Jump to content

heinähattu69

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Iitti
  • Ajoneuvot
    68 Kupla

Recent Profile Visitors

693 profile views

heinähattu69's Achievements

  1. Tuohan oli aivan pitelemättömän hyvä idea.😁 Tuumasta toimeen..
  2. Moro Olen rakentamassa hifilaitteistoa -69 Kuplaan. Mietin tuon alkuperäisen 30A tasavirtalaturin riittävyyttä 800W:lle virtasyöpölle AB luokan päätteelle, ei taida riittää. Isompia vaihtovirtalatureita katselin, kokoluokkaa 75A. Onko palstalla hifilaitteita Kuplaan asentaneilla millaisia kokemuksia virran riittävyydestä alkuperäisellä laturilla tai virtajärjestelmän parantamisen jälkeen? Syväpurkaus akku ja kunnollinen järeä kaapelointi on tarkoitus tehdä laturilta -> akulle, ja akulta -> runkoon..
  3. Täytyy tutkia tuo suojaputken mutka. Tattista vaan kuvasta, selventää enemmän kuin tuhat sanaa :) Todennäköisesti päädyn vanteissa 4,5" eteen ja 6" taakse.. Valmiisiin 7" leveisiin 4*130 jaolla oleviin Smoothie vanteisiin en ole missään nettikaupassa vielä törmännyt. Koko hyppää yleensä 6" leveästä suoraan 8" vanteeseen. Lähiaikoina aloitan Bugin madallusoperaation, eli dropit eteen, ja takana jousituksen säätö. Oletteko käyttäneet pallonovelien irrotukseen pallonivelen irrotus haarukkaa, vai jotain muuta metodia? Onko takapään purkamiseen jotain erityisvinkkejä/huomioitavaa?
  4. jos tilaan taakse 6" vanteet, laitan varmaan kumiksi max. 175:n, jos sellaiset jostain löytyy. Eteen joku 145:n .. ehkä Haluan etu- ja takapäähän kuitenkin silminnähtävän leveyseron. Takana vanteet on saatava mahdollisimman ulos, tarpeen mukaan spacereilla. Muitakin suunnitelmia on talven varalle, ehkä enemmänkin kuin aika ja budjetti antavat myöden. (huoh..) *madallus edestä ja takaa *vanteet ja renkaat *sisustan vaihto mustaksi *1300 koneen lievä piristys *puskureiden vaihto vanhemman mallisiin *kokopunaiset takavalot *kaikkea lisävarustetta, kattotelinettä, cool air kittiä, sumari, vanhemmat peilit, yms. Onneksi auto on ruosteeton ja maalipinta käytännössä virheetön, silleen helppo projekti.. Yksi inhottava vika tuossa on. Kytkin on uusittu, mutta ravistaa liikkeelle lähdössä. Ilmeisesti vaihteiston tukikumit loppu? Jostain kuin myös, että kytkinvaijerin suojaputken mutka voi aiheuttaa osaltaan moisen ongelman?
  5. joo alkuperäiset kiekot on katsastusta varten..
  6. Mahtaako nuo mahtua ilman muutoksia sopivan kapeilla kumeilla? Säädetään sitten spacereilla takana tarpeen tullen.. Nämä eteen: http://www.justkampers.com/air-cooled-vw-parts/vw-beetle-parts/wheels-alloy-wheels-tyres-hubcaps/alloy-steel-wheels/rb-607-15452-standard-style-smoothie-wheel-4-5-x-15-4-x-130-vw-beetle-1968-on.html Nämä Taakse: http://www.justkampers.com/air-cooled-vw-parts/vw-beetle-parts/wheels-alloy-wheels-tyres-hubcaps/alloy-steel-wheels/rb-607-15-602-standard-style-smoothie-wheel-6-x-15-4-x-130-vw-beetle-1968-on.html
  7. Noh.. Mikä on levein vanne mitä porukka on saanut taakse mahtumaan vakiokoriseen, ja pitkillä vetareilla olevaan pystylamppuun? Vanteita hieman kapeampia "venykumeja" tulen käyttämään joka tapauksessa.
  8. Moro Aloittelija täällä kyselee.. Ostin tuossa jokunen aika sitten elämäni ensimmäisen -68 Kuplan, ja haluaisin esittää palstalaisille kysymyksen.. Onko kenelläkään tietoa mahtuuko oheiset 8*15" vanteet taakse 185 tai 195 renkailla ilman, että raapii kiinni? http://www.justkampers.com/air-cooled-vw-parts/vw-beetle-parts/wheels-alloy-wheels-tyres-hubcaps/alloy-steel-wheels/rb-607-15-802-standard-style-smoothie-wheel-8-x-15-4-x-130-vw-beetle-1968-1998.html Eteen on tulossa 4,5*15" vanteet. Lokasuojat ovat vakiot, ja autoa on tarkoitus madaltaa talven aikana (droppiolat ja takana jousituksen säätö)
×
×
  • Create New...