Jump to content

wi69e

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1073 profile views

wi69e's Achievements

  1. wi69e

    Kuplaan IRS

    Kiitos vastauksesta. Pitaa tarkistaa nuo. Tulip toinen ongelma irs kasattaessa. Ulompi spaceri menee pari mm Stefan sisaan kun laitoin paketin kasaan? Stefan on pohjassa ja vetarin tumppi myos. Mulla on heiluriaksellisen jarrukilvet, onkohan ne saman paksuiset tai mista tuo voi johtua??
  2. wi69e

    Kuplaan IRS

    IRS:sit vaihdettu ja nyt pitäisi vaihtaa jousitus. Teen itse vastaavat mitä red9Design kauppaa mutta coili askarruttaa. Onko täällä ketään vaihtanut coileja taakse ja tietääkö minkä vahvusilla jousilla?
  3. wi69e

    Kuplaan IRS

    Noissa on kyllä katetta niin paljon että tulee jo halvemmaksi tehdä tai teettää. Ynnäsin että jos skannaa std varret, teettää jigin ja "navan" ja vaikka teettää hitsauksetkin ulkona niin pääsee alle 1500 e/ pari. Ja tuosta suurin osa menee skannaukseen ja jigiin. Ja osa on niin yksinkertainen että skannaus varmaan vähän liioittelua.. Tosiaan ostin jo jigit mitkä tuli parina. Ajattelin varmuudeksi vielä tehdä noihin kolmannen kiinnityspisteen irs alustaisen iskarin kiinnityksestä ennen kun alan swingistä vaihtamaan.
  4. wi69e

    Kuplaan IRS

    ok. Jotain tuota vastaavaa juuri olen haeskellut ja taitaa tuo olla nyt ensimmäinen mikä std mitoilla on tullut vastaan. Kiitos linkistä Ville
  5. wi69e

    Kuplaan IRS

    Kiitos linkistä. Tuossa on kyllä kaikki muu paitsi itse tukivarret jäävät tuosta uupumaan. Enkä löydä netistä oikein mitään muuta kuin noita baja bug varsia..
  6. wi69e

    Kuplaan IRS

    Tuo tukivarsihomma selvisikin jo kun tutkin sen läpi. Olen koittanut etsiä tuohon valmista kittiä missä olisi tukivarret ja jousilattojen tilalla uniball päiset latat coilien kaveriksi. Suurin osa tuntuu olevan jotain 3x3 tai 2.5x2.5... No pitää jatkaa etsintöjä tai voi toki linkkaa jos tietää missä tuollaisia löytää. Jigit ja korvat sainkin jo tilattua. Jos ei muuta tekemistä ole niin sarkastisetkin vastaukset varmaan tulee luettua.
  7. wi69e

    Kuplaan IRS

    Muutama kysymys tähän liittyen, Onkohan jollain foorumilaisella tuohon noita hitsausjigejä että vois lainata? tai tietoa noista jigin kulmien asteista jos tekee itse jigin. Tosin jos madaltaa ja samalla haluaa korjata tuota pyörän camperia niin eikö tuokin kulma muutu silloin? Toiseksi, jos hankkii vaikka ebaysta tuohon irs trailing kit:in vaikka tällasen: https://www.ebay.com/itm/Irs-Rear-3X3-Trailing-Arm-Kit-With-Type-1-Beetle-To-Type-2-Bus-Stub-Axles-Rail/282078433835?hash=item41ad2f522b:g:QcgAAOSwMmBV3PLv Niin jääkö tuosta uupumaan enää muuta kuin nuo vääntölatat jousilta tuohon tukivarteen? (poisluettuna vaihdelaatikko) jarrukilpi / rumpu paketin pystyy käyttämään swingi versiosta vaiko eikö? Ville
  8. Onkohan ketaan vaihtanut heilurivarsilla olevan pyorantuennan tuohon tukivarsilla olevaan malliin? en ole varma onko tuo tukivarrellinen malli vanhemman vai uudemman mallinen mutta kuvia kun olen katsonut niin sen nayttais pystyvan toteuttamaan ihan ok tuohon heilurivartiseen versioon. Ja mitakohan katsastus siihen sanoo? kuplallahan molemmat versiot ovat niin tarviiko edes muutoskatsastaa... tarkoitus paasta tuosta vaihdeaskista eroon ja heilurivarsien kanssa ei oikein onnistu.
  9. Missa hinnoissa case saverien laitto ollut jos teettanyt koneistamolla?
×
×
  • Create New...