Jump to content

Daatta

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Daatta

  1. Lasin kiillottaminen on mahdollista, kaipa tuollaista joku firmakin tekee. Toki mieluummin vaihtavat sen uuden lasin, vakuutuksesta totta kai. 😉 Olen kiillottanut tuulilaseja Carpron ja Sonaxin tuotteilla, jĂ€lkimmĂ€inen on mielestĂ€ni parempaa. Kaveriksi tarvitaan valmistajan huopalaikka, kova "talla" ja vÀÀntĂ€vĂ€ suoravetoinen (rotary)-kiillotuskone. Laikan pÀÀllĂ€ saa suurinpiirtein maata, samalla pitÀÀ kuitenkin tarkkailla lĂ€mpöjĂ€ ettei tuulilasin muovikalvo sula. KyllĂ€ tuolla ihan nĂ€kyviĂ€ naarmuja saa pois, mutta kovaa hommaa se on.
  2. SilentCoatia olen omiin laitoksiin rullaillut, hyvin toimii. Saa esim. Hifitalosta.
  3. Asia kunnossa. 😄 DAB taitaa olla vakiovaruste paremman pÀÀn soittimissa, mikĂ€ laskee ulos kiinalaiset viritelmĂ€t joka tapauksessa.
  4. TyhmĂ€ kysymys, mutta missĂ€ meinasit DAB-radiota kuunnella? Suomessa ei ole tietÀÀkseni edes suunnitelmissa DAB-lĂ€hetysten kĂ€yttöönotto. Ylen koeverkko sammutettiin 2005, ennen kuin radioita oli juurikaan markkinoilla. Nyt esim. muutaman kympin Sony-matkaradioista löytyisi DAB. https://fi.wikipedia.org/wiki/DAB Muuten hienoa tekemistĂ€ ja samalla ensimmĂ€inen viesti foorumille. 😊
×
×
  • Create New...