Jump to content

HSuomi

Members
 • Posts

  1172
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HSuomi

 1. onko tämä threadi kuopattu: ?
 2. Myynnissä kuvan mukaiset penkit -72 kuplasta. Hinta 50€ Vain nouto Mäntsälästä Hannu O4o_7267o73
 3. Jokaisen myyntialustan pitäisi toimia näin. Harmillista kun monessa paikassa myydään tavaraa ties millä saatesanoilla ja kukaan ei pääse korjaamaan asiaa ja joku kokematon erehdyksissään vielä ostaa otsikon mukaisena tuotteena. Tämä ei ole kannanotto tähän ilmoitukseen vaan ainoastaan kehu siitä että palstalla saa kommentoida myynti ilmoja.
 4. Hätäsiä ukkoja kun briketit ei ole ehtiny vielä syttyä edes 😄
 5. Ainetta palaa kun afr on jotain 4-5:1 luokkaa metanolilla 😄 Putkestakin lentää raakaa satsia pihalle niin että tulee märkä läntti maahan.
 6. Suzuki PV viritysprojektia. Dyno lupaa hyvää.
 7. Kremistäkö ei enää ole olemassa? Paras ei-kiihdytys VW tapahtuma.
 8. Mulla oli sisällä ikkunalaudalla ja tuli niin paljo kirvoja ettei tahtonu nähdä ikkunasta ulos enää. Tänävuonna ikkunalauta on tyhjä.
 9. Kuinka savu tarttui etukäteen kypsytettyyn?
 10. Paljonko on hetki? Lähteekö heti käyntiin uudestaan sammumisen jälkeen vai pitääkö odottaa ja kauanko? Auttaako kaasun pumppailu mitään siinä sammumisen hetkellä? Sammuuko myös kesken ajon tasakaasulta?
 11. Koitin savustaa briskettiä viime kesänä. Erittäin haastavaa hommaa. Ihan syötävää ja hyvää siitä tuli, mutta jotenkin se pääsi kuivaksi osittain. Poistin ehkä liikaa rasvaa siitä. Kallista hommaa, se oli australiasta tilattu black angus ja makso 80€ 😄
 12. Miten se käytännössä toimii? Sinne vain laitetaan kasvikset lämpenemään ja muhimaan?
 13. Mikä kippo on tuosa keskellä? Valkosipulia ja paprikaa?
 14. Jarrupenkki edistyy. Nyt saa koko mopon kiinni siihen ni helpottaa tekemistä. uuden kisamoottorin tehokäyrät tuntuu uskomattoman suurilta. Pitää vielä paneutua filttereiden toimintaan ettei ne nyt vaan nosta kuormasignalin keskiarvoa.
 15. Liian pitkää stingeriä en ole vielä nähnyt
 16. Oli niin viileää että piti laitaa rellu lämppäriin.
 17. Vaimentamaton stingeri on maan mainio putki kadulle, varsinkin jos koneessa on hiukan löylyä. Päät kääntyy, mutta voi myös ajaa hiljaisesti pintakaasulla.
 18. Ehdottomasti aina kannattaa. Liian moni jättää projektitopikin tekemättä.
 19. Olen havainnut saman että tynnyrin kyljessä oleva mittari näyttää jotain lämpötilaa sen mukaan tuuleeko, sataako tai paistaako aurinko. Ritilän päällä pakko olla oma mittari ja lihassa omansa. Ja tuo tuuli tuntuu hukkaavan pöntön lämpöjä oiken toden teolla. Kesällä jouduin kerran kovalla tuulella laittamaan villaa pöntän ympärille kun ei lämmöt tuntunu nousevan oikeen millään. Mittaile joskus tason lämpötilat imuaukon ja pakoaukon päistä, että onko paljon eroa tossa offset mallissa.
 20. Kuka ehtii? https://www.nettimoto.com/muu-merkki/muu-malli/2608460
 21. Paljastelua odotellessa. Kuulostaa kiinostavalta.
 22. Nerokas juttu toi pallonivel! Millaista tekniikkaa tulossa?
 23. Mutta silti olisi kiva seurata yhdestä threadista hyvää tekemistä. Tein itsekin aikanaan vaijerivivustot ZX12R rungoille ruisku-kupaani. Myinkin yhden setin noita rullia Neitsytsaarille 😄 Ei ihan yhtä ammattimaiset kuin sinun setit. https://www.youtube.com/watch?v=XHrhkxyA008
×
×
 • Create New...