Jump to content

Paussi11

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

755 profile views
 1. http://aircooled.fi/tuote/873/virranjakaja-123-vw-vwrv-alipaine Tai ilman alipainetta, miten haluat. Tuommoinen jakaja ollut käytössä, lämmin suositus. Kerralla kunnollinen kun/jos vaihdat joku päivä.
 2. Jos ei tiivisteet korjaa tilannetta, ja osoittautuu mahdottomaksi. Reklamaatioo ja tilaat kunnon imarit, muistaakseni tuolta sai imareita erikseenkin. Hintavaa tietty lähtee vielä tilailee
 3. Kaasarit ja vivustot on varmasti huippuluokkaa. Yllätyin kyllä että imarit on tommoset, no nimenomaan onneks ne eikä toistepäin 😄 Jäysteet pois ja kierteiden korjausta nii se siitä. Toiseen harrasteautoon tuli tilattua kans uus Weberi, jäi paketti mieleen hyvin joo. Minkä kokoisilla suurttimilla tuli kun tilasit 1600, vakioon?
 4. Toki 205 kannattaa pitää jos ei ole ongelmia. Mulla oli orkkis joka oli jo kulunut niin vaihtu tuohon.
 5. Joo, nurkkisten kanssa on ollut vähemmän käynnistys ongelmia. Yks on tietysti mikä myös vaikuttaa jos on orkkis mekaaninen pumppu. Sähköpumppu täyttäis kaasarit ennen itse moottorin käynnistystä. Mulla on 123 kärjetön jakaja, alipaine lähdöllä jonka olen kokeilujen jälkeen tulpannut. Näissä mun dellortoissa on alipaine paikat molemmissa kaasareissa. Alipaine letkun olen vetänyt vaan kaasarista kaasariin. Suosittelen tuota 123 jakajaa, huippu vehje. (Mulla on ilman Bluetooth härpäkettä) Mulla on imareista tulpattu nuo alipaine lähdöt. Edellinen omistaja näin tehnyt (tuo mun sarja on käytetty jonka olen perus korjannut) Alipaine asiaan liittyen en ole huomannut mitään erityistä, ehkä voi olla kovassa ryntäyksessä pieni viive kaasussa mut se on niin pieni. Näistä imareista en joutunut vinguttaa lihaa pois. Kokeile ensin miten istuu. http://aircooled.fi/tuote/873/virranjakaja-123-vw-vwrv-alipaine http://aircooled.suomalainenverkkokauppa.fi/doc/781/ignitions_compaired_15MB.mov
 6. Tässä on vähän juttua jos kiinnostaa, näitä löytyy aika paljon hakemalla. http://www.veewee.net/Ohjeet/Weber_kaasutinsarja.htm
 7. Hyvään hintaan löysit. Toi suutin valikko on hyvä juttu, toivottavasti tulee kerralla oikeat. Voi olla että joutuu joitain suuttimia vaihtaa pykälää isommaksi tai pienemmäksi. Tapaus kohtaista. Kannattaa se tasapainotuslinja laittaa. Joo, mulla vaihtu nokka kun joutu avaamaan koneen laakeri vian takia. Vakiokeinut menee käytössäsi ihan hyvin vielä. Keinuissa on se mitä olen ymmärtänyt, jos on oikeen viriviri kone niin vakiot ei tahdo kestää korkeita kierroksia.
 8. Kyllä vaan. Nätisti menee putkien alta mihinkään ei ota kiinni. Kaasua kun painaa, toinen tanko työntää ja toinen vetää. Osta tuo valmis sarja, on kaikki varmasti yhteensopivia. Bellcrankkia saa myös kaks kurkkusille, tangot on niissä ainakin erilaiset. Mitä muuta kokemusta vastaavasta paketista, tosiaan mulla on 1600, 34mm ykskurkkuisilla nurkkakaasareilla (Dellorto 34FRD), vähän kireempi nokka W100 ja kansia laskettu 1,5mm On sopivan pirtee ja kevyt menemään, kulutus on maantieajossa n. 7,5l/100km Luulin että tuplakaasarit alkais nostaa kulutusta.
 9. Edit: Hanki mielummin tällä vivustolla; https://tinyurl.com/yxebc9bx Mulla on tuo CSP bellcrank Dellorto nurkkakaasareiden kanssa (vastaavat yks kurkkuset) Ei voi kun kehua ja ei takertele kaasu.
 10. No nyt on ajettu ainakin +4000km lisää edelliseen. On ne pallonivelet herkistyny. Ostin uudet renkaat yli viikko sitten, uusilla renkailla paikallaan ratin kääntäminen keveni huomattavasti. Vanhat renkaat oli 20v vanhat.
 11. Korkkitiivisteet käytössä ollut aina ja tätä sipaisee molemmille puolille. https://m.motonet.fi/fi/tuote/602301/Permatex-Form-A-Gasket-3-tiivisteliima-118ml Pensseli on purkin mukana. Tulee sopivan tahmee että saa pidettyä tiivisteen paikallaan koppaa asennettaessa.
 12. Ok, ei ole herkistynyt Empin halpikset täällä. On n. 2000km ajettu näillä. Eli olisko se prässäys syynä tähän, eli kuppiin on kohdistunut voimaa.
 13. Ilmeisesti asennusrasva periaatteella mennään. Liikkuvat osat nuo pallopäät.
 14. Ei varsinaisesti liity kysymykseen. Mutta väli kysymyksenä, hommasin tämmöset venttiilien säätöruuvit. Pallopäätä kun pyörittelee tulee vastaan yksi sivu jossa on tasainen kohta. Tämä ilmeisesti venttiilin vartta vasten ja sitten säätö? Nyt ovat moottoriöljyssä likoomassa ennen asennusta. http://aircooled.fi/tuote/285/venttiilin-saatoruuvi-pallopainen-8mm-scat
×
×
 • Create New...