Jump to content

NikoEhru

Members
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NikoEhru

  1. 22 minutes ago, tijula said:

    En tiedä, astunko nyt mahdollisesti jonkun moderaattorin tai muun "vanhan" palstalaisen suurille varpaille. 

    Uutena palstalaisena ja vähän vanhempana palstan vierailijana olen huomannut, että täällä on muutamia jäseniä, jotka mielellään arvostelevat palstalle jätettyjä myynti ym. ilmoituksia.

    Aina kommentit eivät ole kovin asiallisiakaan. On toki hyvä oikaista ja neuvoa selkeitä asiavirheitä, mutta ilmoitusten arvosteleminen pitäisi olla hyvän maun rajoissa.

    Jos joku myytävä osa on jonkun mielestä liian kallis tai romu, niin lukija voi siirtyä seuraavaan ilmoitukseen.

    Joku toinen voi olla hyvinkin kiinnostunut tuosta romusta jos hinnasta pääsee myyjän kanssa sopimukseen.

    Tuollainen myynti-ilmoitusten ja muidenkin kirjoitusten asiaton mollaaminen ei edesauta palstan hyvää tarkoitusta.

    Saattaa jäädä useita hyviäkin ilmoituksia tai kirjoituksia julkaisematta, koska ilmoittaja ei halua ottaa riskiä tulla julkisesti nolatuksi.

    En tiedä onko tämä kirjoitusten arvostelu vanhojen palstan konkareiden tapa osoittaa muille nuoremmille jäsenille jonkinlaista arvojärjestystä.

     

    PS. tämän saa poistaa jos tuntuu asiattomalta

    Niin kyllä itsekkin olen kokenut ilmoituksen poiston olevan helpoin tapa päästä nuista ilkkujista. Omien ilmoitusten "ilkkujat" on hallilla paperilla ylhäällä jotta tiedän että kenen kanssa en tee mitään yhteistyötä. 

    • Like 2
  2. Keli on mitämainioin ☺️Aurinko paistaa kuumasti paljaalta taivaalta. Autojakin harrastajineen alkaa olla paikalla mukavasti. Tule paikalle ja liity mukaan viettämään hienoa tapahtumaa🙂 Majoittuminen maksaa vaivaiset 10€/auto ja 10€/hlö. Majoittumisen maksu käteisellä ja tapahtumassa myös arpoja myynnissä 2€/kpl. Paikalla myös FVWA puoti. Huppareita, kilventaustalevyjä(rst), korttikoteloita ja parkkikiekkoja. Näissä fvwa tuotteissa käy myös kortti. 

  3. On 6/29/2019 at 10:00 PM, metake said:

     

    Mä luulin että tää oli avoille suunnattu tapahtuma...?

    Kyllä tämä alunperin on ollut periaatteeltaan avotapahtuma mutta tervetulleita on muutkin volkkarit. Nyt raati valitsi tämmöisen kolmikon. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...