Jump to content

Miqo

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos joku löytää keskustelun hakua käyttäen niin laitetaan ongelman syy näkyviin. Ryypyn vipu jos ei ole täysin poispäältä asennossa niin dellorto viheltää. Muutaman millin kun jää auki niin vislaa kaasua laskiessa. Onneksi ei ollut isompi murhe.
 2. 5460435 mihin koneeseen viittaa? Ei ole oma motti.
 3. Tämän tarkka syy jäi hiukan mysteeriksi, mutta ääni saatiin katoamaan. Irrallaan oli saman aikaan kaasari ja bensapumppu. Takaisin asennuksen jälkeen ääni oli kadonnut. Todennäköisesti tuli kaasarista.
 4. Alan taas kallistua tähän imuääneen kun muut alkaa olla pois suljettuja. Aikaisemmin se kaasarin alipainelähtö oli tulpattuna letkun pätkällä. Nyt laitettu letku virranjakajalle. Voisiko viheltää sieltä kaasarin takaa noin voimakkaasti jos falskaa se liitos. Sunnuntaina ehtii tutkimaan lisää.
 5. Tuossa kärjettömässä jakajassa ei ollut sitä huopaa. Testattu nyt vanhalla jakajalla ja ääni kuului edelleen.
 6. Tuossa muutaman viikon takaa. Kuvasta puuttuu vielä alipaineletku. Suodatin on vika paikassa ja piuhat oikoo.
 7. Brankleenillä suihkittu, ei vaikutusta. Seosmittari näyttää myös järkeviä. Kaasarina drla 40. Sisuskaluista ei tietoa. Puheiden mukaan 1.7 sylinterit, muuten vakio.. Peltejä vielä puuttuu, mutta olemassa olevat ei pidä ääntä.
 8. Niin ja kokeiltu irrottaa tulpanjohdot yksitellen, ei vaikutusta ääneen.
 9. Lainataan vanhaa aihetta kun tässäkin ääniä arvuuteltu. Mistähän videon "kahnaava ääni" kuuluu? Olin varma että puhallinkopasta, mutta tässä testissä hihna on pois paikaltaan. Tyhjäkäynnillä katoaa. Sitten taustaa. Ostin laitteen syksyllä, 50 km testailua eikä silloin kuulunut mitään tai pakoputken meteli peitti sen. Edelliseltä loppunut into ja osa puutteita on. Kone kuulemma ostettu rempattuna 3000 km sitten. Syksyn jälkeen vaihdettu putki, kaasarin sisuskalut, kärjetön sytytys, öljyt, säädetty venttiilit. Yhdestä keinuvivun vierestä oli kadonnut sivuttaisliikkeen estävä jousi. Ei löytynyt sihdistä, eikä kopasta. Uusi jousi ei poistanut ääntä. Kaikissa YouTube videoissa laakeriviat on ollut naputtavaa ääntä. Onkohan arpaonni suosinut.
 10. Juuri tuollaista settiä hakusessa. Pulverimaalattuna ei raaskisi hankkia jos joutuu rajustikkin muokkaamaan. Lappeenrannan lähialueilta pystyisin noutamaan.
 11. Tuolta näyttää tällä hetkellä.
 12. Koitan jossain välissä lisätä. Käärmeenpesä menossa paikoilleen ilman lämmönvaihtimia, joten reijille ei pellissä käyttöä. Muutenkin voi olla ahdasta siinä hihnapyörän edessä. Kori vm. 68 jos vaikuttaa jotenkin konehuoneen mittoihin.
 13. Hakusessa 1300 kuplaan moottori peltejä. Eteen ja taakse/hihnapyörän alle. Öljy jäähdyttimen ympärillä on, mutta puuttuu se puoli joka puhaltaa lämpimän ilman auton alle.
×
×
 • Create New...