Jump to content

MAH

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MAH

  1. Ennen oli sellaista kun Kovair tms. Oli hyvä aine! Ruiskulla tai pensselillä ja sen jälkeen ruiskutti kuumaa vettä niin puhdasta tuli. Tuoksu oli samanmoinen kuin autopesuloiden liuvotin aine. Mahtaako olla samankaltaista ja saako sitä mistä?
  2. https://aircooled.fi/tuote/6522/stefallisen-hihnapyoran-stefa-empi Auttaako tämä mitään?
  3. Tervehdys, Vieläkö sinulta löytyy niistä epäkuranteista tuotteista kuplan ilmanputsareita? Viimekesän päivityksessä kohdassa 29 Klik klik oli kaksi kappaletta myytävänä 5€/kpl. Voisin ostaa molemmat jos vielä löytyy.
  4. Voiko polttoainpumpun akselin jättää pois versiossa missä on sähköpumppu? Pumpun paikalle tulee vain peitelevy.
  5. Harvinaista herkkua! Älä vaan heitä romikseen. Tarjoa muille myyntiin tai säilytä alkuperäisessä kuosissa. On se hieman hankala paketti mutta uusia ei saa mistään muutakun ihan sattumalta!
  6. Moro, Iittalan tontun rattaat jököttää jossain Postin pakettivuoressa!!!!
  7. MAH

    The Hulk

    Tervehdys Kimmo, Kannatta suunnitella jonkinlainen suojus tuohon silmään. Saattaa täyttyä kuralla umpeen ajaessa. Normaalisti kyseisen kaltaiset laitteet on suojatuissa tiloissa ( inside of fairings) tai muuten vaan ns. huonetiloissa. T. Markku
  8. Tämä näyttää aika hienolta versiolta. Onko tämä SU Mini 850 kaasari? Tilavuushan olis kohdallaan perus neulalla 1600 moottoriin per puoli. Lämppärit varmaan auttais käyntiä. Yhdusputkesta en osaa sanoa mikä on sen vaikutus? Jos kokemusta niin olis hyvä tietää! T. MAH
  9. MAH

