Jump to content

Barney

Members
 • Posts

  566
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Barney

 1. Mulla ois ihan suorat lavapellit. Heittele yv jos kiinnostaa
 2. Komee on mutta aika erikoinen järjestely tuon huutokaupan suhteen. Voit huuta sitä tuolla netissä tai jättää kirjallisen tarjouksen tai mennä huutamaan paikan päälle messukeskukseen ( ilmeisesti American Car shouhun).. Myyjä päättää sen jälkeen myykö parhaalle tarjoukselle.
 3. 50- 60- ja 70-luvun kuplat samassa paketissa
 4. Autonkorille omat massat joissa ruosteenestoaineet mukana. Esim. kent proseal
 5. Vanhuksille kaveri. Vedet ja kaikki...
 6. Ei sinne perään nyt paljon johtoja mene ja menevät kuitenkin kaikki samaa reittiä ja melkeen samaan paikkaankin. Varmasti helppo tehdä. Samalla vetää muutaman ylimääräisen johdon jos tarvetta öljynlämmölle tms.
 7. Seppo Mäntykivi saa tehtyä tarroja http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/user/5-seppo-mäntykivi/ http://www.kellaripaja.fi
 8. Juurikin niin. Jos on uudet tunnarit ja vähäinen palaute ja myyjä myy normaalia halvemmalla, kannattaa harkita muutama kerta. Paypal toki antaa pelivaraa kun jäädyttää myyjän rahat jos riitautat kaupan. Myyjällä muistaakseni 10pv aikaa sopia, tai paypal palauttaa rahat ostajalle. Pelkkä positiivinen palaute ei kerro kaikkea. Olen muutaman kerran joutunut riitauttamaan ja olen saanut kummallakin kerralla rahat kaikki takaisin. Toisella kerralla käyttäjän tili ja tunnukset oli kaapannut toinen henkilö joka myi olematonta tavaraa ja toisella kerralla myyjä myi tavaraa oikeasti halvalla (siis niin, että osti itse kalliilla ja myi tappiolle). Kun tavaraa oli myyty tarpeeksi tappiolla ja saatu hyvä palaute, lopetettiin tavaran toimittaminen. Ilmoituksia oli tällöin aktiivisena toista sataa kappaletta. Meni noin 2 vko ennen kuin ensimmäiset huijatut tajusivat ettei tavaraa tule. Tässä kohtaa myyjä kerää potin. Olin itse ensimmäisten huijattujen joukossa ja riitautin kaupan. Myyjä otti heti yhteyttä, että on joutunut sairaalaan ja palauttaa heti rahat jos poistan riitautuksen. Näin tehtiin, koska tässä vaiheessa oli syytä uskoa selitykseen. Sain rahat ja myyjä varmaan tyhjensi paypal tilinsä. Seurasin tilannetta mielenkiinnosta jonkin aikaa ja uskon myyjän tehneen tällä hyvän tilin. Ei toki kannata tästä pelästyä. Itsekin ostan edelleen ebay kautta tavaraa lähes viikottain. Itse ostan melkeen kaikki euroopasta ebay.de , ebay.it jne jne
 9. Voi suoraan katsoa millaista palautetta myyjä saanut. Tässä esimerkiksi tuosta edellisestä myyjästä palautteet: http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=flamai&&_trksid=p2047675.l2560&rt=nc&iid=171129317806&sspagename=VIP:feedback&ftab=FeedbackAsSeller Itse luottaisin kyllä tuohon myyjään
 10. Barney

  Tuksu -65

  Kannattaa varmaan kokeilla pienemmillä sisäkurkuilla?
 11. Mulla on noita tuolla suorakaiteen muotoisella tapilla sekä pyöreällä. Pyöreä käy paremmin paikoilleen kun linjat ei ole suoria.
 12. Ootko vaihtanu rummut vai onko jaon vaihtavat "spacerit" välissä?
 13. Talteen vaan odottamaan vuoroaan.
 14. Joku juurikin puhui, että tämä 10v "sääntö" olisi poistunut kokonaan. Eli nykyäön pakko olla aukoton omistushistoria tiedossa.
 15. https://www.huutokaupat.com/fi/v/68370
 16. Nappaa aika paljon virtaa vakio startti puristuksen kohdalla. Toki jos on kunnon sytkäkamat niin lähtee käyntiinkin
 17. Kaikilla palstalaisilla on show-tason hitsaukset myös näkymättömissä paikoissa. Kittiä ei ole käytetty yhtään, kaikki on tehty pellistä. Vaparikoneistakin yli 200hv. Kysy vaikka baaritiskillä!
 18. Varmaan tarkoitti, että tämä kone siitä sinisestä kiihyttely splidousta..
 19. Tänhän ois voinu hoitaa "tykkäys-äänestyksenä"
 20. Harvinainen http://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/6064392
 21. Temadurin päälle voi kitata ja maalata automaaleilla?
×
×
 • Create New...