Jump to content

Jarmo Y

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lapua
 • Ajoneuvot
  vw kupla -72

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0400435827

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. En ole koskaan tavannut Hytöstä, en tuntisi vaikka vastaan kävelisi, muistaakseni en ole koskaan edes soittanut. Tilauksia oon tehnyt netin kautta, aina on tullut tavara perille, aina juuri sitä mitä on tilattu. Jos olisi jotain valitettavaa, ottaisin luurin käteen ja yhden puhelun aikana tekisin asiat selviksi enkä jättäisi asiaa roikkumaan ilmaan.
 2. Kommentistasi näkee ettet koskaan tilaa mitään Paypalin kautta. Et siis tiennyt että rahat tilauksesta saa takaisin Paypalilta jos tavara ei ole sitä mitä piti? Paypal ei siis maksa myyjälle ennenkuin valitusaika on ohi. Tässä tapauksessa kaatui siihen koska olisi pitänyt vaatia myyjältä ennen maksua jousipainemittaustodistus. Yksinkertaista eikö totta? Paypalia kiinnostaa erittäin paljon se että kaupankäynnistä saa kitkettyä pois epärehelliset toimijat. Kuukausi sitten sain palautuksen Paypalilta E-baysta ostamaani tavaraan koska se ei saapunut perille. Ei auttanut myyjän selitykset että tavara on toimitettu koska tavaran liikkeet näkee seurannasta. Tämä riitti Paypalille, maksu palautui. Nyt tiedät tämänkin asian, maailmassa on paljon ihmeellisiä asioita. Kannattaisi joskus kokeilla, tieto kasvaa.
 3. Kyllä, koska netistä löytyy muitakin sivuja kuin tämä. Tähän juttuun oli linkki näille sivuille netissä joten klikkasin tänne, molemmilla kerroilla. Muuten en näe mitään syytä oleskella tällä foorumilla. Eri asia olisi jos täällä olisi alan taitajia. Keskinkertainen tieto ei kiinnosta.
 4. Oon käyttänyt näitä siniraitaisia jousia monessa eri volvo/kupla moottorissa. Hinta/laatusuhteeltaan parempia ei ole vielä tullut vastaan. Olen päässyt mittaamaan jousipaineita käytetyistä siniraitaisista muutaman kerran enkä ole huomannut mitään merkittävää eroa uusiin jousiin. Olen saanut kuulla ettei näitä ole enää saatavilla? Siksi oon etsinyt muita vaihtoehtoja netistä ja ostinkin pari sarjaa singlejousia eräästä toisesta kotimaisesta firmasta joilla oli jousien specksit sivuillaan. Valitettavasti specksit eivät pitäneet paikkaansa, se ei sinänsä haitannut koska jouset oli riittävän hyvillä jousipaineilla/ coil bind riittävä mutta specksit olivat silti virheellisiä, jotain toista rakentajaa se voisi haitata, varsinkin ellei tarkista jousien mittoja/paineita vaan heittää jouset suoraan paikalleen. Yritys oli tietenkin luottanut kiinalaisen valmistajan speckseihin eikä ole itse mitannut jousia, aion kyllä mainita asiasta myyjäliikkeelle. Hytöseltä olen tehnyt tilauksia joissa on ollut sekalaista osaa että siinä menisi monelle sormi suuhun, esim. jokkisboxermoottorin erikokoiset yksittäiset laakerit samaan moottoriin ym. Aina on tullut juuri sitä mitä on tilattu. Jotkut eivät osaa lähettää edes yhtä osaa oikein. Löytyykö muita varaosamyyjiä jotka viitsii purkaa paketin ja myydä yksittäisiä laakeriliuskoja? Ainakaan mun tilauksiin tälläiset nettipalstadraamat ei vaikuta pennin vertaa. Edelleen tilaan osia Hytöseltä koska tiedän että sieltä tulee osia ammattitaidolla. Huijaukseksi laskisin tälläisen joka sattui Toyota 2JZ jousien tilaamisessa Kiinasta. Myytiin racing jousina, tuplajouset, 350 euroa sarja. Oli samat jousipaineet kuin käytetyissä vakiojousissa?? Tehtiin video jousien vertailumittauksesta ja lähetettiin se myyjälle, no comments. Valitus Paypalille mutta se hylättiin koska olisi pitänyt vaatia ennen ostoa jousipainemittaus. Kiinalaiset ei tee sellaista, ne valmistaa vain osia. No, kiinalaisten mielestä vakio 2jz jouset ovat kai sitten racing jousia joten ne on hyvä kopioida. Ei ole mitään ihmeellistä siinä että teettäisi jousia omien piirustusten/ mittojen perusteella, kuten joku sitäkin asiaa ketjussa epäili. Minkä tahansa jutun voit teettää, mäntiä veivejä jousia venttiilejä mitä vaan omilla mitoillasi. Saat niihin logon ja tekstinkin jos haluat. Voit teettää vaikka uuden junakeulan.
×
×
 • Create New...