Jump to content

Bokseri 1500

Members
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. Täältä tuli kyllä ihmeellistä sähköpostia. helpdesk@volkkaripalsta.com Täytyy sanoo ettei ihan aukkee mulle sun vw pussi juttu. Tuliko oikeesti oikeelle henkilölle...
 2. Metake Ai sinäkin täällä jo melkein kaipasinkin jäi viimeksi vähän orpo olo kun katosit :-) Mut puhutaanko ...
 3. Todella yksinäin kuten erakko susi :-). Mut opettele sinä kirjottaa lähes oikein. Tätä sinä kai yritit välittää https://www.vauva.fi Siinä sulle sopivaa lukemista.
 4. No ylläpidosta teinkin juttua etiä päin mut katotaan saako ne mitään aikaiseksi. Saattaa ne uteliaana käydä katsomassa tai sit ei.Ählämit työllistää liikaa. Naurattaa tämä ylläpito kun omat kommentit poisti ja munkin. Oliko yhden kommentin jättänyt lukittuun ketjuun kiireessä vai tahallaan.Nyt kannattaa sekin poistaa. No aivan sama kun mulla on kaikki Mentaken keskustelut tallessa mitä se mulle vit..saili :-) Haukkumiset voi kirjottaa yv niin ne jää kahden keskiseksi. Laki suoja. Eniten nauratti kun pyysin tunnuksien poistoo niin kuulemma uhkailen kun sanoin poista tunnukseni vit.. foorumilta. Aina ennen foorumeilta tunnukset poistettu pyynnöstä tai sit yleensä tullut ikuinen porttikielto kun vähän ruvennut hämmentää. Samoin käy tässäkin tapauksessa jos eivät suosiolla poista tunnusta. On poliisit soitelleen ennenkin netti terrorismista ja muusta vastaavista asioista.Mihinkä sitä koira karvoistaa pääsisi.
 5. Mitäs siinä nyt on sun vinkkien perusteella tehty. Eikös toi hitlerin jälkikoston joku ole suunniteltu. Pistetty vain läjään ei sen kummempaa ja paikat uusittu tai läpi käyty.Onhan taas jutut. Yks ei osaa venoja säätää ja meinannut itsensä tappaa ja loput onkin ...Piristi aamua kummasti kun sai taas nauraa. Pitää kysellä taas jos jotain en osaa tehdä :-) Täältä sitä apua " saa " Olenkin tätä suositellut kaikille :-)
 6. Kokeilin toimiiko syötti Ylläpito niin saamatonta etteivät pihalle älyy heittää. Tehoo on riittävästi mut vääntöö vähemmän. Yritän ensi viikolla koeajaa mut siitä sit muualla. Artokin lukemat muistane .. Mut lukekaa lukitusta ketjusta.En rupee tätä paskaa jatkamaan..Väitelkää keskenään.
 7. Tulkaa face kupla kanavalle siellä saa tietoo ja homma hoituu. Siellä minäkin ja lähes 5000 muuta musta fiksumpaa
 8. Tavaralla joku hinta ja hullu sitä jos ei puolta tarjoo...
 9. Tarviikon sun enkä muiden pellejen apua Iteltäkin homma hoituu. Neuvot mitä tarviin niin facebookista saanut enkä täältä. Face ja kupla . Autoja ja laitteita korjannut ennen kuin teistä pennuista oli moni edes syntynyt Eikö ylläpito tätä poista ! Eivät osaa LAITOIN POISTO PYYNNIN HELPDESKIN KAUTTAKIN Atk ammattilaiset Poistakaa mun tunnukset mitä pyysin vai ettekö osaa...
 10. Ylläpito poista minun tunnukset. Ei ole täältä saatavaa eikä annettavaa. Bokseri 1500 tunnus pois niin tarvii täällä käydä. Ketjuu et poistanut mut kai tunnukseni voit poistaa. Kiitos ja näkemiin
 11. Onko Tanhis = Tanhuapää sehän estolla ja toinen ystävä oli Vesa. Siks täällä arvosellaan. Ei haukku haavaa tee Mut palataan kun lumet tullut et missä mennään.
×
×
 • Create New...