Jump to content

Taski

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pirkkala
  • Ajoneuvot
    Ähtäri

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    +358401922208

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Taski's Achievements

  1. Kuulostaa sen verran edukkaalta että eipä taida kannattaa omasta alkaa enää korjailemaan. Vielä jos kävisi tuuri ja löytyisi joku vähän vakiota tehokkaampi että pysyy liikenteen mukana =D
  2. Omaan miettinyt joko koneen uusiksi tekemistä tai suoraan uuden / rempatun ostamista. Mihin hintaan voi olettaa saavansa fiksukuntoisen myllyn, skaalalla 1300-1600cc.
  3. Ai se on teikäläisen oma, enpä tullut katsoneeksi myyjän nimeä. Mikä tarina noilla puuttuvilla sisustan paneeleilla on kun johtosarjat on näkösällä?
  4. Erikoisella maulla tuunattu. Teippi veke, vanteet ikäluokkaan käypäsiksi ja valot orkkiksiksi niin olisi arvokkaamman näköinen omaan silmään. Tosin makujahan on monia ja varmaankin löytää ottajansa tuokin.
  5. Topicia lainatakseni; Oma etulasi heiluu aika rankasti eikä tahdo oikein osua tiivisteisiin kunnolla ilman avittamista. Purin pahvin ja lasi on alakelkassa aika löysästi kiinni. Kuuluuko tuonne joku liima tmv, vai pitäisikö sen muka tosiaan pysyä vain sillä kumitiivisteellä kelkassa "ryhdissään"? Ongelma näyttää olevan siinä että lasia nostaessa se puoli (keulan puoli) joka ensimmäisenä ottaa tiivisteeseen kiinni, kanittaa sen verran että lasi nousee kelkan takaosasta hiukan irti ja nousee ylös vinoon. Onko itsellä ne ohjurit / tiivisteet oven sisästä kaput, vika lasin kiinnityksessä vai mitä en ymmärrä? Päällisin puolin katsottuna kaikki näyttää olevan ihan OK niin kauan kuin lasi on kelkassaan, mutta en tosiaan keksi sille mitään järkevämpää kiinnitystapaa kuin painaa sinne kumitiivisteen väliin joka ikään kuin kiilaa lasin kelkkaan. Topicia lainatakseni; Oma etulasi heiluu aika rankasti eikä tahdo oikein osua tiivisteisiin kunnolla ilman avittamista. Purin pahvin ja lasi on alakelkassa aika löysästi kiinni. Kuuluuko tuonne joku liima tmv, vai pitäisikö sen muka tosiaan pysyä vain sillä kumitiivisteellä kelkassa "ryhdissään"? Ongelma näyttää olevan siinä että lasia nostaessa se puoli (keulan puoli) joka ensimmäisenä ottaa tiivisteeseen kiinni, kanittaa sen verran että lasi nousee kelkan takaosasta hiukan irti ja nousee ylös vinoon. Onko itsellä ne ohjurit / tiivisteet oven sisästä kaput, vika lasin kiinnityksessä vai mitä en ymmärrä? Päällisin puolin katsottuna kaikki näyttää olevan ihan OK niin kauan kuin lasi on kelkassaan, mutta en tosiaan keksi sille mitään järkevämpää kiinnitystapaa kuin painaa sinne kumitiivisteen väliin joka ikään kuin kiilaa lasin kelkkaan.
×
×
  • Create New...