Jump to content

Atsu

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyseessä siis kuplan alustalle tehty FT Bonito -merkkinen lasikuitukori. Koria hieman muokattu alkuperäisestä, mm. etuvalojen ja kaarien osalta. Tämä on siinä mielessä jo siis uniikki, joskaan samanlaista ei tule ihan heti vastaan muutenkaan. Tämä kyseinen kori valmistettu joskus 70-luvulla, nykyään näiden rakentamiseen tarvitsee poikkeusluvan, joten tässä kunnossa jo aikalailla harvinaisuus. Auton paino on jossain 700-800kg tuntumassa. Autoa on rakennettu nykykuntoon vuodesta 2008. Ihan helppo ei ole kaikkea muistaa, auto on käyty ko aikana täysin läpi. Tässä jonkinlaista listaa muutoksista: Alusta: -Käyty täysin läpi 2008 ja uusittu osia, maalattu ja massattu -Edessä kuplan levyjarrut -Etuakselin säätöpalat -Säädettävä taka-akseli -Jäykemmät vääntövarret takana -Uudet jäykkyyssäädettävät etuiskarit (ajettu noin 1tkm) Moottori: -2012 Uudet 1585cc männät, laakerit ja tiivisteet (ajettu noin 1tkm) -Käärmeenpesä, jossa 2kpl 2" vaimenninta (ääntä lähtee) Sisusta: -Omavalmistetta, usb-soitin, erillissarjat hattuhyllyllä ja ovissa, Autometer-mittarit, gps-nopeusmittari, Minin race-penkit Kori: -Maalattu muistaakseni 2011, uusi tuulilasi Autossa nyt kiinni maalaamattomat 15" slot-vanteet ja näille pari kesää ajetut renkaat. Lisäksi löytyy toinen sarja levitettyjä 16" peltivanteita. Ko. vanteille saa mukaan myös jaolle sopivat rummut/levyt. Jotain muutakin varaosaa saattaa löytyä, esim. varaumpioita etuvaloille jne, niitä saa myös halutessaan mukaan. Pidemmän kaverin kannattaa huomioida auton korkeus, auto on matala. Hintapyyntö: 5000€
 2. Mjaahas, on toi perästä jo aika jäykkä, mutta aina voi parantaa. Eteen vaan tarttis jotain, joten taidan kokeilla noilla kaasuilla. Sauvat pitäs olla tuumissa 24 11/16 pitkät, löytysköhän paksumpaa kuin 28mm jostain? Sambasta löysin nykyset.
 3. Mulla on 28mm vääntösauvat takana ja muutenkin projekti sellainen, että ajo-ominaisuuksilla (tai mukavuudella) ei niinkään väliä, joten kumpihan olisi näin alustan jäykkyyden maksimoimiseksi osuvampi valinta? Kaasuiskarit vai nuo Hotcarsista löytyvät iskarit lisäjousella?
 4. Sepä se. Mutteri väliin ja johan alkoi pelaamaan. Kiitos!
 5. Hmm! Johtuiskohan tuosta, mulla on suorana tuo. Täytyy kokeilla.
 6. Joo-o. No tulee vaihettua se paineasetelma kytkimen kera viikonloppuna niin josko selviäis niillä. Ilmottelen tänne.
 7. Mielestäni uusittiin kaikki viime vuonna, kun kasattiin. Ja toi tärinä on just siinä kohtaa, ku kytkimen pitäs ottaa kiinni, et oisko levyssä jotain kuitenkin.
 8. Mikähän perhana mahtaa olla vikana, kun paikaltaan lähtiessä kytkin alkaa täristää silloin, kun kytkintuntuma pitäs löytyä? Mitkään vähänkään nopeemmat lähdöt ei siis onnistu vaan pitää lähinnä rullata hiljakseen vähän matkaa ja venata moottorijarrutusta et voi antaa taas hanaa. Vai ottaakohan liian ylhäältä vasta kiinni, mutta en kyllä vieläkään tajua tota tärinää... Tai sit hommaan on joku salainen tekniikka, jota en osaa :P No levyn vaihto kuitenkin viikonloppuna edessä.
 9. -70, jossa on lasikuitukoppa. Ois tarkotus kesällä rekisteröidä niin ei nyt viittis jättää jostain vilkuista kiinni. Eikö toi e-hyväksyntä koske vai autoja jotain tiettyä vuosilukua ennen?
 10. Löysin tällaset: http://www.vwparts.net/BP3522.html Näissä ois ainakin toi DOT kai.
 11. Tämmönen tuli ainakin eilen vastaan: http://www.dragtimes.com/results.php?ca ... +DragTimes
 12. Nii, en kyl tiedä tarviiko. Meneekö noi läpi ilman? Edit: Ja halkasija löytykin jo, eli tollaset 60mm tarttis.
 13. Saiskos jostain hommattua e-hyväksyttyjä Cal-look etuvilkkuja? Tai ei tartte olla just noita cal-lookkejakaan vaan jotain suht. saman kokosia. Lisäksi, tietääkö joku mikä noiden halkaisija on?
 14. Tällasta kyselen, että käykö tasavirtalaturin rele myös vaihtovirtalaturille, joka tarvitsee ulkoista säädintä?
×
×
 • Create New...