Jump to content

Jeeves

Members
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Esim tuosta http://aircooled.fi/tuote/667/gtratin-keskio-607412-flat4 Näkyy että (muistaakseni joskus marraskuussa -73) on vaihtunut kesken vuosimallin -74 rattiakseli, eli 21mm ollut "Valmistenumeroon 114 235 3465 saakka"
 2. Saanks mä laittaa? https://www.csp-shop.com/shop/system/en/?func=searchdo&cache=1534314856&qsearch=cagero oil cooler
 3. Teboil silver classic 20W50 Ihan turha harkitakaan muita. Ja se 4 litran pönttö kun maksaa alle 20€, niin koneeseen menee 2,5l jää vielä lisäysöljyäkin reilusti.
 4. Maisansalo on Tanpereella, mutta "ei ihan" keskustassa.
 5. Vahva veikkaus et airkuuledin Mikolla olisi tuollaiset CB-kapselit jossain omissa kätköissä. ;)
 6. Vaihtovirtalaturin kanssa sopii vain kallistettu matalampi pumppu, jossa kieli ulompana, ja lyhyt tappi. Tämä sopii toki tasavirtalaturinkin kanssa, jonka kera ollut nuo pystymmät ja korkeammat pumput, ja pidempi tappi. Eli riittää kun vaihdat tapin.
 7. Ei muuta kuin juttua iltapäivälehdistölle, sitä kauttahan nuo postin pakettien veivaamiset on ennenkin saaneet onnellisen lopun. Samoin kuin ärrältä passien haku, kaverille ei luovutettu uutta passia kun vanhassa oli mennyt voimassaoloaika umpeen, valtakirja satunnaiselle ohikulkijalle kelpasi. Vasta julkisuuden jälkeen muuttivat käytäntöä. Pitäisi olla ihan normijuttu postille paketin uudelleenohjaus, ei chätin marjaleena vain osannut/jaksanut tuota tehdä. Yrityspuolella toimii tuo ainakin, ei nyt kivuttomasti, mutta lähes.
 8. Jep, ainakin yhteen "automaattiin" meni tavallinen levy, mutta en tiedä käyttikö asiakas sorvarilla. Jos oikean levyn hinta Sachshina on Englannissa noin 150 puntaa ja vakion jousittamattoman saa 25€:lla niin sorvarillekin jää isomman perjantaipullon verran.
 9. Tsekkaas tuo linkkaamasi tuote Aircooled.fi-kaupasta. :) Ei vain ehtinyt aiemmin.
 10. Jeeves

  VW KAR-7

  http://www.aircooled.fi/tuote/668/gtratin-keskio-7479-flat4 Uudempaankin hyllyssä. Ja edukkaampaa EMPI:ä tulossa myös.
 11. Mä käyn ryanilla kolmatta kertaa tuolla, ma-pe ja vuokra-auto alla. Lennot oli eilen vajaa 70€ Pirkkalasta. Jos jotakuta kiinnostaa hypätä jousille (jakamaan autokulut), kiertoajelulle Bremen-Hannover-Wolfsburg-ja ehkä CSP, niin pukkaa yyveetä tai tutut tietää puhnron niin whatsup tavoittaa nopeiten. -AC-Mikko- (o\!/o)
 12. Hyvä video. Lisätty tuotekuvaukseen: http://www.aircooled.fi/tuote/863/vetoakselin-suojakumi-saumaton-t13-1247479
 13. Pitää kysyä. Kaikkea on tullut itselle ostettua mut ei ole projektit oikein edenneet.
 14. Hei Mikko. Veikkaan, tai oikeastaan tiedän, että Aircooledilla on heti toimittaa kyseinen osa, kun Mikko ottaa Mikon omista osista lainasn tuollaisen uuden paketissa olevan ja lähettää Mikolle. Terveisin Mikko.
 15. Siis toi? http://aircooled.fi/tuote/3812/lammonvaihtimen-yhdysputki-vasen-t4 Veikkaan et löydän hyllystäkin. MVH, Mikkå;)
×
×
 • Create New...