Jump to content

Ramska

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ramska

  1.  
     
    BTW ei paljon kannata enää loisteputkivalaisimia asennella ainakaan uusiin kohteisiin, kun nämä ns. loistputkivalaisimen muotoiset ledit alkaa olemaan jo aika halpoja.
     
    Nopea googlaus antoi esim tälläisen https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/airam-faro-ip65-6300-lm-150-cm-led-valaisin 48€/kpl ja ne led putket kannattaa mun mielestä jättää kauppaan ideana hyvä mutta hinnan alaspainaminen on mennyt suoraan valotehoon.

    Jos joku kaveri pääsee tukusta hakemaan, niin halvimmat on n 30e verollinen.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. Mulla on tuollainen. Konetta en ole irrottanut tai asentanut sen kanssa. Muutoin ihan ok laite. Kupla tahtoo jäädä takapainoiseksi, vaikka nostimen laittaa niin taakse kuin saa. Eli pitää olla kaveri hommassa mukana ehkä. Tosin, jos irroittaa koneen ja nostaa sitten auton ylös tätä ongelmaa ei ole.1523e999c0a2daa7c5801fca4c97c714.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Ei tarvinnut 4-pulttisessakaan.

    Mulla on rummuille tarkoitetut, Limebugilta. Onko laakereissa ainut ero sisemmän laakerin sisämitta, mutta muuten mitat ovat rummussa ja laakereissa samat!(esim verraten 5- ja 4-pulttisia rumpuja)?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Ostin -66 Kuplaan droppiolat. Niissä navan akseli on 29mm ja mulla 66-67 mallissa on 27mm. Löytyykö sopivat laakerit, jotta saan alkuperäiset rummut paikalle? Onkohan navassa jotain muita mittaeroja?

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. Kasaamassa kuplan pallonivel-etuakselia.
    Mitä rasvaa pallonivelien ja epäkeskomutterin kartioihin tulisi laittaa? Vai kuuluuko joka paikkaan ollenkaan? Sen verran ryytyneitä näyttää kaikki vanhat asennukset olevan.
    Muissa autoissa, lähinnä koiranluita vaihtaessa, olen käyttänyt kuparivaseliinia.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

×
×
  • Create New...