Jump to content

Jukitsu

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 • Ajoneuvot
  t1 -75, Kawasaki ZR-7, Ooppeli
 1. Jepjep, väärät (eli paksuseinäset) on tullu. 94mm oli putken halkaisija. Taas venähtää projekti. Kiitos Mikalle ja muille infosta.
 2. Eka koneprojekti meneillään ja mulla on 88mm slip in sylinteri/mäntäsarja ja nyt sylinteriputken "helma" ei mahdu lohkoon?! Lohko on F-lohko, niin eikös sen sinne pitäisi sujahtaa...? Mitähän tässä nyt pitäis tehdä? Onko mulle tullu väärät, jotku paksuseinäset 88:t? AA:n sarja on kyseessä. -Jukka
 3. V-wauhtipiste ei enää tee kansihommia. Kävin perjantaina kysymässä, jos hierasis vähän suuremmalle sylinteri/mäntäsatsille, ni ne sanos ettei oo enää sellasta konetta siellä. Kone kuulemma lähtenyt Merimaskuun jonkun äijän mukana. Multa tai wauhtipisteestä saa sen äijän puhelinnumeron ja osoitteen jos tahtoo. Edit: lisäystä. Edit2: joo kävin siellä merimaskussa näyttämässä kansia ja sama 30€ edelleen. Edit3: sama tyyppi levittää muuten peltivanteita jos on tarve.
 4. Jukitsu

  Ahistaako?

  Jeeiii, eipä ahdista enää, ku pääsi sisään! :P
 5. Myyjä meinas et nää^ korvaa muut ;)
 6. Jukitsu

  VW Kupla -73

  Mikä osa tuo on tuossa takapään kuvassa iskarista ja pohjaanlyöntikumista vasemmalle?
 7. Pitkästä aikaa. Ohi on 362. Tuossa F-lohkossa ei nyt sitten ollutkaan 1600:sen mäntä/pyttysarjaa, vaan ihan vakiot 77mm. 88x69mm on tuloillansa AC:lta. Kärmes, kaasari(t), kannet ja jotain pikkujuttuja pitäis myös hankkia. 2007cc koneeseen ei ole hankittu vielä mitään. Sit oli mielessä, että tekisi tosta takahelmasta irroitettavan, ja lueskelin vanhoja topiceja, niin pistehitsiporalla sujuisi kuulemma helpoiten ja sit kiinnitykset pitäisi väsätä myös. Ei taida olla pistehitsiporaa, meneekö normaalilla verkkovirtaporakoneella, en oo vielä edes koittanut. Ja edelleen painitaan liiallisen mataluuden kanssa. Sain sitä nyt vähän nostettua, kun sääsin sitä iskarit ja vakaaja irti. Mut ei ne vieläkään ihan ylös asti nousseet ne säätötapit. Sormet ristissä odotan mitä katsari sanoo lamppujen korkeudesta. Mesikämmenelle vielä kiitokset mittarista. Bensamittari on kiva olla :). Kuvia & kysymyksiä lisää myöhemmin.
 8. Aika kehno kuva esim. 1302:sta, näyttää vaan jonkun piirtämältä... http://car-blueprints.narod.ru/images/v ... 2-1974.gif
 9. Joiltakin jäi toi olennaisin huomaamatta :P
 10. No täl hetkel muutenki budjetti aika tiukil vähän sun kaikilla et ei varmaan ennen kesää onnistu. Kyl se siitä kato. Jotain pientä työtä opiskeluiden ohessa, ni saat kyprokit seiniin, autot talliin ja kuplan kuntoon :)
 11. Ei perkele teitä... sääsekoilun laitan kyllä kännin piikkiin kun olin hieman tokkurassa tuolloin ja mökkihommat ihan sen takia kyselen kun ei ole yksinkertaisesti varaa maksaa koko mökkiä ja yleensä tykkään enemmän olla mökissä biffissä että siksi kattelen jos jostain saisi vapaan paikan. Jatka vaan, eteppi johtaa vielä.
 12. Jukitsu

  huumoria

  Joku on jopa valmis menemään näin pitkälle. :) No onhan se nyt sentään aika kova titteli, ei oo toista :P
 13. Mun kuplassa on vakiolevyinen säädettävä pallonivelakseli, dropit, vakiovanteet ja 135/70 R15 rengastus. Hyvin kääntyy, mut maavaraa ei turhan paljoa ole, vaikka akseli on yläasennossa. Luin joskus, että joissain noissa säädettävien akseleiden säädöissä olisi ollut jotain häikkää. Tulitikkuaski mahtuu etuakselin alle, vaikka akseli on yläasennossa. Tossa olis kuva, jossa vakaajaa ei ole vielä käännetty, tällä hetkellä on: http://i164.photobucket.com/albums/u3/J ... 2kopio.jpg Sori, tuli vähän offtopicia...
×
×
 • Create New...