Jump to content

Sgegis

Members
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsingforss
 1. Myyn kaikki nurkkiin jääneet kamat pois. Lohko 041 koneistettu + pultit ja mutterit 80€ Nokka scat C35 rattaalla sisäänajettu 50€ Progressiivinen Weber purettu, täyd. sähköryyppy korjaussarjalla + ilmanputsari 50€ Pakosarjan laippoja 4kpl, muistaakseni 38mm 5€ Kolmipistevyöt muistaakseni pari pulttia puuttuu 30€ Soittamalla selviää lisää 050 57172 kuusysi
 2. Kyllä tää on semmonen mistä ei kannata tinkiä. Kyllä GoProII on kaikista kypärä ym actionkameroista paras tällähetkellä. T. Muutamia laskupätkiä kuvaillut.
 3. Mitähän eroa mahtaa olla ikkunatiivisteillä ( taka, takasivut & tuulilasi) ?
 4. Katsoppa ensin toimiiko jarrusylkyssä painekytkin.
 5. Sgegis

  Ahistaako?

  AIRCOOLED ja heidän nopea palvelu.
 6. Eli mulla on madallettu etupäätä uusilla renkailla entiset oli 15/155/70 ja nyt tulee uudet 15/185/70, ni riittääkö mulla vielä maavara kevyeeseen kaupunkikruisailuun, vai pitääkö mun nostaa keulaa hieman? Lisäksi mun kone käy huonosti, tai sanotaanko, että se ei oikein reagoi kaasuun kunnolla. Siihen on laitettu uudet kärjet justiinsa. Säädettiin ne arvoon 60 astetta ja 0.25mm. Kiitos vastauksista ja mukavaa kesän odottelua. _ Patrick Löfnrooth. ps. ajan helsingin kaduilla. pps. en tiedä menikö tekniikka onkelma oikeeseen alueeseen.
 7. http://www.kustomcoachwerks.com/forums/ ... php?t=4953 Harvinaisen nätti bilika tulossa.
 8. Hiiohoi. Saatiinko niitä tapahtuma tarroja laisinkaan? Kaipaisin kovasti.
 9. Plääh. Alempi parempi, enemmän vaa tontii.
 10. Talleilla tapahtuu osa 2. Oma projekti on seisoskellut tämän uuden projektin läpiviemiseksi. Rakentajana häärää Biisoni. Tarinaa tulee, jos tulee on tullakseen oli tullanneina tulauksilla tiluksilla.
 11. ai niinku näin? Vaikkakin kyseessä on Slugien järjestämä tapahtuma - en usko Markon kalustoa lähinnä silmälläpitäen....
×
×
 • Create New...