Jump to content

tyyppi3

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orivesi
 • Ajoneuvot
  VW 1600 TL (type3) -69

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Löytyykö muuten tietoo, minkä milliset reiät on alimmaisen listan kiinnikkeillä. Mulla ne on hitsattu joskus umpeen, mutta jos tekis uudet niin niistä vois kotelosuojaa suhauttaa ulommaiseen koteloon (joka ei oo lämpöputken kotelo). Samoin sen listan paikka pitäisi arvata suunnilleen oikealle korkeudelle.
 2. Kyllä hyvin hönkii, kun on noin kirkkaat lasit😎
 3. Kyllä termostaatit on. Juurikin ihmettelin, että mihin säätöön ne pitäisi vetää. Haynesin kirjasta löytyi, että kiinniasentoon +1 kierros paljetta venytykseen. Tää on varmaankin huoneenlämmössä
 4. Kiitos vinkeistä. Täytyypä testailla. Luulen kumminkin, että luotan pelkkään maaliin. Tyyppi3ssa on kumminkin isommat lämmönvaihtimet kuin kuplassa ja se ehjänä hönkii aikas kuumaa.
 5. Joo, vetelin massaa tiivisteen alapintaan, ja sopivasti se tuntui pidättävän kumia paikoillaan. Tuuppasin pohjan pihalle, ja nostettiin koppa sisään. Tarkoitus olisi vielä maalarilta "unohtuneita" paikkoja tiivistellä ja uittaa koteloihin jotain maalia (kotelosuojaa ei varmaankaan kannata harkita, kun lämpöputki hohkaa kuumaa vieressä).
 6. Kiitos vinkeistä. Toi alustamassa vaikuttaa hyvältä, täyttää pienemmätkin röpelöt.
 7. Pikkuhiljaa alkaa pohjalevy olla kuosissa. Mitenpäin olette laittaneet tuon pohjalevyn tiivisteen? Sileä puoli ylöspäin tuntuisi jotenkin vesitalouden kannalta paremmalta. Entäs miten tiivisteen saa pysymään paikallaan, kun koria naittaa?
 8. Joo, on alkuperäinen L50B DiamontBlau. Läpivietikumeja en oo vielä ajatellut. Muistaakseni ainakin suurin osa oli riittävän hyviä.
 9. Yksi välietappi saavutettu, koppa on taas kotona ja pintaväri päällä! Loksut ym ovat vielä työn alla, mutta nyt pääsee jo kasailemaan.
 10. Kiitoksia. Eiköhän sen näillä koordinaateilla saa paikoilleen
 11. Eli toi pokkauksen kohta pitäis aukaista ja ruuvata tuollainen kiinnityslevy sisäpuolelle. Johdot jostain tuon edestä taakse - johtoreiän vierestä.
 12. Ok, kiitos. Siis toi tietsikka on sään armoilla moottorin tuloilma-aukossa.
 13. Homma saatiin jatkumaan toisessa toimipisteessä. Tässähän oli jälkiasennettuna D-jetronic ruisku. Onko tietoo/kuvaa, missä "tietokoneen" oikea paikka on?
 14. No nyt tuli harmittava takaisku. Kori piti tuoda kotio, vaikka hitsuuhommia oli vielä jonkinverran. Onneksi pohjalevy saatiin pintamaaliin asti valmiiksi. Kori saa nyt odotella parempia aikoja. Omissa käsissä on sen sijaan lämmönvaihtimet ja pönttö. Eli pientä hitsuuta tarttee. Minkähän värisiä ne ovat alkujaan, ja voisiko niitä hitsejä millään kitata?
 15. Joo, siis mulla on vanhempi 69, ja siinä on.
×
×
 • Create New...