Jump to content

Paussi11

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Ilmeisesti asennusrasva periaatteella mennään. Liikkuvat osat nuo pallopäät.
 2. Ei varsinaisesti liity kysymykseen. Mutta väli kysymyksenä, hommasin tämmöset venttiilien säätöruuvit. Pallopäätä kun pyörittelee tulee vastaan yksi sivu jossa on tasainen kohta. Tämä ilmeisesti venttiilin vartta vasten ja sitten säätö? Nyt ovat moottoriöljyssä likoomassa ennen asennusta. http://aircooled.fi/tuote/285/venttiilin-saatoruuvi-pallopainen-8mm-scat
 3. Ok, no "hyvä tietää" eli ei ole halvempien syytä ainakaan. On kyllä kumma homma, ekaa kertaa käy näin kun vaihtaa nivelet. On tullut eri auto merkkeihin vaihdeltuu mutta koskaan ei ole näin käynyt.
 4. Eli aika yleistä täytyy olla. Ulkomaalaisillakin foorumeilla myös löytyi samaa ihmettelyä. Ja ei siis välttämättä ajamalla lähde herkistyy? No täytyy seurailla miten on omalla kohdalla. Sitten tulee mieleen että olisko pitänyt satsaa enemmän näihin niveliin, saksalaista kauppaavat 1-laatuna. Empiä laitoin kaikki nivelet.
 5. Nyt on täälläkin kaikki nivelet vaihdettu eteen. Jäykistyi ohjaus huomattavasti edelliseen verrattuna. Eli -69 Kupla, nivelet verrattiin vanhoihin ennen asennusta. Irto tukivarret vein korjaamolle prässättäväksi, huomautin että pallonivelet pitää laittaa merkkien mukaan paikalleen. Raidetangonpäät vaihdettiin toissa päivänä ja seuraavana päivänä kulmien säätöön. Eli montaa kilometriä en ole ajanut vielä, ajattelin ensin että herkistyyköhän nämä sitten vaan ajamalla.. Ratti ei palaudu kaarteessa aivan loppuun asti. Ja on jäykähkö liikeradaltaan. Ennen nivelien vaihtoa, säädin ohjaussimpukkaa tiukemmalle. Kuitenkaan mitään älyttömiä, tuolloin vanhoilla nivelillä ratti palautui kaarteissa nätisti. Ja ohjattavuus parani hiukan vanhoilla nivelillä, eli elvytystä annettiin. Tätä simpukan säätöä kokeilen vielä ottaa takaisin päin. Miten onko edellä kirjoittaneilla asia selvinnyt ? (Jos sattuvat lukemaan tämän) Tai onko muilla heittää vinkkejä?
 6. Ryypyn voi sulkea vaihtoehdoista pois. Jos ryyppy jäis päälle, moottori sammuisi lämpimänä.
 7. Moposportissa on näköjään 50 suutinta hyllyssä, haen huomenna ja testailen.
 8. Vois kokeilla toisellekin puolelle. Johto on pitkä ja väliaikaisesti paikallaan niin että saadaan säädöt kohdalleen. Ei tuo mittari oo ulkonäöllisesti kauheen kiva 😄 No mikä ettei jos kestää laihentaa. Kulutus on nyt seurannassa, tankkasin tankin täyteen. Saa nähdä mitä vie. Jakaja on ihan pränikkä, se kärjetön 123 jakaja. Kone on 87 sylinteriputkilla, W100 nokka ja sit nuo 34 nurkkakaasarit.
 9. Noniin hyvä homma 👍 Vintage speedin pönttö on paikallaan. Lambda paikka molemmissa päissä. Kuvan mukainen pakoputki.
 10. Aiheeseen liittyen, säätelin kaasareita tänään FMI 1.4 paikallaan. Oireet olivat, tasakaasulla pientä nykimistä hiljasemmassa vauhdissa. Kaasareina kunnostetut Dellorto 34 FRD:t. Tuon nykimisen sain pois kun vaihdoin tyhjäkäynti suuttimet 45 -> 55. Ja mittarikin rupesi näyttämään vihreää myös tasakaasulla. Tyhjäkäynti seoksen säätöruuvit olivat 2,5 auki. 55 suuttimilla ei jaksanut käydä tyhjäkäyntiä, mittari painui rikkaalle kuten oletettavaa. Säädin ruuvit 1,5 kierrosta auki ja rupes käymään nätisti. Se miksi kirjoitan tänne, niin ihmettelen että noilla tyhjäkäynti säädöillä Kupla käy mielestäni hyvin tyhjäkäyntiä eikä sammahtele risteyksiin. MUTTA lambda mittari näyttää että seos on tyhjäkäynnillä selvästi laihalla, eli 2kpl punaista lediä palaa. Kun hipaseekin kaasuun niin seokset pongahtaa heti vihreälle alueelle. Eli tuntuu toimivan mutta tuo tyhjäkäynti, mittarin antama tulos ihmetyttää. Että onko normaalia? 1,5 kierroksen kohta tuntuu toimivan parhaiten, jos avaan esim. 2 kierroksen kohdalle niin tyhjäkäynti huononee. Mittarin tulos tuntui tuossa 2 kierroksen kohtaa vähän nousevan. Latasin kuvan, tuossa mennään 70kmh. Samoin kovassa kiihdytyksessä ei nouse tuon ylemmäs. Sama moottoritiellä. 👍
 11. Sitä en osaa sanoa. Itse laitoin nämä 1600 kaksreikä kansiin. Myyjältä kannattaa varmistaa 👍
 12. On toimiva setti joo. Huomaa kyllä että on vähän ns. "Halvemmat" kuin ne aidot Weberit. Säätöihin ja toimivaksi nuo toki saa.
×
×
 • Create New...