Jump to content

Söde

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Inkoo
  • Ajoneuvot
    VW Doppel 1970, New Beetle cabrio 2005

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    050 344 2424

Recent Profile Visitors

955 profile views

Söde's Achievements

  1. Kiitos linkistä. Tietysti firma on Englannissa... Mutta joo jos löydät jotain DIY-ohjeita niin kiinnostaa!
  2. Omassa doppelissa, varhaispallo vm 1970, ei ole lavakateetta ja joskus siitä olisi hyötyä. Löytyykö jostain interwebin ihmeellisestä maailmasta piirustuksia tai tarkempia kuvia semmoisesta (putkirakenteesta siis)? Tai onko joku foorimilainen tehnyt moisen itse? Tai löytyykö jonkun autosta tai tallista kate josta voisi saada kuva mittoineen? Jos nurkista sattuisi löytymään ylimääräisen saa tietysti myös tarjota.
  3. Jos jonkun miljoonalatikosta löytyy radioaukon peitelevy niin tarjoa. Peitelevy löytyi. Myös tuulilasipyyhkijöiden / pesulaitteen nuppille sekä painike / neula löytyisi käyttöä (kuva). Hyvänkuntoiset valo- sekä hätävilkku nupit kiinnostavat myös. Tommy
  4. Nurkista löytyy kaikenlaista. Kokeillaan jos jollain olisi tarvetta näsitä: Kuva 1: T2b umpiot, kunto hyvä. € 80,- yhteensä. Myyty Kuva 2: T2a / kupla - oikeanpuoleiset heijastimet, kunto ok € 40,- yhteensä - vasemmanpuoliset heijastimet, kunto ok- € 30,- yhteensä - kormikehykset yhdellä kiinnitysreiällä, kunto heikko à € 5,- Myyty - oikea ylänurkka, kehys, lasi ja tiiviste, kunto välttävä € 15,- - oikea alanurkka, lasi ja "rengas", kunto no-jaa €10,- Tai kaikki yhteensä € 70,- Tästä saa rakennettua kaksi lamppu, ei välttämättä maailman kaunneimmat mutta toimivat. Ainut puute toinen tiiviste. Kuva 3: Peruutusvalo kunto erittäin hyvä € 50,-. Mukaan saa oikeanpuoleinen lasi, tiiviste ja heikko kromikehys. Pelkkä oikeanpuolinen € 10,-. Myyty Kuva 4: Typ3 sekalainen setti valoja / vilkkuja. € 30,- Kuva 5: Kuplan isot takavalot, kunto no-jaa € 20,- Myyty Tavara löytyy Inkoosta. Nouto tai lähetys posti / mh.
  5. "Heikki Naapuri / Rautjärvi voisi olla yksi vaihtoehto. Hän osaa hitsata ja tehdä moottoriremontteja. Todellinen monilahjakkuus." Kiitos! Juuri tämäntapaisia vastauksia kaipaan. Se että "tulee kalliiksi, eikä kannata" on mielestäni jokaisen oma asia enkä niitä kommentteja tarvitse. Budejtti selviää sitten JOS löydän sopivan tekijän ja JOS tästä ylipäätänsä tulee yhtään mitään. Se on päivän selvä asia että maksaa, mutta ei tämä muutenkaan ole kannattava harrastus jos alkaa menopuolta syynäämään.... Toisaalta on harrastuksessa vikaa jos jää aikaa ja rahaa, ja johonkin ne rahat on laitettava. Lisää vinkkejä ja kokemuksia jos on, kiitos.
  6. No joo sen minäkin ymmärrän, mutta niin kun kirjoitin kaipaisin kokemuksia kyseisistä firmoista jos jollain sattuu olemaan.
  7. Joo, katselin palstalaisten kuvia ja siinä on vaikka minkänlaisia ajopelejä. Onko kaikki kunnostettu / rakennettu omin käsin vai onko joukossa ulkopuolisten tekemiä? Kyselen ihan kartoitusmielessä onko tiedossa (tai jopa kokemukisa) firmoista jotka tekevät entisöinti-, kunnostus,- tai rakentelutöitä avaimet käteen periaatteella? Puolivahingossa tuli tehtyä kaupat kuplasta ja en oiken tiedä mitä tekisin. Aloitanko itse taas vuosia kestävä projekti vai pitääkö antaa ammattimiehelle vai ajaako sillä semmosenaan. Kertokaa jos on kokemuksia.
  8. Täytyy kai minunkin laittaa omista volkkareista kuvan tähän. Doppeli tuli perjantaina viikko sitten hyväksytyksi museo-autoksi ja tiistaina muutoskatsastettu. Pink Lady sen sijaan muutti meille kesällä hetkellisen mielenhäiriön seurauksena. On katsastettu heinäkuussa ja hintapyyntä oli päätä huimaavat € 250,-. Aivot sainoivat ei, mutta huulet onnistuivat sanoa tahdon nopeammin kun aivot ehtivät reagoida... En tiedä mitä tekisin laitanko, kiertoon vai olisiko tässä seuraava projekti, aika näyttää miten tässä käy.
×
×
  • Create New...