Jump to content

Mika-eno

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere
  • Ajoneuvot
    Kupla -73

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0442848934

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mika-eno's Achievements

  1. Rungot ja niiden osat lähti, samoin lc-1 ja anturit. Jäljellä 36 dellortot ja imusarjat t-1.
  2. Lisään listaan innovate motorsports laajakaista lc-1 paketin. Toimivana irroitettu muutama vuosi sitten. Oli megaruiskun seurana. Mukana on 2 käytettyä anturia joista toisen arvo lähinnä että siitä saa liittimen. Löytyy myös uusi bosch anturi jonka liitin ei sovi suoraan innovaten liittimeen mutta liittimen vaihtamalla pitäs toimia. Hintoja: lc-1 80€ Uusi anturi 100€ Tellervot 500€ Imusarjat 90€ Voit myös esittää oman näkemyksen hinnoista. Yhteydenotot mieluiten numeroon joka löytyy profiilista.
  3. Ensikertalaiselle akku irti ennen aloitusta. Miinusnapa ensin auki.
  4. Csp myyty. Rungoista sellainen tieto että ovat erilaiset polttoaineliitoksen osalta. Niihin löytyy lähes kaikki osat joita tarvitaan "parin" kasaamiseen.akselit ovat kärsineet mutta tallella.
  5. Vilkaise tori. Sieltä voi löytyä sopiva.
  6. Vivuston osat meni. Csp on vielä. Myös järkeviä näkemyksiä hinnoista voi esittää.
  7. Haikein mielin olen päättänyt luopua Tellervo parista. Kyseiset mehumaijat ovat aloittaneet matkansa Italiasta alfan moottorissa. Pariskunta on saanut hellää puhdistusta ultraäänikylvyissä ja uusia tiivisteitä. Suuttimet ja kurkut on valittu jotenkuten sopiviksi 1700-1800 kuutioiseen moottoriin,listaan ne myöhemmin. Kaasareissa on ilmanpuhdistimen kiinnitys kolmella ruuvilla ja mukaan saat alfan imutorvet. Sopivat imusarjat löytyy kuplan koneeseen ja miksei myös vastaavalla koneella olevaan pakuun. Kurkku 30. Pääsuutin 142 Ilma 180 Seosputki 9164.4 Tyhjäkäynti 52 Kiihdytys 35 Tarkastusmittauksia en ole tehnyt. Hintapyyntö 650€ Löytyy myös 2 drla 40 runkoa ja niiden kannet. Ovat tyhjät ja toisessa tyhjäkäynnin lisäilma ruuvi jumissa/rikki. 50€molemmat. 6 kappaletta 32mm kurkkuja 2 ovat 36 runkoon sopivat ja loput 40. 20€/pari Csp:n vivusto idf ja drla sopiva käyttämätön 90€ Jotain osia on vielä epämääräinen kasa lähinnä 40 kaasareista ja niissä mukana tulleita vivuston osia joita en jaksa luetella.
  8. Moro. Muistaakseni tuo alempi on kirja. Yritin aikanaan tilata sitä mut saamatta jäi.
  9. Imusarjan lämmitys on selkeä mutta ilmanpuhdistin kotelo johon johdetaan lämmintä ilmaa alkuperäisen tyylisesti. Sellaista mietin. Tietenkin hyvät vinkit miten saa mahdollisimman tehokkaasti pakokaasut virtaamaan imusarjan läpi. Alkuperäinen on tehokas mutta käärmeenpesissä onneton.
  10. Onko kellään kokemusta keskituplan kanssa imuilman lämmittämisestä alkuperäisen tyylisesti? Joskus kauan sitten näin moposportilla ilmansuodattimen päälle tulevan kotelon johon johdettiin lämmintä ilmaa. Jos jollain käytössä jokin vastaava niin toimiiko ja onko siitä apua?
  11. Kevät siivouksessa löytyi jotain itselle turhaa. Kaksireikä kannet 1300 enkä löytänyt halkeamia(en takaa etteikö olisi) yksi pinnapultti pakopuolella on hieman pettänyt mutta kuitenkin toimi. 70e 1300 mäntä ja pyttysarja männissä kupu. 50e Koristerenkaat vanteisiin 15" 4kpl ovat metallia ja kromattu ihan siistit. 90e Ajovalo umpiot bosch pystäriin ei halogeenit eli umpiot ja kehykset ja polttimot jotka on paikallaan.40e Lemmerz vanteet maalattu kamalalla vihreällä ja päällä sakkorenkaat.300e Hinnat on hieman sielläpäin enkä lähetä mitään painavaa ja olisi hyvä että ostaja näkee tavaran ettei osta pashaa. Terveisin Mika ja numero pitäs näkyä vasemmalla.
  12. Mites tänäpäivänä hinnat menee? Kansien lasku mielessä ja alue olisi Pirkanmaa. Ehdotuksia paikasta saa myös antaa. P.s. pitääkö kansien olla purettu?
  13. Kuplan offset imarit myynnissä. Käyttämättömät ja kairaamattomat mut itselle turhat. Ei tiivisteitä mutta pinnapultit kaasareiden kiinnitykseen löytyy. Yläpää noin 44mm. Sijainti Tampereella ja mielellään nouto,hinta 110€.
  14. Otsikon mukainen ongelma. Drla/idf keskikaasarille tarkoitettu ilmanpuhdistin sarja on ilman vaijeria. Koko pakettia saa csp:lta mutta tarve on vain vaijerille jonka olisi saanut aircooledilta silloin joskus. Jos jollain on kyseinen osa ja siihen kuuluvat kuoret niin voit ottaa yhteyttä. Cb:n numero kyseiselle paketille on 3357.
×
×
  • Create New...