    The Hulk

    Toimisikohan eloksointi? Värikin olis helppo valita!
  10. Aircooled / Mikko muistaakseni mainitsi talvella joistain kolmosen pöntöistä joita hänellä saattaisi löytyä kesämökin varastoista? Kannatta tarkistaa Mikolta.
  11. Näin vähän ajattelin että taitaa olla vähän turha laite. Auto vm 73 ja moottori ilmeisesti 75.sesta. kiitti paljon!
  12. Palliksen 1600 cc moottorin AS185459 vauhtipyörän etu pinnassa on kaksi nastaa ja lohkon etulaipassa on vastavalla kehällä jokin anturi mistä lähtee 3 napainen johto. Mikä mahtaa olla tämän anturin tarkoitus?
  13. Samaa mieltä edellisen kanssa! Silti hakusessa Type 4 arpakone. Voi tarjota
  14. Miten noita tyyppi nelosen moottoreita on tarjolla. Ilmeisesti ne kaikki on näitä arpakoneita. Sehän ei haittaa tee tekijälle. Itsellä saattais olla tarvetta 73 T2 pickuppiin 2.s moottoriksi.
  15. Makeita noi kolmipyöräiset kylpyammeet!!
  16. Ei sitä kannata jäitä hattuun työntää..grogilasiin...no tässä on ollut taas joitain jo kunnostettuja sotalook vaununeppareita suomikilvissä 600 eur hintaan myynnissä..joilla siis voisi ajaa jo itätekniikalla..jos vaikka sellaisen hankkii ja ajan kanssa tekee haluamansa..niin ei ole taloudellisesti kovin raskas projekti.. jos tuollainen kiinnostaa niin lompakko tiukalla ja hieman kuulostelee ja kysyy neuvoa/vinkkejä.. Aivan totta Grgilasiinhan se jää tosiaan kuuluu! Palaan myöhemmin asiaan.
  17. Kiitos infopläjäyksestä! Mielenkiintoisia härveleitä. Eikun kauppaan vai jäitä hattuun???
  18. Palstalla vilahtelee aina silloin tällöin jutunpätkiä ja kuvia kaksipyöräisistä ja sivuvaunullisista pyöristä. Ainakin Janakkalan (Matti-Pekka) ja Jyväskylän (KimmoH) suunnalla on tällaista aktiviteettia ollut. Näissä projekteissa on kaiketi vanhoja "Neppareita"muutettu VW moottoreille. Olis mielenkiintoista kuulla lisää näistä projekteista! Mitä runkoja näissä on käytetty? Miten kytkin ja vaihteisto on saatu toimimaan pyörän kardaaniin tai mahdolliseen ketju ratkaisuun. Onko sivuvaunussa pystytty säilyttämään myös veto niissä pyörissä missä se on alunperin ollut? Kuinka nämä VW koneet on toimineet yo. asennuksissa? Kiitos jo etukäteen MAH
  19. Ostakee ostakee sanoi savolaismies näillä sivuilla. On kaksi linjaa autoa asioissa, ostaa kalliita autoja tai halpoja autoja. Osta kallis 50k-40k hintainen auto. Hinta putoaa muutamassa vuodessa 20k. Tai osta 2-3k hintainen kärry millä hoidat asiasi. Ei ainakaan naapurit ole kateellisia! Jälkimmäisellä vaihtoehdolla ajelet kuitenkin samat muutaman vuoden ja vaikka kärry sammuu jätä siihen. Osta samanlainen vastaava ja jatka taas kolme vuotta. Kumpi on halvempaa? Ei ole vaikea ajatella kumpi vaihtoehto on edullisempi! Tämähän tietysti riippuu meidän kaikkien omista valinnoista ja kukkaron paksuudesta. Itse kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa. Että silleen sanoi Hämäläinen!
  20. http://thechicaneblog.com/2013/07/09/available-in-germany-19645-volkswagen-single-cab-with-porsche-formula-v/ Tuosta löytyy mielenkiintoinen yhdistelmä! Tulee mieleen samanlainen versio mitä käytti F1 maailmanmestari Keke Rosberg aikoinaan. Tämälaisella autolla Finnairin silloinen mekaanikko Volle Laurila kiersi Europan Formula V kisoja Keken kanssa 60-70 luvun vaihteessa. Kyydissä taisi olla Max Johanssonin suunnittelema VMax. Mahtaako näitä VMaxeja vielä olla olemassa? Näistä Formula V autoista sais mielenkiintoisen uuden keskustelu aiheen.
  21. Peltiosia näyttää löytyvän www.vwheritage.com aika mukavasti.
  22. https://www.youtube.com/watch?v=vI-Put5RwK0 Tässä hieman toisenlaista musiikkia. Irlatilais musiikkia London Albert Hall konsertissa, alkuosa tuttu kotimaasta eli Narvan marssin alkuperää oleva Irkku kansanlaulu. Meillä Narvan marssia soitetaan valtiollisissa hautajaisissa ja isänmaallisissa yhteyksissä. Että silleen. Kannattaa kuunnella loppuun ja kääntää nupit kaakkoon! Kantsii varoa ettei kuplasta irtoa katto!
  23. OK, muistatko mikä oli vaimentimen puoleisen putkenpään ulkohalkaisia?
  24. Vaimennin pönttö tuli eilen postiin ja noudettu aamulla. Pientä tutkistelua ja sovittelua. Näytti sopivan aika mukavasti vaikka oli valmistettu vuonna 1975. Mikäs näissä mitoissa olis vuosien varrella muuttunut. Pönttö maalattu vielä mustalla lämpö värillä ja sitten paikalleen. Tämä ns. häntäputki vielä puuttuu. Niitäkin on tietysti kahta eri mallia. Tai ehkä enemmänkin? Pitäis kai olla yhdellä tiivisteellä (43,5mm) varustettu putki pn 311 251 153 (?) koska pöntön ulostulon reijän sisämitta on noin 43 mm. Olisko kommentteja häntäputkesta, mistä löytyis? Kiitos Lasse H.lle vinkistä mistä pönttö löytyi!
×
×
  • Create New...