Jump to content

Keine ahnung

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nummela
 • Ajoneuvot
  1600i Kupla '69

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. Kävyt palkkimallin puskureihin ja uuesaa-mallin linssit takavaloihin. Sinänsä joutavaa ’rihkamaa’, mutta turhamaisuuttahan tämä kaikki lopulta on.
 2. Sparcon sammutusjärjestelmän, pitkävälitteisen irssi-askin ja HK:n chilistä lenkkiä.
 3. Hurjasti teoriaa pelkän ilman käyttäytymisestä ja sen lainalaisuuksista, mutta eikös tuossa ihan alussa perusteltu karkeaa muotoa seoksen ja nimenomaan polttoaineen paremman käyttäytymisen eduksi. Eikä tämä tosiaan mikään uusi aihe ole. Empiirisissä tutkimuksissa ahdetuissa koneissa karkeahko pinta ei ole ainakaan haitaksi ollut. Golf-pallo koloja ei ole tullut kokeiltua.
 4. Hienot puitteet ja hyvä tapahtuma. Toivottavasti saa jatkumoa tuolla sijainnilla.
 5. Kromatut peltipyörät ja muutamat mittarit tarttuivat Karkkilan swapista.
 6. Miu Pökäle. Jari Kupiaisen uudelleen rakentama '69 1600i, väri on ainakin uudemmista volkkareista tuttu Wheat beige. Kuvat otti Pekka Kilpeläinen.
 7. Itsellä on kuplassa 85,5 takomukit, CB 4140 chromo vastapainokampura, kevennetty 200 8-tappivauhtipyörä, Scat Pro Street kannet 40&35,5, Scat C25 nokka ja mexico-kuupelin imusarjaa soveltaen tehty nelipisteruisku yhdellä läppärungolla, Mega ohjaamassa. Ei mikään rakettimoottori, mutta vastaa suorituskyvyltään ja kulutukseltaan nykyaikaista keskiluokan kansanautoa. Vetää melko raikkaasti koko kierrosalueen ja puhtia riittää yli 6000rpm'n, eli tosi hyväluonteinen käyttöautoon.
 8. Onko nuo jotkut 185-195/80-15 pakun renkaat takana?
 9. Totta. Ranskisten huono maine on vanhaa kansanperimää.Volkkarilla muuten karsittiin taannoin rajusti valmistuskustannuksia ja autoihin valittiin osavalmistajien heikoimpien standardien mukaisia komponentteja. Varaosiakin hankkiessa ainakin sähköosat harkitsisin skoda/audi/seat tiskiltä.
 10. Kehtaisiko HSuomi laittaa kuvia omasta tuotannostaan? Jostain olin lukeneeni, että käytit 12ärrä Kawan läppiksiä?
 11. Bolt-on ratkaisuista en tiedä, mutta ei nuo nykypelien sähkötehostetut ohjausakselit moottoreineen mitään hirmujöötejä kokonsa puolesta ole.
 12. Saivartelut erikoishätätapauksista sikseen, normaalin kaupankäynnin puitteissa palvelu oli ensiluokkaista, enkä ole moista saanut miltään taholta. Mutta en ala sen kummemmin rankkaamaan yrityksiä paremmuusjärjestykseen. Tilaan/ostan aina kaikkiin harrastuksiini ja tarpeisiini roinat kotimaiselta yrittäjältä jos tuotetta on tarjolla, jotta palvelut pysyivät lähellä ja raha pyörisi kotimaassa.
 13. Prätkien iskareita huoltavilta tahoilta kannattaa kysyä, jos yhä aiheellista/jollain muulla tulee tarvis. Takaiskareissa on lähes aina pohjaanlyöntikumi ja Öhlins, WP, Penske jne säädettäviin pamppuihin saa kaikkia varaosia, koska niitä huolletaan ja ylläpidetään jatkuvasti.
 14. Valaisinkuvuista voisi löytyä passeleita aihioita kuoreksi..?
×
×
 • Create New...