Jump to content

Paussi11

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

647 profile views
 1. Löysin toissa päivänä Torista tämän: https://m.tori.fi/vi/54872239.htm Lisäksi voin suositella lämpimästi TMI päällisiä. Ostin koko sarjan juurikin tuota mustaa vinyyliä. Valmistajan omilta sivuilta löytyy myös takapenkille pelkästään.. https://www.tmiproducts.com/volkswagen.html - Pasi
 2. Vähemmän reikiä yläpäässä putkea = rikastaa seosta alhaalta?
 3. Niin on joo, mutta eiköhän ole sama periaate seosputkessa? Tuo kuva on sivulta emulsion tubes. Kirjassa on myös oma osio FRD kaasarille.
 4. Eikös nro 6 laihenna seosta "alhaalla" tämän mukaan? Loistava kirja, suosittelen. Löytyy teoriaa ja keskittynyt Vw asioihin (Dellorto).
 5. Laitoin tilaukseen, opiskelen. Näköjään löytyy hyllystä suoraan 😎 http://www.aircooled.fi/tuote/158/dellorto-tech-handbook-kirja
 6. Dellorto 34 FRD seosputket. Onko kellään tietoa miten nuo toimii, esim. Millä putkella saadaan rikastettua seosta ala kierroksille jne. Omissa kaasareissa on paikallaan tuo nro 5.
 7. On se 123 hiieno, eilen ruuvasin paikalleen. Alipaineversio jakajasta, nurkkakaasareissa on alipaine lähdöt. Nämä on kytketty t-haaralla yhteen jakajan kanssa. Täytyy hakea vielä se oikea käyrä, multisparkin 2 käyrällä toimi ihan ok. Jos oli ennakot oikein eli 7,5 staattinen, tyhjäkäynnillä 10 astetta ja maksimi ennakko 30 hujakoilla? Vai onko suosituksia? -1600 - kansia laskettu - Vakio venttiilit. - Empi Epc34 nurkkakaasarit - "w100" nokka http://www.aircooled.fi/tuote/5152/nokkaakselisarja-4100-reikapaanostajin-t1-empi 123' on perus versio, eli ei tune.
 8. Ei putket väännä helmaa vasten. On siellä rakoa, mutta hyvin vähän. Jossain vaihees kattoo saisko fiksattuu hiukan.
 9. Tietyllä kierrosalueella ottaa vähän mutta ei häiritsevästi.
 10. Hommattu 😎 sopi just niinku pitikin.
 11. Luulisin että tuossa polkimessa vika. Selailin huvikseni, löytyi tälläinen ;) https://www.classicbugparts.com/x-celerator-speed-wheel-kit-2/ Sais aika smoothin, ja liikerata ei tulis vastaan jota tarvitaan nyt.
 12. Ei ollu likaa tuolla. Sain nyt paremmin toimii, nyt enää pieni liike niin olis kaasu pohjassa. Pikkusen on väljyyttä ja kulumaa polkimessa. Täytyy kipasta Keiteleen Koneella.
 13. Juu, aircooled.fi tilasin ja tarkistin vanhoja tilauksia että on ICT/EPC sopiva. Joo niin lueskelin että toi olis ongelmaton ja helppo laittaa paikalleen. Tuntuu vähän et kaasupolkimessa loppuu omalla kohdalla liikerata kesken. Tässä töissä tuli mieleen, onkohan kaasuvaijeri oikein polkimen päässä. Täytyy tänään se tarkistaa.
×
×
 • Create New...