Jump to content

tyyppi3

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orivesi
 • Ajoneuvot
  VW 1600 TL (type3) -69

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Loppujen lopuksi teurastin uuden ja alkuperäisen kellon, leikkasin uudesta kalvon pienemmäksi ja valoin epoksilla vanhan kellon tapin kiinni. Toimii, eli tän voi poistaa.
 2. Moro Tuommoiset olis, ei häävit, mutta jos et parempia löydä. Takaraudatkin saattais löytyä.
 3. Se luisti oli irti ja herkistelty. Niitä isoja letkunpätkiä imukanavien ja kokoojaboksin välillä en löytänyt uusia, mutta oli ne kyllä tiukkoja ja sisäpinnaltaan ehjiä, vaikka ulkopuolella karvat vähän hapsotti. MAPin letku on uusittu. Jakajaan tuli uusi O-rengas, mutta ruiskun kärkiä en ottanut ulos (pikkasen kokeilin vetää, mutta arvelin jotta eipäs särjetä kumminkaan, kun ei ollut tarkkaa käsitystä rakenteesta).
 4. Kiitos! Aina oppii uutta kilpiasiastakin. Täytyypäs käydä konttorilla "reklamoimassa" ja pistää uudet tilaukseen, ovat kumminkin ihan kohtuullisen hintaisia (6.5e/kpl, jos oikein tulkitsin trafia).
 5. Niinpäs se tuntui pitemmältä kuin alunperin. Saako noita erimittaisina?
 6. Mekaaninen on. Kompuutteri ja MAP ovat C-versiota. Latausjännite täytyykin tarkistaa, mutta pensanpaine on 2bar. Paljollako olisit valmis myymään sen tehdassäätöisen? Se voisi olla paras vaihtoehto.
 7. MAP-anturia pitäis säätää. Se vuoti ja purin sen. Siinähän on parilla sisäkkäisellä kierteellä se karan ruuvi, ja niillä voi säätää tyhjäkäynnin ja kuormituksen seosta. Nyt se on korvakuulolla säädetty, ja aika hyvin pelaa, mutta hiukan arvelluttaa, jos täyskaasulla olisi liian laihalla.
 8. Tähän tultu, eli kilvet sai taas ruuvata eilen kiinni😅 Kiitokset palstalaisille hyvistä vinkeistä, ohjeista ja neuvoista! Reilu 2v vierähti, mutta hetkeekään en vaihtaisi pois😥 Ruisku kaipaa vielä hienosäätöö, mutta isolla mittakaavalla kaikki pelaa.
 9. Kyllä se paremmin toimi, mutta ei kumminkaan vieläkään hyvin. Tässä uudessa ja ehjässä oli kalvon koko liike noin 3mm kun vanhassa rikkinäisessä noin 2mm. Eli varmaankin säätää myös isommasti. Kaivelkaas vielä varastojanne, jos löytyisi kello, jossa on varressa luku 265 (tai 461 voisi olla myös).
 10. Niinpä se oli myös paikkakuntalainen rikki (kalvo ei pitänyt painetta). Paljolla olisit valmis luopumaan tuosta 2245sta, postitettuna?
 11. Hyvä homma. Mulla on vielä kyselyssä paikkakunnalla yksi paikka, mutta jos ei tärppää, voisi tuota 2245sta kokeilla. Tää on siis Janakkalassa? Noin pieni kikkare tulee varmaan postissa mukavasti.
 12. Kävin kurkkaamassa vielä sitä kelloa. Varressa on numero 265 eli ilmeisesti se on 07022 lyhyeltä numerolta ton listan mukaan. Ilmeisesti 07058-60 säätävät samalla lailla. Ovatkohan ne muuten kiinnitykseltään käypiä? Tuo sun 461 menee kyllä lähelle (180 vs 200 mmHg), mutta 2245 en löydä listalta. Ehjä käytetty olis jees.
×
×
 • Create New...