Jump to content

Seppä

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Nurmijärvi
  • Ajoneuvot
    Kupla 1300 -72

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0400 826941

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Seppä's Achievements

  1. Tarve olisi lisämittaripaneelille (2kpl 52mm mittaria) nopeusmittarin viereen -72 malliseen kuplaan. t. Tapani
  2. Nivelen kansi reikäsahalla irti ja pallo takakautta pois. Hitsiä nivelpesään, niin irtoaa kivuttomasti. Asentaessa suojakumi pois ja hylsysarjasta sopiva hysy, millä nivel puristetaan reikään. Huomioi asennussuunta.
  3. Ongelma ratkesi. Jousipakka ei ollut keskeltä paikallaan. Nyt pyörät on kulmillaan. Kiitos vinkeistä.
  4. Akseli on ihan orkkis tuotantoa purkukuplasta. Nuo tukivarret tuskin ovat taipuneet, epäilen olka-akselia. Tietysti lehtijousipakka voi myös olla väärän pituinen.
  5. Hei. Vaihdoin kuplaan etuakselin (pallonivelillä). Nyt ei oikean etupyörän camberkulmaa saa säätöön, siis kartion säätövara ei riitä. Mikähän tuossa taipunut? olka-akseli vai tukivarsi. Heittoa on vajaa 2 astetta, joten ihan silmällä en vikaa löydä.
  6. Onnistuuko kuplan 1300 -72 lattiapellin vaihto ilman korin irroittamista alustasta? Vain kuskinpuoli on huono, eikä korin irroitus tuon takia innosta.
  7. Hakusessa jeans vanteisiin, Lemmerzin tekemiin, keskiökupit 80mm. Ei tarvitse olla originaalit, mutta siistit kuitenkin.
  8. Pitää muistaa, että joskus oli 6V kuplia hehkulampuilla liikenteessä. Niilläkin pärjättiin. LED bar tuottaa vain kaukovaloa ja sitä ei juuri minun ajossa tarvita. Tuo H4 riittää mainiosti tarpeisiini ja kuplan ajonopeuteen. Myös ulkoisesti sopii tyyliin.
  9. Nyt on halovalot nokalla. Ihan vaaka-asentoon nuo eivät asentuneet. Pitää vähän reikiä viilailla. Kiitos neuvoista.
  10. Illat pimenevät ja tekisi mieli vaihtaa pystylamppuun halovalot. Pitääkö koko lampun kehys vaihtaa vai riittääkö heijastimen ja lasin vaihto halogeenimallisiksi? Mulla on kotona sellaiset halogeeni koko umpiot kuplaan, mutta eivät tunnu sopivan -72 malliseen
  11. Kiitos kannanotoista, pistin tilaukseen. t. Tapsa
  12. Onko kokemuksia kuplan avattavista takasivuikkunoista. Toimiiko tuuletus ja pysyykö vesi ulkona. Millaiset on asentaa?
  13. Hei. Onko kukaan löytänyt markkinoilta ruostumattomasta teräksestä tehtyjä astinlautoja? Ei nuo varmaan ole hankalia teettääkkään, mutta jos valmiita olisi saatavilla. Myös asiallista autoverhoilijaa, kuka auttaisi kuplan verhoiluissa eteläsuomessa, sellaisen vihjeen ottaisin mielelläni vastaan. t. Tapsa
  14. Osaisiko joku kertoa miten vyön kuuluu olla pujotettuna lukkosolkeen? Nyt vyö luistaa soljessa eikä pituussäätö toimi. t. Tapani
×
×
  • Create New...