Jump to content

tyyppi3

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Orivesi
 • Ajoneuvot
  VW 1600 TL (type3) -69

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo, on alkuperäinen L50B DiamontBlau. Läpivietikumeja en oo vielä ajatellut. Muistaakseni ainakin suurin osa oli riittävän hyviä.
 2. Yksi välietappi saavutettu, koppa on taas kotona ja pintaväri päällä! Loksut ym ovat vielä työn alla, mutta nyt pääsee jo kasailemaan.
 3. Kiitoksia. Eiköhän sen näillä koordinaateilla saa paikoilleen
 4. Eli toi pokkauksen kohta pitäis aukaista ja ruuvata tuollainen kiinnityslevy sisäpuolelle. Johdot jostain tuon edestä taakse - johtoreiän vierestä.
 5. Ok, kiitos. Siis toi tietsikka on sään armoilla moottorin tuloilma-aukossa.
 6. Homma saatiin jatkumaan toisessa toimipisteessä. Tässähän oli jälkiasennettuna D-jetronic ruisku. Onko tietoo/kuvaa, missä "tietokoneen" oikea paikka on?
 7. No nyt tuli harmittava takaisku. Kori piti tuoda kotio, vaikka hitsuuhommia oli vielä jonkinverran. Onneksi pohjalevy saatiin pintamaaliin asti valmiiksi. Kori saa nyt odotella parempia aikoja. Omissa käsissä on sen sijaan lämmönvaihtimet ja pönttö. Eli pientä hitsuuta tarttee. Minkähän värisiä ne ovat alkujaan, ja voisiko niitä hitsejä millään kitata?
 8. Joo, siis mulla on vanhempi 69, ja siinä on.
 9. Veikkaan samaa. Onko kellään muuten tietoa, mistä vuosimallista alkaen tuo on ollut?
 10. Ok, kiitos. Sehän meni sitten vahingossa oikein
 11. Mikä muuten on etupuskurille tulevan U-mallisen puskinpalkin väri alkujaan? Viimeksi oli korinvärinen, ja taitaa se olla vähän hölmön näköinen mustana (eli toi kuvassa ylimpänä).
 12. Alkaa pohjalevy oleen maalia vaille (huomenna ehkä)
 13. Kyllä näinkin, mutta tuossa on taivutetun U-raudan hitsaus puskurikiinnikkeeseen muutaman millin toispuoleisesti alunperinkin, siis peilikuvana. En kyllä ymmärrä miksi, mutta sen saa varmasti pienellä pajoituksella, vaikka jotain merkitsisikin.
 14. Nyt on asiallinen etuputkisto tallissa, kiitos Jarska1. Yhdet, ei-kovin-hyvät, vanhat takapuskurin raudat kaivoin esille. Eivät ne aivan identtiset ole, mutta ei varmaankaan haittaa. Koriin tuleva rauta on vähän enempi alareunassa molemmilla puolilla
 15. Oikeastaan tarvitsen vain oikean, jos se on hyvä olisiko 20?
×
×
 • Create New...