Jump to content

MarkoK

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Lehtimäki
  • Ajoneuvot
    RPB

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0505433718

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MarkoK's Achievements

  1. Sijainti Etelä-Pohjamaa, Lehtimäki
  2. Myydään Forssassa tehty Saana merkkinen telttakärry, pressu 95%, vetoketju rikki, renkaat huonot. Muuten siisti ja varmasti harvinainen. [url=https://aijaa.com/yp2KFt][img]http://img.aijaa.com/t/00288/15163049.t.jpg[/img][/url] [url=https://aijaa.com/oV7U2r][img]http://img.aijaa.com/t/00586/15163050.t.jpg[/img][/url] Hinta 850€.
  3. Yritin nettiä tutkia eri myyjiltä mutta kukaan ei ilmoittanut mikä on kuplan rasvakupin koko? Bedford CA tarvitsisi rasvakupit ja siinä navan olake on 59mm. Muita helposti saatavia tämmösiä kuppeja ei mieleen tule.
  4. Eli ei ihan kauheasti ole valmistettu, tuota ei taida tietää mistään onko aikaisempaa vai myöhäisempää tekoa.? Itselleni tämä ei ole mikään pakko juttu saada tolpan nokkaan jos jotain kiinnostaisi tehdä semmoinen niinkuin tämänkuuluisi ollakin. Kiinnostuneita? Tarjota saa.
  5. Kyllä tuo lippa tai spoileri on samallalailla liitettynä korissa niinkuin esim lokasuojan levikkeet että uskon sen olevan samalta pajalta. Onko nuihin muuten tullu korin mukana takaluukku, peräluukku ja ovet? Niitä tuohon ei ole😞 Odotellaan jos joku osaisi kertoa lisää vielä. Ja olisi temunnut tämmösien kanssa.
  6. Tämmöinen kulkeutu haltuuni, onko tämä RPB tai joku kopio semmoisesta, ne kuvat mitä löysin niin oli lampun syvennyksistä erilaiset mutta muuten oikeastaan samannäköisiä. Itselle nämä ovat ihan vieraita ja "väärää" merkkiä mutta ajattelin kumminkin ensiksi selvitellä ennenkuin silppuan ja teen koristeeksi kiikun päälle ettei tule tehtyä syntiä. Ei ole koskaan ollu alustan päällä tämä kori.
×
×
  • Create New...