Jump to content

Mazzem

Members
 • Posts

  151
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mazzem

 1. Eli oikean ja vasemman puolen takaylänurkat junikseen jouten. 1mm paksua tavaraa ja pohjamaalissa. 250€ molemmat Raahesta löytyy. Matti M o5o5I89o44
 2. Elikkä tarvis junikseen raidepäiden flippi paloille. Matti o5o5l89o44/yv
 3. Kevätki alkaa pikku hiljaa painaa päälle ja muistu, että oli tarkoitus entrata vähän kuplan etupenkkejä. Sehä ole ku hommaa lankaa ja neuloja ja alkaa ompeleen. Kuskin penkin selkänojasta tuli ihan OK. Tereet oli hieman rikki mutta eihän tämä show&shine kippo olekkaan, joten saa penkkiki välttää. Hieman pitää vielä runkoa hitsata niin saa nakata parsitun päällisen paikalleen.
 4. Täytty tuota rönötystä alkaa harjotteleen.
 5. Tämähän helpotti tilannetta😂 Vaikuttas siltä että tuolla sohvalla ei mennä teki miten vaan tuon koteloiden noston kans. Hirveänä en ajatellut koteloita nostaa. Ehkä 3 cm. Täytyy miettiä tarkkaan kun istuin asiat on ajankohtaisia.
 6. Juu kyllähän tässä kompromisseja joutuu tekemään, mutta kyllähän sitä eteensä pitää nähdä niin sillä ehdolla lähtä tekemään. Ohuempi selkänojakin jonkun verran lisää jalkatilaa. Sinäänsä hauska homma kun en bussilla ole metriäkään ajanut niin koittaa tässä sitten mietiskellä penkin mittoja. Taitaa mennä myyntiin tuo sohva ja tehdä sitten itse etupenkki kun saa nuo hytin alueen pellit sille mallille.
 7. Tulipahan tässä mietittyä vähän etu istuimia ja pyörän koteloiden nostoa. Heräsi kysymys, että ei taida tällä istuimella jäädä tilaa pään ja katon väliin juurikaan 187 pitkällä kuskilla? Onkohan viisain miettiä suoraan matalampia penkkejä? Näitäkään ei raskisi alkaa pilkkomaan.
 8. Tuuskaamiset jatkui taasen ja väliseinä on tilkitty. Siistimistä vielä jäi mutta lahot on pois. Taakse löysi paikkansa creative engineerin irssi aisat. Hiukan paskamainen oli laikata vanhat pois mutta siitä kun selvisi loppu sujui nätisti. Myöskin heti alkuunsa kauhistuttanut katon oikominen aloitettu ja isoimmat painaumat katolla jatsaamisesta lähti tunkkaamalla ja oikomalla sisäpuolen tukia. Jonnin verran vielä oikomishoitoa tarvii mutta hyvällä alulla jo kuitenkin. Seuraavaksi pitänee jatkaa yleistä hitsauksien rästiin jääneitä siistimisiä ja koittaa saada katto suoraksi. Taasen tuntuu, että kyllä tästä vielä auton saa tehtyä kun on näkyvää saanut aikaiseksi ja motivaatiotaiin löytynyt lisää sitä mukaan kun hommat edenneet. Täytyy pitää kinttaat laturissa jatkossakin.
 9. Pitkästä aikaa taasen kerenny junaa rappaan ja jotain saatu aikaanki. Katolle oli nurkkiin joku sovittanut taltalla ja vasaralla ilmeisesti kuplan vilkut äärivaloiksi ja piti laittaa umpeen. Sitten vuorossa oli ohjaussimpukan nosto ja jarruvivun modaus. Seuraavaksi käsittelyä sai osakseen kuskin kylki. Palan sovitus paikoilleen ja pieni paikka vielä niin alkaa kylki oleen valmis. Joskus taidettu hieman rutata kylkeä ja hieman pelti venynyt, joten sisä vielä pitää oikoa.
 10. Tuossa belgian akselissahan ei jarruja tule mukana.
 11. Olat löyty niin vielä ois takajarruille tarve 5x205jaolla yv/o5o5I89o44
 12. Eikös tuo kanta kortti riitä aikanaan rekisteröimiseen? Vasta töissä tuli vastaan pajero josta ei inssi katsastuksessa runko numerosta selkoa. Kysyttiin konttorilta asiasta niin sanoivat että vanhaan ei saa koskea vaan stanssata uusi numero runkopalkkiin oikealle puolelle. Ja konttorilla tekevät vielä asiasta paperit että paikka muuttunut.
 13. Alustan pitkittäispalkit on omaa tuotantoa ja pienempiä osia väliseinässä. Valtaosa on autocraftin ja schofieldin peltiä.
 14. Niin se vaan tämäki pikkuhiljaa etenee. Etuakseli ois valmis kun lyhentäis raidetangot ja kairais olkiin kartion toisin päin niin saa flipattua raidepäät. Vielä ennen ruosteen pariin sukeltamista tuli avattua creative engineeringin paketti ja ihmeteltyä takapään irssi hiluja. Seuraavaksi takapään pariin.
 15. Moinen ehjä tanko -71 palliksesta. 50€ Raahessa Matti o5o5I89o44
 16. Junaan b-pilarin sisäosan korjauspala oikealle. Autocraft laatua. H. 30€ toimituskuluineen kotimaassa Matti o5o5189o44 Noutaakkin saa raahesta.
 17. Dodii taas on tuusattu ja ihan mukavasti jo alkanu edistyyn. Ihmeesti se vaan motivoi kun saa uutta palaa tinata paikoilleen ja alkaa esistyskin hiljalleen näkyä. Seuraavaksi käsittelyä sai b-pilarit ja väliseinää myös aloitettu korjaa Tässä kohtaa kun runkoon ja pilareihin on saatu vahvuutta oli aika riisua runko pukki pois tieltä ja alkaa kyhäämään pyöritys tellinkiä niin alapuollakin on miellyttävämpi työskennellä. Pikku hiljaa alkoi tuntua, että tämä ruosteen louhiminen riittää hetkeksi ja otetaan työn alle etuakseli. Alusta asti on ollut tarkoitus että junaa tiputetaan lähemmäs maankamaraa ja huomiota pitää etuakselille antaa. Kavennusta 110mm ja kun palikat tippuu kotiin niin avis säätöpalat paikoilleen ja olkien flippaus. Taakse olisi myös irssi kamat hyllyssä ja seuraavaksi niiden pariin.
 18. Vanha -80luvun jaappanialainen kulutus mittari kaasutinmoottoreille. Näyttäs kannessa olevan käyttöohjeetki hinta 100€ tai tarjous Raahesta löytyy Matti o5o5189o44
×
×
 • Create New...