Jump to content

karjri

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orimattila
 • Ajoneuvot
  Karmann Ghia -70

Recent Profile Visitors

823 profile views

karjri's Achievements

 1. Tollanen on tilattu. Haluisin kuitenkin orginaalin mallisen avaimen ūüôā
 2. virtalukon lukkopesä ja avain pitäisi löytää.
 3. Löytyykö virtalukko vielä? Olisi tulossa -68 Karmann Ghiaan. Sopivuus on kai KUPLA 8/67-7/70.
 4. Löytyykö tällaisia jalkatilan lämminilmaventtiilejä kaapelien ja vipujen kanssa? Tulisivat Ghiaan mutta kuplan osatkin käy ihan hyvin.
 5. Kuvia: https://flic.kr/s/aHsm5F51pP Video: https://youtu.be/aR5LKOZg6Uo
 6. Kiitos kaikille auttajille hyvistä ohjeista! Enää ei vuoda. Pehmitin tiivisteen silikonilla. Putsasin lasin ja tiivisteen välisen raon, joka oli paikoin melko iso ja täynnä "mutaa". Tungit patruunan nokan rakoon vedin raon täyteen tiivistysmassaa. Tiivistysmassana käytin bilteman "tuulilasin tiivisteaine" polyuretaanipohjaista tiivistysmassaa. Tällä mennään ainakin tämä kesä. Tiivisteet pitäisi kyllä oikeasti vaihtaa. Kourut putsata ja hyvin todennäköisesti ruostekorjata ja -suojata. Myös veden jo tekemät vahingot pitäisi sisäpuolella korjata.
 7. Olisiko Ruovedellä paikalla mahdollisesti joku joka osaisi... a) Säätää mun kaasuttimen seokset ja tyhjäkäynnit kuntoon. b) Koe ajaa Saxomat / Automatic Stickshift / Autostick laatikolla varustetun auton ja kertoa 1) Mikä laatikko se oikeasti on? 2) Onko se kunnossa? c) Tehdä pienen "katsastuksen" tuohon autoon ja kertoa mikä kaikki siihen on mahdollisesti ruuvattu väärin kiinni? Auto on Karmann Ghia vm.1969.
 8. Mikä avuksi kun tuulilasi vuotaa sateella alanurkista. Sama vika -66 kupla ja -69 Karmann Ghia. Onko jokin keino saada vuoto loppumaan? Pitääkö vaihtaa tiiviste?
 9. Ostin käytetyn SOLEX 30 PICT-1 kaasuttimen. Alkuperäiskuntoinen ja 6-voltin osilla. Putsasin, vaihdoin tiivisteet ja pulttasin kiinni. Nyt käy -66 kuplan kivasti tyhjäkäynnillä ja ottaa hyvin kierroksi sekä kylmänä että kuumana. Käynnistyy myös nätisti. Mikä parasta auto ei sammu enää risteyksiin pysähdyttäessä. Kiitos kaikille auttajille ja Kuplapajalle hyvistä varaosista ja neuvoista! https://dl.dropboxusercontent.com/u/10341665/GOPR2259.mp4
 10. Kiitos! Taidanpa sitten kokeilla ensin tällä "alkuperäistämisellä". Ostetaan Kaasutin SOLEX 30 PICT-1 (kupla vm -66) Mitä tarkoittaa pieni suutinjumppa? Osaako joku sanoa silmämääräisesti onko virranjakaja ja muut osat alkuperäisiä?
 11. >sytkän säädöistä tai venttiilien säädöistä Näistä ei mitään tietoa. Ovat sillä mallilla mihin edellinen omistaja laittoi noin 3000km sitten.
 12. Kyseess√§ 1966 vm kupla. Alunperin autossa on ollut 1300cc moottori. Kone remontin yhteydess√§ on siit√§ tehty 1600cc. Auto on 6-volttinen ja haluaisin sen sellaisena pit√§√§. Kaasutin: Nyt k√§yt√∂ss√§ SOLEX 31 PICT-3, jossa 12V sulkuventtiili ja ryyppyvastus. Alkuper√§isess√§ 1300cc moottorissa ollut SOLEX 30 PICT-1. T√§t√§ kaasutinta minulla ei ole. K√§ynti: L√§mpim√§n√§ tyhj√§k√§ynti ja kaasuttaminen OK. Kylm√§n√§ tyhj√§k√§ynti OK, mutta kaasutettaessa alkaa r√∂p√∂tt√§m√§√§n. - Sulkuventtiilin johto otettu irti ja jumitettu auki, koska ei ilmeisesti toimi 6V virralla. - Tyhj√§k√§ynnin s√§√§t√∂ ruuvi kokonaan pohjassa. - Tyhj√§k√§ynti s√§√§detty kaasun s√§√§t√∂ruuvista. - Ryyppyvastus avaa l√§p√§n l√§mmitess√§√§n. Kokeilut: Yritetty avata tyhj√§k√§ynti "piirin" ja kytkin sulkuventtiilin virtaan. Tuolloin tyhj√§k√§ynti melkein OK, mutta auto sammuu ajossa, kun p√§√§st√§√§ kaasusta esim. jarrutettaessa risteykseen. Muuta: - Kaasutin on putsattu. - Tulpat on vaihdettu (Bosch Super4 WR78G). Kysymykset: 1. Osaisitteko auttaa millainen kaasutin tuossa toimisi parhaiten? 2. Toimisiko alkuper√§isell√§ SOLEX 30 PICT-1 kaasuttimella vaikka onkin 1600cc? 3. Onko SOLEX 31 PICT-3 kaasuttimeen 6V osia, jolloin voisin k√§ytt√§√§ nykyist√§? Tarkemmat tiedot: Fahrgest Nr: 116 182 XXX * 1966 model year * August 1965 Moottori: F 111 5187 * F 1300 sp 40hp Type 1 * Aug 1965 ‚Äď July 1970 Isommat kuvat liitteen√§.
×
×
 • Create New...