Jump to content

Mazzem

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mazzem

 1. Onko näiden peltiosien laadusta kokemuksia?
 2. Jos brexit nyt tulee sopimuksella 29.3 niin siirtymä aika vuoden loppuun. https://tulli.fi/yritysasiakkaat/brexit Jos taasen ilman sopimusta niin käsitellään EU:n ulkopuolisena 30.2 alkaen.
 3. No nii elikkä kupla lähti ja haave osittain toteutettu ja hommattu -67 bussi projekti. Vielä ei ole ehtinyt kummemmin aloittaa kun paperit arkistosta ja lattian laikkausta ja kauhisteltu työn määrää. Tätä ei kuitenkaan tullut hommattua sillä menttaliteetillä että pakko olla tiettyyn päivään mennessä valmis vaan tehään ku siltä tuntuu ja ehditään.
 4. Nuita mitä joskus kokeillu niin valaistukseen ei sovellu. Valokuvio surkea ja ei juuri valaissut. Voi toki olla että kalliimmat on parempia mutta tuskin kannattaa liikoja odottaa.
 5. Tommonen moottori olisi joutilaana. Alkujaan teollisuusmoottori. Purin moottorin ja näyttäs ettei ole remppaamisen jälkeen käynyt lainkaan. Remppaajasta tai vaihdetuista osista ei mitään tietoa, kun tuli auto kaupan mukana. Nokka-akseli näyttäs uudelta. Vauhtipyörä mukaan joka on 180mm kytkimelle ja pinnat koneistettu. Hinta 260€ Pannu Raahessa ja o5o5189o44 tai yv. Matti
 6. Eli tölkkiin puhaltimen esivastus. Uusi alkuperäinen. Osan nro: 251 971 284 E Hinta 20€ Tölkin uudet tarvike jarrukengät. Sopivuus mahtaa löytyä tuote numerolla googlaamalla. Hinta 10€ Romppeet Raahessa ja posti kuskaa etäämmälle. Matti o5o5189o44/yv
 7. Tämä lähti jatkamaan törinöitä itä-suomeen. Jatketaan syksyn päälle uudella ilmajäähyllä harrasteluja.
 8. 1300 pytyt. Kilometreistä ei mitään hajua mutta hyvin toimi ja ei kuluttanu öljyä. Männäntapin lukot puuttuu. Hinta 30€ Puhallinkoppa josta lämmitys lähdöt poistettu. Hinta 20€ Rojut raahessa ja mielellään nouto Matti o5o5189044/yv
 9. Täytyypä nyt tuoreeltaan sanoa, että tulipa makia vetonen mylly. Puristuksethan jäi 10:1 lopullisella kokoonpanolla. Toinen asia on sitten taas kauanko kestää mutta sehän selviää vain kokeilemalla. Alavääntö on kyllä huikea. Aika helpolla lopeensa sai säätöihin nuo empin epc 34 nurkkakaasarit. Öljytkin pysyy tuolla doghouse jäähdyttimellä sisällä joka eniten mietitytti koko hommassa puristuksien ohessa. Enään ei ole tietoakaan tuon kiina 009 jakajan kuolleesta alueesta kaasua polkaistaessa.
 10. No niin tulipa tuossa tempastua moottori irti ja alettua pytty jumppaan. Kun 2 reikä kannet hommasin ja palotilat mittasin niin ne oli 34cc. Dekkiä en vielä tarkastanu mutta jos olettaa sen olevan lähellä vakioa 1.52 niin puristussuhteeksi tulisi 69/85.5 vermeillä 10.3:1 joka kuulostaa aika rajulta. Moottori muuten vakio paitsi pikku kärmes, empi epc 34 nurkkakaasarit ja 2-r kannet. Onko nuo rutut jo aivan liikaa? Mitä tässä nyt googletellu niin 8:1 rutut olisi melkolailla optimi.
 11. Aircooledin sivuilla kyllä oli, että sen voi laittaa. Toinen puoli on pienempi kuin toinen tossa typ3 ”adapteri” tiivisteessä.
 12. Juu taidan sitte jättää tuon 6mm pinnapultin kierrelukolla paikalleen ja poraan nuo avoinaiset kaksi isommaksi. Lähinnä mietitytti tuo 6mm pinnapultti, että pysyykö kiinni kunnolla.
 13. Eli tohtiiko nuo vaan porata isommaksi kun vanhassa jäähdytin 6mm ja DH:ssa 8mm pinnapulteilla? Tiivisteethän pitää vaihtaa kammion ja DH jäähyn jalan väliin typ-3 mallisiksi.
 14. Olihan tuo venäjän voitto ällöttävää katottavaa, mutta tuloksestahan näissä pelataan. Ja ei en todellakaan kannata espanjaa.
 15. Eli tuli auton mukana kahdet keinut ja nyt niitä aloin tutkimaan ja huomasin että kuvassa vasemmassa on ilmeisesti imuissa välitetyt keinut. Mitkähän mahtaa olla ja voiko noita/kannattaako laittaa vakio jousi rikkojen kanssa tai noilla hieman kötöstyksen näköisten rikka säätöjen kanssa paikoilleen? Pakosissa on vw:n merkit mutta imuissa ei.
 16. Älä sitten mene painevaraajaa sörkkiin. Lähtee ku ohjus jos siinä vikaa. Jos tuo musta ulkopelti ravollaan yläreunasta niin varovaisuutta irrotukseen. Sillon varaajan kierre korkannu ja lähtee melko kyytiä.
 17. Pict-2. Ahaa tuotapa en oo tiennykkään. Pitäneepä perehtyä tuohon säätö hommaan. Kiitti vinkistä.
 18. Nyt päässy jo pari päivää ajeleen ja pyöränkulmatkin saatu siedettäviin säätöihin. Parani kyllä toimivuus paljon tuolla kärettömällä epäkesko 009 jakajalla. Ainuthan siinä on kun kiihdyttää niin hieman veto notkahtaa kaasua polkaistaessa mutta tämä oli tiedossa kun jakajan hommasin. Mutta siedettävä on kuitenkin. Nyt kesä pyritäänkin ajamaan ja muutokset ja remontit jää toivottavasti ensi talveen.
 19. Vielä piti hieman varusteita hommata ennen kesää.
×
×
 • Create New...