Jump to content

Raffelson

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lohja

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0415355197

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämä vähän tälläinen vika joka on aivan selvästi ollut tässä jo kun isäni auton osti 95 (korjailtu selvästi ennen tätä eikä isänikään tälläistä ole osanut edes katsoa) ja autolla tosiaan on ajettu joka kesä yhden käden sormilla laskettava määrä siitä lähtien. Taidamme nyt tehdä niin että menee keväälle myynnit vaikka todennäköisesti pidän myynnissä tämänkin ajan. Tuntuu että nettiautossakin on myynnissä sellasia kuplia 3000 eurolla jossa on koko moottori palanut yms ei ajokuntoisia. Tämä kuitenkin museorekisterissä ja katsastuksista menee läpi myös. Katsellaan tilannetta! Kiitos vastauksista jälleen!
 2. Kyselen nyt täällä uudestaan lisää. Kuplaa kävi nyt katsomassa eräs ostaja ja koputteli vähän sieltä täältä. Pohjasta tosiaan löytyy parista kohdasta painaumat tuosta ojaan ajosta sekä edessä renkaan rakana peltiä selvästi vähän rypyllä. Ostajaa eniten selvästi kuitenkin kaikesta huolimatta alkoi häiritsemään lämpökanavien ruoste. Kuulemma tämä on kuplissa todella paha juttu. Kallis korjata. Kupla myös täällä myynnissä jossa enemmän kuvia Antoi tarjouksen että hinta alkaisi ehdottomasti kolmosella eli siis max 3999e ja antoi minulle aikaa miettiä, miettien toki itsekin vielä. Miltä tuo kolmosella alkava hinta täällä olevista ammattilaisista kuulostaa? Mielestäni aikamoinen tiputus (pyyntönä tällä hetkellä 5700€) Toki ymmärrän että nämä löydöt vaikuttavat hintaan. Itse en vain ymmärrä mitään näistä joten en todella tiedä onko tässä nyt sitten kyseessä toivotonta menoa. Laitan tähän kuvia teille mitä koitin ottaa noista mistä hän itse koputteli eniten. Vaikea tuosta kanavasta saada parempaa kuvaa koska matto on kiinni siinä, mutta ilmeiseti joskus kymmeniä vuosia sitten koitettu ainakin paikkailla jollain tapaa (ennen jo isääni eli joskus +30.v sitten eikä hän tälläisiä ole edes osanut katsoa kun kysyin)
 3. Kiitos kaikille vastauksista! Auttoivat paljon. Lähden yrittämään myyntiä. Ei ole maailmanloppu jos tämä ei mene, talli isällä löytyy sille kyllä talveksi 🙂 Ennakkoperintönä olisi toki mukava, mutta omalla pihalla säilytys ei oikein onnistu rivarin autokatoksessa (ehkä pressun alla mutta silti vähän ikävää?) Katsotaan miten käy 🙂
 4. Isäni antoi minulle tehtäväksi myydä vanhan kuplansa "Menee millä menee" periaatteella. Itse kuitenkaan en halua missään nimessä myydä sitä mihinkään pilkkahintaan enkä itse autoista paljoakaan ymmärrä. Olen katsellut ja kysellyt muutamalta autoista tieväiltä asiasta mutta hintahaitarina näyttää pitkälti olevan 1000-10000€ ja välillä näyttää autokaupoissa olevan jopa 17 000 hintaan näitä. Haluaisin täältä kysellä että mihin hintaan tälläistä kuplaa lähtisi myymään. Eli kyseessä -66 1300 jolla on ajettu noin 80 000 kilsaa. Kaikki vanhat omistajat on tiedossa ja niitä on vain 3 joista isäni on siis tuo kolmas. On myös aina ollut samalla paikkakunnalla Lohjalla. Museorekisterissä on myös. Ulkoisesti hyvässä kunnossa ja säilytetty tallissa aina. Isäni ajoi tällä kesällä ojaan hitaassa vauhdissa pihatiellä ja se kävi korjaamolla puskurin suoristuksessa yms pientä. Liitteenä kuva kuplasta sekä museoajoneuvotodistus. Olisin kiitollinen jos tähän saisi apua. (Toki minulle voi laittaa viestiä jos vaikka kupla myös kiinnostaa) Ilmeisesti paras paikka myydä tämä on tämä foorumi vai olisiko nettiauto parempi? Kiitos kaikille etukäteen!
×
×
 • Create New...