Jump to content

Mikal

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sastamala
 1. Tässä oma katukone. 92x76 olikohan nyt 2021cc, c55 nokka ja 1,25 keinut, kansissa 40/35,5 venttiilit, oma porttaus ja kiina idat. Varsin vääntävä ja hauska moottori katuautoon, meni varttimailin 14,5 vakio askilla ja tuntuu toimivan kesästä toiseen.
 2. Helevetin hieno kärry valmistumassa.
 3. Itte olen aina pistänyt noihin tiivisteisiin moottori silikoonia, niin on pitänyt.
 4. Kupla leimattu tänään, ja perän pompotus hävinnyt tukirautojen asennuksen jälkeen. Hauska oli suditella joka risteyksessä.
 5. Empin orkkistyyliset keinut, ja scatin akselit ollut kovassa käytössä kaksi kesää. Tuplajousien kanssa vakiot säätöruuvit on valmiit yhden kesän jälkeen, joten suosittelen tönärin päästä säädettäviä keinuja.
 6. http://www.csp-shop.com/cgi-bin/cshop2/front/shop_main.cgi?func=det&wkid=380095373660&rub1=Engine&rub2=Valve%20Train%20%2F%20Cylinder%20Heads%2CLifters%20%2F%20Push%20Rods&artnr=21956b&pn=0&sort=0&all= Mitkäs nää on? Hintansa puolesta luulis olevan työkaluteräs nostaja, ja kevyemmät oli noita vielä tuplaten kalliimmat.
 7. Mitkä nostajat olis hyvät fk89 nokan kanssa? Jokku sanonut että scatin nostajat ei kestä englen nokkien kanssa, lieneekö eri materiaalia vai mikä. Nykyisessä pannussa on kyllä scatin nostajat toiminut hyvin scatin nokan kanssa.
 8. Kuplan kopan kun raapii pellille, saattaa yllättyä mikä työmaa siitä tulikaan.
 9. Mielestäni vanhan auton käyttökunnostus aloitetaan uusilla renkailla, ja jarrujen läpikäynnillä. Ajo ominaisuudetkin ja mukavuus paranee huomattavasti.
 10. Empeissä ainakin 48:ssa 2 progressioreikää. Ajettavuus pintakaasulla on hyvä, lähinnä päänvaivaa aiheuttaa siirtyminen pääpiirille kun alkaa rykimään hitaasti kaasua painettaessa. Mullakin oli aluksi 65 tyhjäkäyntisuuttimet, oli oikein mukava ajettava ei rykinyt mutta rikkaalla kävi ja tulpat mustu. 60 suuttimilla vielä hiukan rykii siirtymävaiheessa, mutta ei nokee tulppia. Luulen että ongelman korjaisi pienentämällä tyhjäkäynnin ilmasuutinta.
 11. Nyt olis reikiä kalvettu, ja vauhtis menee paikalle. Sovituksesta tuli melko tiukka, tarvii pultin kanssa painaa pohjaan.
 12. Nuo tapit kammessa on tasan 8mm digitönärillä mitattuna, samaa luokkaa on myös vauhtiksen reiät. Huomenna pitäis saada säädettävä reameri, jolla toivon mukaan saan vauhtiksen sopimaan.
 13. Onkos laakereissa eroja? Mulla ollut kahdessa koneessa Kolbenin laakerit ja kiina akselit, eikä ongelmia oo ollut.
 14. Tehty, ei meinannu voimat riittää:) Mutta joo, elikkä vauhtis uppoo vaan tappien viisteen verran ja keikkuu päällä vaikka kuinka koittaa painaa paikalle. Alkaa pikkuhiljaa riittää.
×
×
 • Create New...