Jump to content

Caravellix

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Suur-Salo
  • Ajoneuvot
    Typ1 ´57 Typ3 ´66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Caravellix's Achievements

  1. Sinä et näe ongelmaa, minä näen. Oikeustajumme siis eroavat toisistaan perustavanlaatuisesti. Rajoituksia ja puuttumiskynnystä lasketaan sitä mukaan, mitä kuuliaisemmin rajoituksia noudatetaan. Liikennevalvonnan ei pitäisi olla valtion rahastusinstrumentti.
  2. Eli on siis täysin hyväksyttävää määritellä rajoituksia ainoastaan valtion tuloautomaatiksi? Siitä täytyy viranomaisille antaa tunnustusta että tätä ei nykyisin enää edes yritetä kiistää, aikoinaan jeesusteltiin liikenneturvallisuustyöllä, nyt sentään myönnetään että kyse on rahastuksesta. Tuossa aloitteessa on pohjimmiltaan kyse siitä onko valtio kansalaisia varten vai kansalaiset valtiota varten. Jos ei tätä peruskysymystä ymmärrä, on keskustelua turha jatkaa.
  3. On se hankala ajaa nopeusrajoitusten mukaan jos/kun ne on asetettu ja niitä valvotaan maksimaalisen sakkokertymän aikaansaamiseksi, eikä liikenneturvallisuusperusteisesti.
  4. https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/c73a02c5-68d1-43e0-919e-35fd8a931501 Viranomaiset myöntävät että ylinopeuksiin puuttumiskynnystä säädetään tarpeen mukaan, siis taloudellisin perustein, jotta saadaan budjetoitu sakkosumma kasaan. Tämäkö on oikein aloitetta opponoineiden mielestä?
  5. Kaksi sarjaa kapseleita, 90eur/sarja. Uudemmat paremmassa kunnossa, vain hieman ruostepilkkuja ja kolhuja, vanhemmissa enemmän. Nouto Espoosta tai lähetys. Hinta sisältää lähetyskulut. 0400979470
  6. Tällainen ilmoitus tuli nettiä selatessa vastaan: https://www.regionline.fi/ilmoitus/vw-kuplan-lokasuojat-68/2a26aadd-2f86-4d73-8355-84a6258f6053
  7. Ja jos ollaan vielä vähän tarkempia, niin ne kuplan ja kolkin kapselit käyvät tölkkiin kyllä muihin kuin vasempaan etupyörän. Tämä siksi, että nopeusmittarin vaijeri tulee hieman ulos napakupista ja tämän takia tölkin kapseli on hieman leveämpi, ehkä Palliksen myös.
  8. Ok, kiitos tiedosta. Tämän joutaa myydäkin, jos jollain on käyttöä.
  9. Tyhmä kysymys: Mikä korkki kuvissa? Yläpuolelle stanssattu VW:n merkki (erottuu himmeästi numeroiden välissä niiden yläpuolella).
  10. Olen tilannut omistajahistorian Kansallisarkistosta, se päättyy tuohon vuoden -85 rekisteristäpoistoon. Epätodennäköistähän tämän löytyminen on, mutta kokeillan nyt kuitenkin jos täältä löytyisi tietoa.
  11. Etsin perheessä 70- 80-lukujen taitteessa ollutta Junista. Alkuperäinen rekisteritunnus BDE-50, -77 rekisteröity uudelleen tunnuksella NT-598. Väri: sin/valk. Valmistenumero: 226141812 Poistettu rekisteristä -85, olen kiinnostunut auton vaiheista tämän jälkeen, olisiko kenties vielä tallessa jossain (edes raatona) tai ehkä jopa uudelleen rekisteröitynä eri tunnuksella. 0400979470
×
×
  • Create New...