Jump to content

MikaKä

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MikaKä

  1. Eli pitäisi saada 1970 varhaispalloon etuakseli rumpuineen, takarummut, vanteet sekä ratti. Jos vaikka jollain sattuisi vielä olemaan ikkunamalliin kuuluvia takaosan vaaleita verhoiluita niin nekin olisi ostoslistalla. Parhainten tavoittaa kun laittaa puhelimeen viestiä, 044-5122553.
  2. Olisi tarvetta palliksen etupenkeille, läpikäveltävä malli eli 1+1 sekä takapenkki. Etuvalot on myös tällä hetkellä puutelistalla.
  3. Moikka Espoon VW & Vintage rompetorilla oli yhdellä myyjälle koko penkkisarja myynnissä. En nyt muista varmuudella oliko -64 vai -65 vuoden penkit. Kyseinen myyjä oli kahvipisteen vastapuolella, josko helpottaisi myyjän yhteystietojen saamista..
  4. Osa osista löytynyt, nyt puutteena enään olisi: Etutilan ja hanskalokeron pahvi. Kumimatot sisälle, joko ruskeana takaosa tai harmaana etuosa.
  5. Olisi vanhojen osien tarpeena: Etutilan pahvit, hansikaslokeron pahvi Sisätilan kumimatto Käsijarrukahvan mekanismi Pölärit ja etupuskuri Puhallinkoppaan ilmanohjainmekanismi Sorsat ja takavaimennin. Tarve Etelä-Suomessa joten kohtuullisen matkan päästä voisi hakea
  6. Olisi tarvetta kytkinasetelmalle ja vauhtipyörälle 1200 6 V moottoriin. Tarve Hämeenlinnassa jos vaikka olisi lähistöltä löytyisi..kun kiire on saada kupla ajokuntoon... Parhainten tavoittaa viestillä tai soittamalla. Mika, 044-5122553
  7. Kiitos hyvistä neuvoista, otan tuon ohuemman johdon siis pois eli kytkentä helpottui huomattavasti. Hieman joutuu arpomaan kun ensimmäinen joka on tehty 12 V ja muutokset on 80-luvun tuotoksia.
  8. Nyt on johtojen kytkentä ongelma, kuvat oli otettu mutta eipä ollut startilta tulleista johdoista kuvaa. Autoon on tehty muutos 12V ja johdot on nyt kytketty aikaisempaan malliin mutta nyt kysyisin mihin tulee laittaa startilta tulevat johdot ? Tuleeko paksuvirtajohto releen oikeaan napaan ja punainen ohuempi johto releen keskimmäiseen napaan ?
  9. Ostetaan Etelä-Suomesta 64 kuplan vanha etutuulilasi, plussaa jos on veromerkit... Mika Kärri 044-5122 553
  10. Kiitos neuvoista, juuri tuota itsekkin ihmettelin että onko mahdollista takoa palaa sivuun kun itselläni on isot prässäykset. Mutta nyt tuli uusi mutka matkaan, voiko etuakselini olla joku kiinteä malli ? itse en havaitse että olisi erillinen pala akselin sisällä kun tuon kierteen kohta on niin yhtäpuuta.
  11. Kiitos kiitos, näillä pitäisi kyllä pärjätä. Ohjeessa on että laittaisi säätöpalan olemassa olevan reiän molemmin puolin niin taitaa olla parempi kun laittaa olemassa olevan reiän alapuolelle niin saa madallusta maksimi määrän ja korotusta ei tule tällöin ollenkaan.. toki tuota en tiedä kuinka paljon tällöin jo laskee eli meneekö maahan saakka...no katsotaan kuinka käy. Kiitos vielä ohjeesta..
  12. Moikka Nyt olisi vinkit tarpeen, eli talliin tuli CSP:n madalluspalat jotka hitsataan etuakselin ulkopuolelle. Katsoin muutaman löytämäni videon ja kysyisin kuinka nuo on helpoin asentaa ? Onko niin että voi asentaa ottamatta vääntösauvoja ja laakereita pois, jolloin putki sisään ja kovaa takomista että saa siirrettyä paikaltaan. Seuraava kysymys onkin että riittääkö "mukkuloiden" kohdan lämmittäminen vai tuleeko ne avata rälläkällä tms. että saa siirrettyä vääntösauvan kiinnikkeen sijansa sivuun ? Sekä onko jotain jota tulisi tietää että onnistun..ja en ole siis ennen tälläistä tehnyt eli kotinikkari ohjeita tarpeen, yksinkertaista, selkeää ... Kiitos jo etukäteen..
×
×
  • Create New...