Jump to content

Arkkari

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pitäisi tuollaiset camber säätöpalat asentaa/säätää kuplaan. Olisiko jollain ystävällisellä antaa sanallis/kuvalliset ohjeet kyseisten asennukseen/säätämiseen? Kiitos jo etukäteen avustasi.
 2. Hola! Hakusessa kuvan mukainen kannatin kattotelineeseen, 1 kpl. Tarjoa!
 3. Pituus 495mm, boorin reikä 39mm (en tiedä onko tuo aina vakio)
 4. Kiitos vinkistä, näyttävät kyllä ihan 'puhtailta', mutta kokeillaan tuota viilalla siistimistä 👍
 5. Eivät ole menneet väärinpäin. 😊
 6. Tarjoa, jos varastossa ehjät ylimääräisenä. Alkuperäiset sekä säädettävät kiinnostaa. Mielellään pks. Kiirus, kuten aina 🙂
 7. No hemmetti. Sulla menee latat booriin siis ihan ilman voimakäyttöä sekä työkaluja? Epäilen silloin, että nuo latat ovat ottaneet jossain vaiheessa elämäänsä siipeensä. Hammastukset ovat kuitenkin täysin kunnossa molemmissa päissä.
 8. Nostetaas tätä aihetta ja kysytään viisaammilta. Itsellä kanssa -69 kupla ja säädin orggis lattoja, mutta olipa työntakana saada latta takaisin paikalleen booriin. Kuuluuko sen olla todella tiukka, vaatien jopa voimakeinoja? Nyt perä tuli omaan silmään pykälän liian alas niin pitäisi nostaa napsu perää ylöspäin, mutta tuo latan takaisin asennus hirvittää jo valmiiksi. Onko jakaa jotain kikka3:sta tai muuta vinkkiä? Harkinnut jopa uusien lattojen hankkimista. Jossain youtube videoissa asentavat niitä vain käsin takaisin paikalleen. Kiitos jo etukäteen aloittavan harrastajan neuvomisesta. :)
×
×
 • Create New...