Jump to content

konna

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kangasala
 • Ajoneuvot
  1303s

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Starttihommat selvis, abikoliittimet startin päässä oli vaa nii hapettuneet ettei startille asti menny jännitteet. ne putsasin, ni rupes startti pyörii. Nyt ei tuu sitten bensaa kaasarille, nappasin pumpun irti niin se jousi sieltä sisältä tuli palasina lattialle, noh se onki laturin lisäks ainoa asia mitä enno vielä vaihtanu. Pitäisköhä ny tilata laturiki sit samalla 😄 ruiskukonerintamalla seuraavaa: kannen venaohjurin reijät oli 12.10 muissa ja 12.30 kahdessa reijässä. 12.31 tai 12.51 ylikokoja ei näyttäny olevan aircooledissa hyllyssä, ja sivun mukaan 29pv ois toimitusaika 😕 Ei huvittais ostaa uusia kansia. Toinen mahdollisuus olis irroittaa toi paikallaan oleva kone ja kattoa oisko siitä osaluovuttajaksi sitten. Mielellään pitäisin kyllä 2 kokonaista konetta että vois sitten rapsutella sen toisen hiljakseen kuntoon odottelemaan porsimista. piirustelin myös versio 2:sta suuttimien asennuksesta, hitsattavia holkkeja ja mutkia käyttäen, pitäis tallilla tsekata miten mahtuis konehuoneeseen.
 2. noniin, ny se sit lopetti starttaamasta 😄 oiskohan startin solenoidi menny, ei edes naksahda. koitin vähän tarjota suoraan akusta virtaa solenoidille, muta ei mitään. virtaa se kyllä imee
 3. haha, tää on nii kyl opittu näitten vehkeiden kanssa. kaikki pikkujututki kestää yllättävän pitkään ku paikat on ruosteessa tai muuten vaa rikki ja korjattu sikafleksillä 😄
 4. tsekkailin eilen vähän seoksia kun haisee niin pirun rikkaalta vieläki. kyl se ehkä vähä rikkaalla oliki, säädin sinne ykkösen pintaan, en tiä mitä näissä on týhjiksellä ruukattu pitää noh, menis 1986 päästörajoihin, jos tarvis mitata 😄
 5. viittikkö laittaa koodit vaikka githubiin niin voi vilkasta huvikseen?
 6. toisesta imusarjasta löytyi pieni vuoto, siitä kumiholkista mikä tulee sen valuosan ja kaasarilta tulevan väliin. imusarjan holkki? eli starttispraytä kun ruiskutteli niin kone otti kieroksia. taas parani ajettavuus, kohta uskaltaa jo antaa vaimolla ja siirtyä kasaamaan ruiskuversiota. 🙂
 7. en kattonu, ei riitä kompetenssi näihin kaasareihin ollenkaan 🙂 täynnä mustaa magiaa mun kirjoissa vieläkin. käväsin pyörähtämässä kaupassa autolla, n 15-20mins, sen jälkeen oli tosi nihkeetä saada auto uudestaan käyntiin, jännä homma. kylmänä lähtee samantien sekä myös lämpimänä heti kun käynnistää uudestaan. Pitäis tänään vähän vaihdella noita tankin huohotuksen letkuja, haisee niin turkasesti bensalle hyttiin. Eikun terve tuloa vaan, kaikki apu otetaan ilolla vastaan.
 8. Vaihdoin nyt virranjakajan semmoiseen kärjettömään malliin, nyt autolla pystyy jo ajaa, haisee aika rikkaalle että pitäis kaasariakin koittaa säätää vielä. muutenkin tankkauksen jälkeen haisee sisälle bensa senverran että hommasin vähän uusia letkuja bensapuolelle.
 9. tulpat oli aika synkeen näköset kun vilkasin, yhdessä on kierrekki öljyssä
 10. saattaapi olla että toi kiihytysrikastuksen vivusto ottaa tohon laturiin kiinni, näyttää ainakin olevan tosi likeellä. koitanpa veistää siihen laipan väliin että saa kaasaria vähän korotettua.
 11. http://aircooled.fi/tuote/6001/kaasutin-3031-pict2-t12kg-12001600cc-classic tuo on kaasari, ajotuksen tsekkasin strobolla. tulpat, tulpanjohdot, puola, konkka ja virranjakajan kansi on vaihdettu uusiin. Tuntuu siltä että vaikka tuo alipaineletku on tulpattuna virranjakajaan niin kierokset vaikuttavat ajoituskohtaan aika paljon. ajoitusta on vaikea saada osumaan kohdalleen kun tyhjäkäyntikierokset muuttuu siinä samalla kun virranjakajaa kääntelee joka taas heiluttaa ajoituskohtaa. Tsekkaan tänään kiihdytyspumpun toiminnan, otaksun kuitenkin että pitäis olla kunnossa koska kaasari on ihan uusi. Kone on 1.3l joten tietty se voi olla että kaasaria pitäis jotenkin säätää.
 12. ny on kaasari vaihdettu, edelleen kiihdytyksissä alle 2500 rpm epäröi pahasti ja meinaa hyytyä. tsekkasin että virranjakaja vaihtaa ajoitusta kun letkusta imasee, eli se kalvo on ainakin kunnossa. Testailin eri ajoituksilla myös, ei auttanut tilanteeseen. Tuntuu että kun kone on viileä eli ryyppy on päällä niin toimii paremmin, mikä vaikuttaisi siltä ehkä että ei tule alakierroksilla tarpeeksi bensaa koneeseen?
 13. leima tuli vanhalla koneella. tossa näyttäis olevan solex 31 pict-4 kaasari tällähetkellä, mikäköhän siihen kävis heittämällä vaihtokaasariksi paikalle? on sen verran väljää joka vivustossa tossa vanhassa että vois heittää siihen uuden tilalle kyllä, voi rouva ajella ny vappuajot sitten kaasuttimella :)
 14. säädettäviä tolppia olo tarkoitus, esim bc. tarviiko niiden kanssa kikkailla jatkopaloilla?
×
×
 • Create New...