Jump to content

puhajus

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1053 profile views

puhajus's Achievements

  1. Moi... Se alustamassa teräketjuöljyseos kannattaa pestä liuotinaineella pois. Ja sitten kotelonsuoja-aine ensin pohjaan, ja sitten alustamassa. Anna kotelonsuojan kuivua hyvin. Jos haluat hifistellä niin vielä ensimmäisenä "esikäsittelyaine". Ruiskun laatuun kannattaa panostaa, suihku on parempi ja tasaisempi. Itä-Saksan kulkineen käsittelin näin ja hyvä tuli :).
  2. Moi ! Isä aikanaan "jumitti" automaattiryypyn kesäksi auki rautalangalla. Ettei mene bensaa liikaa.. Minä tein samoin kun aloitin autoilua kuplalla -80 luvulla :D.
  3. Jep ! Minäkin ihmettelin moista entisenä vw harrastajana.. että Warreen käy kuplan levy. Lähinnä pistin viestii jos jollain tallissa olisi joutilaana moinen kapistus. Mutta :), V= volkkari / W=wartburg == VW
  4. Jousitettu versio hakusessa, uusi tai todella vähän käytetty. Warreen käy kuplan levy 😄. -jussi- p 0440676760
  5. Mielenkiinnolla seuraan tätä projektia ! Kuinka tehokas on tuo Leaf paketti ? Koriltaan ei ole ollenkaan huono tuo 1303, minulla oli vastaava 30v sitten... Siihen piti jo silloin tehdä kuskin lattia uusiksi ja paljon muuta. Mig hitsaustaito kehittyi hyväksi, samoin peltipaikkojen sovitus. Tosin auto oli "käyttöauto" ajoin sillä suolanpäällä yli 100 tkm..
  6. Moro. Mistä hallin palo sai alkunsa ?
  7. Millaisia karkeuksia käytetään nykyisin hionnassa..? Kuivahionta ilmeisesti kaikkialla..
  8. Saksan alv on 16%... pudottivat kun korona laukesi että elpyy markkinat.
  9. Parit Karmannit Lainvoimassa.. Volkswagen Karmann Ghia 2d Coupe, (historic -ralliauto) vm.1968
  10. Mikko Malinen Outokummusta dieselöi aikanaan VW 1303:n . Häneltä voi kysyä miten se kannattaa tehä. Oli VW 1.6 td kone ja mielestäni takamoottoripakun vaihteisto. Osat hänellä on varmaan vielä olemassa.. Siinä on nykyisin joku vesibokseri kiinni. Dieselinä ei ajellut paljoa kun silloin aikanaan dieselvero sai katki kun otti rekisteristä pois tai jotain.. En muista vaikka oli disu jetta silloin alla , FORMEL E :).
  11. Lainvoima.com / Volkswagen Karmann-Ghia coupé museorekisterissä oleva henkilöauto, vm 1966
  12. Ryobi combisetin, porakone ja iskevä ruuvinväännin, 2 akkua ja laturi. 159 € Prisman syyshulinat. 13 mm istukka.
  13. Ebaysta tulpanjohtoon kytkettävä mittari, digitaalinen.. Se mikä maksaa jtn 20€ toimii ! Halvemmat kannattaa unohtaa.
  14. Polttopuuprojekti metsässä menossa... Näppejä kylmi..!! Hirvi ja ahma käynyt yöllä tarkastamassa..
  15. Hei thänks ! Soittelen kapulaan huomenna.. T Puhajus
×
×
  • Create New...