Jump to content

Viltsu

Members
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kajaani
 • Ajoneuvot
  -69 Kastenwagen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Viltsu's Achievements

 1. Onkos näitä löytynyt? Kajaanissa ois muutamakin mahdollinen takapuskori, ja takavalon pohjakin saattaa löytyä.
 2. Ja -78 raadossa ois tuommoinen paikoillaan.
 3. Pari puskuria löytyis. Kajaanissa.Tässä toinen. Ei tietoa mistä vuosimallista, mutta alareunassa lisälippa.
 4. Jos naksuu, niin pumppu on vain jumissa. Liuottamalla ja koputtelemalla sen saa taas toimimaan. https://www.youtube.com/watch?v=UgHFny6Eyo4
 5. Menikö ratti kaupaksi? Minusta se näyttäis palliksen ratille? Mua vois kiinnostaa se jos vaan ois palliksen.
 6. Tietääkös kukaan, kuinka pitkästi pystyy ajelemaan ilman laturia, pelkällä akun virralla? Ja totta kai ilman mitään sähköhärpäkkeitä. Autona ois varhaispallis kuplan 1600 koneella. Kuukausi sitten vaihdoin laturin hiilet, mutta taas vaihtovirtalaturi oikuttelee. Näyttäis olevan staattori niin kulunut ettei tahdo ladata koko aikaa. Ja tosiaan huomenna pitäis lähteä ajelemaan yli pari sataa kilsaa. Ajatuksena ois ladata akku täyteen seinästä ja otaa vielä varalta toinen täysi akku mukaan.
 7. Kylläpä yllätti, kuinka lasikuulapuhalluksella saa siistiä jälkeä ja helposti. Varhaispalliksen simpukan kuorista tuli kuin uudet. Tuo puhallettu oli samassa kunnossa kuin tuo likainen. Ja puhdistukseen ei kulunut aikaa minuuttia enempää :O
 8. Vuosi sitten vaihdoin kaikki vetonivelten suojakumit, koska edelliset (halvimmat mahdolliset) olivat halki. Näiden uusien kumien olisi muka pitänyt olla parhaat mahdolliset. Äsken auton alle kurkatessani huomasin niiden kaikkien olevan jo halki. Mitähän helvetin kumia nämä uudet osat oikein on kun ei edes vuotta kestä?!?! Alkuperäiset sentään kesti hyvin 40 vuotta. Saisikohan mistään enään nuita alkuperäisiä suojakumeja?
 9. Pistin säiliön tilaukseen tuolta JK:lta. Toivotaan nyt vaan, että on oikeanlainen.
 10. Muutenhan tuo eka saattaisi sopia, mutta tuo ylemmästä säiliöstä tuleva putki on väärällä nurkalla.
 11. Löytyisköhän keneltäkään kyseistä säiliötä? Hajotin omastani yhden liitinputken pääsylinteriä irrottaessani. Kyseinen auto on ilman jarrutehostinta ja säiliön alkuperäinen varaosa numero on 211 611 313 G. Ohessa kuva.
 12. Jos en nyt ihan väärin muista niin mulla oli varhaispallossa iskareiden pituus lyhyenä 245 milliä. Ihan paikallisesta varaosaliikkeestä ostettu. Iskarit oli alkujaan tarkoitettu peräkärryn alle, mut hyvin on jo ainakin sen viis vuotta toiminut pallon alla.
 13. ^Saman sarjan nelos kaudella jaksossa 16 jälestävät vanhaa harlikkaa jossa kuplan kone :O Oli tosi mielenkiintoinen jakso :) Netistä löytyy kuviakin kyseisestä pyörästä, mutta en viitsi niitä tähän nyt linkittää jos joku haluaa pitää mielenkiinnon yllä siihen asti että näkee jakson.
 14. ^Onko tuosta jossain netissä projekti kertomusta?
 15. No voi p*rk*l*. Ku tuossa lähdin ajelemaan Räyskälään, niin matka katkes jo kahden kilometrin jälkeen. Ja vielä keskelle vilkasliikenteistä valoliittymää. Paku vaan sammu, eikä ole sen jälkeen hörähtänytkään. Parisen tuntia ku sitä tuossa rapannut, niin en enää yhtään keksi mikä siihen tuli :( Kyllähän tuota vielä aamusta kerkeäis helpostikkin Räyskälään, mutta rupes tähän vitutukseen maistumaan olut vähän liian hyvälle, niin saapa nähdä mikä on aamulla kiinnostus autoa kohtaan. Nyt se on ainakin ihan nollassa.
×
×
 • Create New...