Jump to content

konna

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kangasala
 • Ajoneuvot
  1303s

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. toisesta imusarjasta löytyi pieni vuoto, siitä kumiholkista mikä tulee sen valuosan ja kaasarilta tulevan väliin. imusarjan holkki? eli starttispraytä kun ruiskutteli niin kone otti kieroksia. taas parani ajettavuus, kohta uskaltaa jo antaa vaimolla ja siirtyä kasaamaan ruiskuversiota. 🙂
 2. en kattonu, ei riitä kompetenssi näihin kaasareihin ollenkaan 🙂 täynnä mustaa magiaa mun kirjoissa vieläkin. käväsin pyörähtämässä kaupassa autolla, n 15-20mins, sen jälkeen oli tosi nihkeetä saada auto uudestaan käyntiin, jännä homma. kylmänä lähtee samantien sekä myös lämpimänä heti kun käynnistää uudestaan. Pitäis tänään vähän vaihdella noita tankin huohotuksen letkuja, haisee niin turkasesti bensalle hyttiin. Eikun terve tuloa vaan, kaikki apu otetaan ilolla vastaan.
 3. Vaihdoin nyt virranjakajan semmoiseen kärjettömään malliin, nyt autolla pystyy jo ajaa, haisee aika rikkaalle että pitäis kaasariakin koittaa säätää vielä. muutenkin tankkauksen jälkeen haisee sisälle bensa senverran että hommasin vähän uusia letkuja bensapuolelle.
 4. tulpat oli aika synkeen näköset kun vilkasin, yhdessä on kierrekki öljyssä
 5. ei auttanu 😄
 6. saattaapi olla että toi kiihytysrikastuksen vivusto ottaa tohon laturiin kiinni, näyttää ainakin olevan tosi likeellä. koitanpa veistää siihen laipan väliin että saa kaasaria vähän korotettua.
 7. http://aircooled.fi/tuote/6001/kaasutin-3031-pict2-t12kg-12001600cc-classic tuo on kaasari, ajotuksen tsekkasin strobolla. tulpat, tulpanjohdot, puola, konkka ja virranjakajan kansi on vaihdettu uusiin. Tuntuu siltä että vaikka tuo alipaineletku on tulpattuna virranjakajaan niin kierokset vaikuttavat ajoituskohtaan aika paljon. ajoitusta on vaikea saada osumaan kohdalleen kun tyhjäkäyntikierokset muuttuu siinä samalla kun virranjakajaa kääntelee joka taas heiluttaa ajoituskohtaa. Tsekkaan tänään kiihdytyspumpun toiminnan, otaksun kuitenkin että pitäis olla kunnossa koska kaasari on ihan uusi. Kone on 1.3l joten tietty se voi olla että kaasaria pitäis jotenkin säätää.
 8. ny on kaasari vaihdettu, edelleen kiihdytyksissä alle 2500 rpm epäröi pahasti ja meinaa hyytyä. tsekkasin että virranjakaja vaihtaa ajoitusta kun letkusta imasee, eli se kalvo on ainakin kunnossa. Testailin eri ajoituksilla myös, ei auttanut tilanteeseen. Tuntuu että kun kone on viileä eli ryyppy on päällä niin toimii paremmin, mikä vaikuttaisi siltä ehkä että ei tule alakierroksilla tarpeeksi bensaa koneeseen?
 9. leima tuli vanhalla koneella. tossa näyttäis olevan solex 31 pict-4 kaasari tällähetkellä, mikäköhän siihen kävis heittämällä vaihtokaasariksi paikalle? on sen verran väljää joka vivustossa tossa vanhassa että vois heittää siihen uuden tilalle kyllä, voi rouva ajella ny vappuajot sitten kaasuttimella :)
 10. säädettäviä tolppia olo tarkoitus, esim bc. tarviiko niiden kanssa kikkailla jatkopaloilla?
 11. noniin! arvoitettu työnantajani päätti sitten tuotannolisiin ja taloudellisiin syihin vedoten järjestää mulle ja kolleegoilleni vähän kesälomaa tässä. Mennykkin tässä aika vähän tuon homman kanssa ihmetellessä, mutta näyttäis että kohta kerkee syventyä sitten kuplaan paremmin. Onkos näissä mk1 golf etupää, eli jos ostan siihen sopivat iskarit niin meneekö heittämällä sisään ? maxxecu julkas nyt tuon mini ecunsa mikä oli tarkoitus tähän projektiin laittaa, https://ttspeed.fi/maxxecu-mini
 12. mä hommasin tohon pinkki hinkki projektiin just läppikset, triumph tt600 moottoripyörästä. ton näköset, helppo on irrottaa toisistaan ja tuosta telineestä, en o vielä tarkemmin ihmettelemään, 37mm on toi tuubin halkasia tossa läpän alapuolella.
 13. joo tänään tutkailin noita tossa just, ne on about 13mm ulkohalkasialtaa ja messinkiset noi case-saverit, ehkä noi pinnapultit menee sit takas tonne lohkoon liiman kera 🙂 en o moisiin kyllä ikinä törmänny.
 14. se jäi siihen pinnapultin ympärille kun purin konetta, pitäis saada irti se siitä jos päivitän vähemmän ruosteiset pinnapultit
 15. ei muuten sopinu mitkään mutterit mitkä oli koneessa siihen case saverin ympärille, oisko se joku M12 hienokierre 1.25 nousu tms, pitänee käydä mutterikaupassa ostoksilla.
×
×
 • Create New...