Jump to content

Burana2000

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Burana2000

  1. Nyt on paha sanoa, en ole koneen alkuperäistä kasausta tehnyt itse, vauhtiksen olen kyllä käyttänyt irti. Silloin tuntui menevän ihan nätisti paikalleen. Mittailen kun käväsen tallilla.
  2. Aircooled.fi:n myymä "vauhtipyörän pultti ja aluslevy, chromoly, 36mm"-setti. Noista kosketusjäljistä hieman vaikea sanoa, en ainakaan mitään kauhean selviä nähnyt poteron pohjalla. Joku tämmöinen tapahtumaketju lienee mahdollinen. Jotain sivuääniä olin kuulevinani kytkimestä ennen vaurion syntymistä.
  3. Valitettavasti vauhtipyörä ehti jo mennä romukuorman mukana pois.
  4. Pitääpä tutkia tarkemmin, kun pääsen koneen äärelle.
  5. Sama kävi itselläni mielessä, että olisi ensin päässyt väljäksi, mutta kampuran pää ja tapitus näyttävät täysin ehjiltä. Lisäksi vauhtipyörän pultti oli ihan tiukasti momentissa. Ja kyseessä on todella valuvauhtis ja jälkituotanto-osa, mikä selittänee materiaalin antautumisen.
  6. Onko muilla palstalaisilla tullut seuraavaa vauriomekanismia vastaan? Otin hieman reippaamman lähdön valoista 1,9-litrasella virikoneella, kun kesken kiihdytyksen pyöriltä katosi veto, vaikka kone jäi kyllä käymään. Arvelin aluksi vauhtipyörän pultin löystyneen, mutta koneen tiputuksen jälkeen selvisi, että vauhtipyörän tapituskehä olikin murtunut.
×
×
  • Create New...