio, Valomerkki jne. Lauantaina yllätysesiintyjät!! Rata-ajoa, sekä kiihdytystä ja slalomia omilla autoilla – kaikki ajamaan! Autojen/moottoripyörien tehopenkitys, penkitä omasi. Perjantaina ja lauantaina rantasaunat kuumina. Naisten, miesten ja sekavuorot. Leirintä, artistit, sekä saunonta ja uinti sisältyvät pääsylippuun. Lisätietoa osoitteessa: www.speedday.fi Ensi perjantaina se alkaa, tervetuloa! ps. Radan vieressä motelli + erittäin hyvät ravintolapalvelut. Aamupala ja muut ravintola-annokset muokattu meitä varten.
 13. Dyno on siis jo varattu ja tulossa. Dynoon pääsee ainakin perjantaina ja lauantaina. -Tapio
 14. FVWA-jäsenille majoitus puoleen hintaan. Volkkaristien kesäkausi starttaa jälleen Raumalta. Tule mukaan, oli sinulla sitten minkä ikäinen volkkari tahansa, tai oliko volkkaria laisinkaan. Luvassa on alkavan kesän ensimmäinen ja kuuumin volkkaritapahtuma. Tapahtumapaikka on maamme suurin purhelaiva satama, jossa on ankkuroituna useita hienoja purjelaivoja, upeat nurmikentät, mahtava pitsihuvila, sekä yhtään unohtamatta rannalla käytössämme olevia palveluita. Palveluihin kuuluu mm. todella isot ja hienot saunatilat kuumine paljuineen. Hiekkarannan grillipaikka, iso rantakahvila/pizzeria, josta saa monenmoista evästä. Ravintolassa on varauduttu tuleemme ja sieltä saa myös lauantai aamusta kello 9:00 alkaen aamupalaa. Cruising-letka starttaa lauantaina kello 14:00 Poroholman rantatalolta. Tunnelmaa viikonlopun aikana vauhdittaa jälleen viime vuodelta tuttu trubaduuri, tai joku muu live-esiintyjä. Avoinna on myös rannalla oleva wakeboard-rata hyppyreineen. ps. Viime vuonna olimme upottaneet rantahiekkaan kaksi vanhaa Volkswagen-autoa (junakeula ja kupla), pistämme tänä vuonna vielä paremmaksi. Tule toteamaan tämä itse! Jäsenedut ovat myös kohdillaan, jäsenistöle majoitushinnat -50! ps. ehkä tämän takia jo viimeistään kannattaa liittyä myös jäseneksi. MAJOITUSTIEDUSTELUT: Poroholman Lomakeskus, http://www.poroholma.fi, infi@poroholma.fi, 02 533 5522 Poroholman leirintäalueelle on vauhdinnälkäisille myös kaapeliköysirata. Wake Station -niminen rata on noin 240 metriä pitkä. Kaapelivesilautailun makuun pääsee varsin helposti, kun kaikki tarvittavat välineet märkäpuvuista ja kypäristä lähtien saa vuokrattua leirintäalueelta. Tapahtumapaikan sivusto, jossa myös kuvagalleria alueesta: http://www.poroholma.fi/ Kuvia viimevuodelta: http://www.fvwa.fi/phpbb/viewtopic.php?f=5&t=25700 Vaikka keli ei suosisikaan, loistava vw-seura lämmittää aina. Mikäli palju ja sauna tätä ei ole vielä tehnyt. AIKATAULU: PE Vieraat alkavat saapua tapahtumapaikalle Leirien pystytys ja kunkin omaa ohjelmaa Palju ja saunat kuumenee. Alueen ravintolat ja terassit auki. 19:00 Sauna naiset 20:00 The kilinäkisa 21:00 Sauna miehet 22:00 Sekasauna ja sekapalju DJ soittaa musiikkia LA 9:00 Rantatalo avoinna ja aamupalaa tarjolla. 14.00 CRUISING - Osallistujien kesken arvotaan FVWA-huppari. Rekisterinumerot ja tiedot otetaan ylös arvontaa varten * 16:00 Alueelta starttaa myös Flikkatten vitonen -> flikkattenvitonen.fi 18:00 Palkintojen jako 18:30 Jalispeli biitsillä, Rauma vs muu Suomi 19:00 Sauna naiset 20:00 Kilinäkisa 21:00 Sauna miehet 22:00 Sekasauna sekapalju 22.00 Kilinäkisa DJ soittaa musiikkia SU 12:00 Huoneiden luovutus ja kotimatka alkaa FVWA Rauma toivottaa hyvää kotimatkaa.
×
×
 • Create New...