Jump to content

E.H

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Länsi-suomi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olis vieläkin tyrkyllä. Jälleen tuoreella leimalla.
 2. Tää on vieläkin, "kiinnostusta" tuntus olevan. Ennen kuin laitetaan talvisäilöön ja poistetaan liikennekäytöstä talveksi, niin jos semmonen järkitarjous heitettäs ilmaan, makustellaan sitä jos vaikka tärppäis :) ( ei kuitenkaan mitään huutokauppaa ole tarkoitus aloittaa )
 3. Tääkin on vielä. Ei vaan muka aika riitä, ajelut jääneet vähälle ja vähän olis motivaatiokin hukassa. Myynti pakkoa ei ole eikä vaihtokaan kiinnosta. 5000 €.
 4. - Jotta homma olis sekava, on hihniksen off setissä, joka taas vaikuttaa hihnan linjaukseen, eroa... Jos noin, niin siinä olis helpompi ratkasu hihnan linjaukseen. Omassa kun tattis saada kammen hihnistä n.5-6 milliä ulommas, tietäs vaan nykyisen hihniksen mitan, tarttis toimertuu ottaa hihnis pois ja mitata.
 5. Jatko kysymys kun tää on sopivasti hollilla. Mitenkäs nää keinut on bolt on, eli 1,25 kait menee heittämällä mutta entäs muut 1,4 tai 1,5 eli missä kohtaa täytyy tehdä mäntään venttiili koloja? ja olikos näissä keinuissa jotain tunnistus merkintöjä, koloja tai pisteitä tms että erottas mikä keinu on kyseessä vai meneekö mittailuks? Vois omaan koneeseen mielenkiinnosta kokeilla jotain kun tuntus olevan liiaksi väljyyttä eli menis vaihtoon joka tapauksessa ennen ajokauden alkua, mutta kun ei ole varma mitkä on nyt paikoillaan.
 6. E.H

  Ahistaako?

  Ahistaa nää eri foorumeilla olevat nettiauton ym nettiromun linkit, kun tää v...n matolaatikko menee aina juntturaan, mainokset vaan vilkkuu ja mitään muuta ei tapahdu, eikä siihen juntturaan auta muu kuin käynnistää koko p...a uudelleen. Kerpele!
 7. E.H

  FlatBob

  Asiallinen projekti, itsekin ajatellut samaa, on vain noita auto projekteja liikaa. Entä jos laittas soleksin 32 PHN-1 kaasariksi, on vaaka, ehta wv-tuote (olikos kolkista) ja sopinee tohon valtosen imariin bolt-on?
 8. Olikos jotenkin noin, 944:ssä (ja 924S ja 931 [924 turbo] malleissa ja 914/6, 928, 911 jne) olevissa alumiinietunavoissa on laakerit muutamia millejä suuremmat kuin mitä Kuplan etulevyn laakerit. Näiden napojen sovittamiseen kuplan olka-akselille on kaksi tapaa: 1) Koneistaa holkit akselitapille + krympillä kiinni ja käyttää Porschen laakeria. 2) Koneistaa holkit etunapoihin + krymppi ja käyttää Kuplan laakeria. 3) Late-model möhköön asentaa 944:n olka-akselit + tolpat (golf-1 sukua) ja bolt-on jarrut ovat valmiit myös eteen. Näiden alumiinietunapojen kanssa vakiona käytetty levy tulee navan taakse, kuten tuosta varaosakuvastakin selviää. Levyssä on törkeän suuri keskireikä (+100mm) ja se kiinnitetään napaan 5x135 reikäpiiriin M8 pultein. 2-sarjan 944:ssä levy taassa tulee tämän navan päälle ja navassa on muutamia eroavaisuuksia 1-sarjan napaan. (myös 911:n napa eroaa hieman 944:n navasta, ollen todennäköisesti sama kuin 914/6:ssa)
 9. Vielä on kesää jäljellä. Koitetaans suuren mielenkiinnon johdosta tovi valmiiksi tingittyyn hintaan 5100€. Jos ei mene pariin viikkoon, niin laitetaan talvisäilöön ja mahdollisesti ensi keväänä uudelleen korotettuun hintaan:). Näitähän on muitakin mutta uusiahan ei tule kovin helpolla nyky lakien mukaan.
 10. E.H

  Ahistaako?

  Alkaa vatuttaan, katsastusingenjöör sano et kone vuotaa öljyy vaikka se mun mielestäni ei ollut kuin kostee. No eikun vaihtaan venakopan tiivisteitä, niin eikö ...kele nyt ne vuotaa ihan oikosenas, kaks ehtoota maannu auton alla ja vuotaa edelleen ...tana, nää laatu osat. Ehtoos ehtii niin vähän aikaa tehdä mitään kun täytyy käydä töissäkin haaskaamas aikaas. ..ttu mää myyn kaikki romut pois ja alan juopotteleen oikeen tuelta, eipä ainakaan nää romut ahista.
 11. Olis aikomuksena askarella mittariston merkkivalot ledeillä, muiden kanssahan ei liene ongelmaa, mutta toimiiko latauksen merkkivalo ledinä?
×
×
 • Create New...