Jump to content

Aurtyoimsdjhkol

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  • Ajoneuvot
    VW 1302

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    358 50 514 7263

Recent Profile Visitors

567 profile views

Aurtyoimsdjhkol's Achievements

  1. Kiitos vinkeistä ja keskustelusta tähän asti. Omat kyvyt oikaisun suorittamiseen kuitenkin lähellä nollaa. Eli jos semmoisia pajavinkkejä vielä löytyy niin otan kiitollisuudella vastaan. Yhden vinkin olen saanut hyvän tuntuisesta pajasta, otan yhteyttä paremmalla ajalla. Ilmoittelen täällä myöhemmin miten kävi. Mutta lisää pajavinkkejä kaipaisin vielä.
  2. Mulla suunnilleen saman tapaisia vaurioita mutta itse aiheutettuja. Saitko UltraVW omasi oikaistua jossain pk-seudun lähistöllä? Onko jollain muulla vinkkiä hyvästä kohtuuhintaisesta pajasta? Sori toi omituinen nimi. Se syntyi vahingossa enkä ole sitä pystynyt muuttamaan.
  3. Ok, koodikin näköjään löytyy, kiitos. Jännä huomata, että samaa osaa on käytetty vielä Golfissa ja Passtissakin. Ehkä saisi sitten VW maahantuojalta? Ilmeiseti sitä ei löydy Aircooledilta tai Hot Carsilta. Onneksi Vesilahdelta ilmeisesti löytyy.
  4. Mieluummin laittaisin alkuperäisen, en vaan ole keksinyt millä nimellä löytyisi nettikaupoista. Voitko Peltiguru ottaa yhteyttä, 050 514 7263 tai ossi.liukko@gmail.com.
  5. Niin tuohon 1302:een käy siis se vakiokiinnike. Ainakin vuosimallin -69 ja 70 1200 malleissa samanlainen.
  6. Sattuuko keneltään pääkaupunkiseudulla löytymään ylimääräistä akun "kiinnityskynttä" + mutteria. Rekiströintikatsastuksessa tuli eilen huomautus asiasta. Nyt hylkäyksen aiheuttaneet viat alkaa olla korjattu mutta haluaisin myös akun kiinnityksen kuntoon jälkitarkastukseen mennessä.
  7. Millaisella työkalulla olette saaneet irroitettua Solex 31-PICT-3 -kaasuttimen kiinnitysmutterin puhallinkotelon ja moottorin välissä olevassa tilassa? Kaarisilmukka-avaimella voisi onnistua mutta umpinainen lenkki ei mahdu mutterin ja kurkun väliin. Avoin kiintoavain tai kukonjalka? Mutta kun ei siellä muutenkaan ole oikein tilaa vääntää avainta. Täytyykö pistää varsi poikki avaimesta? Onnistuuko silloinkaan?
×
×
  • Create New...